social icons

search

more from the blog

Golden Rose contourkit review.

Alweer een klein poosje geleden ontving ik een heel erg leuk Golden Rose pakketje met verschillende producten om te proberen. Ik maakte al eens eerder kennis met dit merk (review kun je hier vinden). In dit artikel vertel ik je van alles over het contourkitje van Golden Rose. Hiermee kun je je gezicht meer vorm en kleur geven, zonder er als barbie of worteltje uit te zien.


Zo ziet het palette er uit. Een mooie zwarte verpakking, zoals ik van Golden Rose gewend ben. Ik vind het een mooie en strakke verpakking. Niet heel erg luxe, maar ook niet mega goedkoop. Dus dat is wel goed, precies er tussen in. Niks mis mee! Binnen in kom je drie verschillende poeders tegen. Een perfecte bruine, assige contourkleur, een oranje/bruine bronzertint en een matte highlighter. Hier kan ik wel wat mee!


I n f o r m a t i e    o v e r    h e t    p r o d u c t
Een exclusieve contour palet met drie tinten voor het definiëren en het benadrukken van delen in het gelaat volgens de laatste trend! 

STAP 1: CONTOUR Met een perfect countour brush het donkerste poeder aan de zijkanten van de neus en in de holten van wangen, onder de jukbeenderen aanbrengen. TIP- Zuig in je wangen om ze te vinden! Ook toe te passen: onder de kaaklijn aan de zijkanten van je kin en langs je haarlijn. Gebruik hiervoor de ‘Perfect contour brush van Golden Rose’

STAP 2: BRONS Met behulp van de contour brush: veeg de bronze poeder over de contour schaduw op de jukbeenderen. Je kunt de bronzer ook op de neus, kin en voorhoofd aanbrengen om warmte toe te voegen aan de look. Gebruik hiervoor de ‘Contour brush van Golden Rose’

STAP 3: HIGHLIGHT Breng de lichtere poeder aan in het middelste gedeelje van je voorhoofd, richting je neusbrug en in het middelste gedeelte van je kin. Breng deze ook aan op de jukbeenderen. Gebruik hiervoor de ‘Highlight brush van Golden Rose’

Blend alle grove lijnen met een lichte roterende beweging, gebruik hiervoor de ‘Powder brush van Golden Rose’

Hierboven zie je de swatches van de poeders. Niet mega gepigmenteerd. Opzicht wel goed aan de ene kant, zo kun je lichtjes schaduw creëren. Van mij had het effect en de pigmentatie wel iets meer mogen zijn, het is flink opbouwen en daar zit wat tijd in. Ben zelf wel fan van een aanwezige contour en al helemaal highlighter! Het is een matte, wel een aanvulling voor mijn stash. Had nog geen matte highlighter in mijn collectie. Maar ik vind glans toch echt wel bij highlighter horen, anders heeft het zo'n matte te lichte gezichtspoeders effect. Wel vind ik de highlighter mooi om onder de wenkbrauw aan te brengen en op het puntje van mijn neus. Ik ben niet zo van de glimmende highlighters op mijn wenkbrauwbot. Dus daar is deze poeder perfect voor!


M i j n    m e n i n g
Het is een fijn palette, zeker voor meiden die niet zo van het harde contouren zijn. Mocht je niet zo van die oempaloempa  contourstrepen zijn, is dit het perfecte palette voor jou! Ik vind het een super palette om te gebruiken. Vooral op de dagen dat ik wat neutrale make-up wil dragen, kan ik hiermee lichtjes mijn jukbeenderen aanzetten. Leuk om af te wisselen. In mijn ogen is dit (ondanks dat het pigment wat tegenvalt) een goed product van Golden Rose. 
Het 'slechtere' pigment is een nadeel maar tegelijkertijd ook een voordeel, haha. Het is ook niet echt bagger slecht, de kleuren zijn op je hand minder aanwezig dan op de huid. Maar alsnog, je moet wel meerdere keren met je kwast en poeder aan de gang. Niet een groot probleem, maar wel een klein nadeeltje.

Het contourkitje van Golden Rose kost €14,95 en kun je hier bestellen.


Wat vind jij van de contour-trend?
*Ontvangen voor de review
Liefs,

Reacties

 1. Jammer dat het pigment tegen valt, maar dat brengt het inderdaad wel wat makkelijker aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op zich vind ik het wel handig dat het pigment niet zo heel sterk is. Kun je hem goed opbouwen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook! Heb best wel een lichthuidje dus dat is wel handig.

   Verwijderen
 3. Ik vind 'm heel mooi! Leuke foto's heb je gemaakt en heel fijn review! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem ook wel goed qua pigment! Niet te opvallend waardoor je mooie zachte lijnen kunt maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Same! Geen strepen vol pigment maar een wat zachtere contour waardoor het lijkt alsof je gewoon goddelijke jukbeenderen hebt. ;)

   Verwijderen
 5. Voor iemand met een lichte huid (zoals ik) is dit juist een goed palette. Dan is de mindere pigmentatie juist een voordeel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Das bij mij ook het geval. Maar bij de wat donkerdere huidjes valt het dan weg en dat is ontzettend jammer.

   Verwijderen
 6. Jammer van de pigmentatie. Wel vind ik zo’n contourkit altijd super handig om te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, ik heb wel een stuk of 8 van zulke palette. Handig voor op vakantie!

   Verwijderen
 7. Voor de prijs vind ik het jammer dat de pigmentatie niet top is. Maar voor iemand met een lichtere huid kan dit soms inderdaad een voordeel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het met je eens, het is 50/50 een perfect palette. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 8. Toffe trend, maar lukt me niet zo goed. Geef mij maar fashiontrends :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja, fashiontrends vind ik zelf ook leuker. ;)

   Verwijderen
 9. Ziet er wel goed uit. Ook een handig doosje om mee te nemen lijkt mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele fijne review! Erg duidelijk en goed :) ik denk wel niet dat ik het zou kopen omdat mijn huidskleur niet zo licht is en dan is het jammer dat het pigment niet zo sterk is, maar inderdaad als je een lichtere huidskleur hebt is dit echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb zelf ook een palletje met weinig pigment en eigenlijk vind ik dat echt super super chill, dat harde staat mij helemaal niet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, ik heb een aantal die super goed gepigmenteerd zijn maar ook wat mindere. Best handig!

   Verwijderen
 12. Ik contour eigenlijk nooit zo vaak, dus lichtjes beginnen vind ik wel prettig! De donkere kleur is misschien ook wel geschikt als wenkbrauwpoeder?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh jaa! Goede tip. Ga ik eens proberen. Alle drie de tinten zijn ook perfect als oogschaduwkleurtjes.

   Verwijderen
 13. Jammer dat het pigment niet helemaal geweldig is

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands