Mogelijk gemaakt door Blogger.

Iets wat op een outfitpost moet lijken.

Yeas, je leest het goed! Ik heb alle moed weer bij elkaar gepakt om aan de slag te gaan met outfitfoto's. Vind het altijd super leuk om te doen, maar ben er gewoon nog niet zo goed in, de foto's worden nooit echt zoals ik zou willen. Daarnaast heb ik niet echt een leuke plek om foto's te maken in de buurt. Maar, ik ben dol op fashion dus heb besloten dat ik dit gewoon vaker moet gaan doen! Benieuwd naar de items en de foto's? Kijk dan vooral verder.


Ik ben altijd helemaal enthousiast als ik nieuwe kledingitems heb. Zo ook deze keer, ik ontving een vest en een heel bijzonder en mooi topje van FashionByFleur, een webshop met echt geweldige items die iedere look compleet maken. Ik kreeg wat dingen opgestuurd en heb ik er een outfit mee gemaakt. Naast de outfit laten zien, vertel ik jullie ook wat meer over de webshop en de items.

O v e r  F a s h i o n B y  F l e u r
Fashion by Fleur is ontstaan vanuit de gedachte dat elke vrouw een powervrouw mag zijn. In je hectische leven met werk, gezin, vriendinnen, familie vinden wij het belangrijk dat je ook tijd voor je zelf neemt en jezelf af en toe verwent met mooie accessoires . Je op en top vrouw voelen naast alle andere rollen die je vervult.

Fashion by Fleur is opgericht door Petra van Huisstede. Enige jaren geleden werd ze geconfronteerd met het feit dat ze chronische hernia/rugklachten kreeg. Na jaren doorwerken, artsen bezoeken, medicatie en uiteindelijk operaties kwam ze tot het besef dat werken in loondienst niet meer mogelijk was. Na 1 jaar revalideren en bezinnen op de toekomst, heeft zij de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar hoe ze zich wel kon inzetten in de maatschappij en om ook te kunnen werken.

Met de keuze om haar eigen onderneming te starten heeft Petra een omgeving gecreerd waarin ze, ondanks haar klachten, optimaal haar talenten kan inzetten. Vanuit de gedacht het glas is half vol heeft ze geleerd om succesvol te zijn door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Tijdens dit proces is Fashion by Fleur geboren. Ondanks beperkingen kun je nog steeds je eigen onderneming draaien, er mooi en verzorgd uitzien en genieten van het leven. Als een echte powervrouw! Dat is waar Fashion by Fleur voor staat. Nog een weetje is dat Fleur de dochter is van Petra van Huisstede en de shop naar haar vernoemd is.

Zodat jij en al die andere PowerVrouwen “ out there” een cadeau aan je zelf kan geven. Onze slogan is dan ook: Fashionable wherever you are.

O u t f i t
Het is een hele simpele outfit. Niet heel speciaal, maar vind de combinatie van het vest en de top heel erg leuk. De broek heb ik eigenlijk nog nooit eerder gedragen. Ik ben meer van de mega skinny broeken in kleuren zoals zwart en lichtblauw. Maar ook leuk om eens te dragen! Iets anders dan dat ik normaal zou doen, maar super leuk. De broek zit dus wat losser, en heeft een wat apartere stof. Mijn lievelingsitem uit de hele outfit is toch wel het vest! Ik ben dol op vesten en al helemaal op van die lekkere oversized en zachte stoffen. Het topje zou ik zelf nooit kopen omdat ik niet zo van de spaghetti bandjes ben. Ik vind hem ook niet helemaal mooi aansluiten met mijn lichaam, het hangt heel raar om mijn buik waardoor het lijkt alsof ik een buikje heb, haha. Maar dat ligt geheel aan mijn lichaamsbouw en de broek die ik er onder draag. In de zomer zou ik dit topje dragen op een rokje, en dan de onderkant erin doen. Maar daar is het nu veel te koud voor, dus draag ik het lekker comfy met het vest, met een broek eronder.

I t e m s    o n t v a n g e n   v a n   F a s h i o n B y F l e u r

ROZE TOP MET KANT - €34,95
Deze roze top met kant is een ware beauty waar jij helemaal blij van wordt. Voor de perfecte look te combineren met de witte kimono en shorts en zakelijk op een mooie broek met een blazer. Met deze roze top met kant kan jij alle kanten op. De top is van het merk Ichi. Het topje is trouwens van een heel raar zacht stofje, heel erg lekker. Maar ik ontving het topje met een vouw erin, die is na het wassen er nog niet uitgegaan. Waarschijnlijk moet ik de strijkbout erbij gaan pakken, maar dat zie je dus ook op de foto's. ;0
DAMES SPIJKERBLOUSE SOAKED IN LUXURY - €69,95
We zijn het toch met elkaar eens dat een spijkerblouse niet in je garderobe mag ontbreken. En! een spijkerblouse kun je eigenlijk bij elke gelegenheid dragen. Combineer eens met een zwarte legging of jeans en heels en je hebt een stoere maar vrouwelijke look. Dit spijkerblouseje is van het merk Soaked in Luxury. Dit item zie je niet in de ouftitpost, omdat ik natuurlijk al een vest aan had. Ik heb de items niet zelf uitgezocht, vind persoonlijk de eerste twee items ook veel leuker. Ik vind spijkerblousjes heel erg leuk bij andere, maar vind het bij mezelf niet leuk staan. Toch leuk dat ik er een ontvangen heb, aangezien ik er zelf niet zou snel een zou kopen. Maar op deze manier kan ik hem toch proberen te combineren. Daar ga ik nog mee aan de slag! Wie weet draag ik het ineens wel en heb ik een manier gevonden om het te combineren. :) We gaan het zien!

ROZE VEST MILLA SOAKED IN LUXURY - €99,95
Wat is een vest toch heerlijk als de zomeravonden weer korter worden, de avonden en ochtenden al wat kouder. Dit oversized vest kun je heerlijk om je heen wikkelen en nog even genieten van de laatste zonnestralen. We love it. Dit vest is van het merk Soaked in Luxury.

D e t a i l s

Bril - Polette *
Vest - FashionByFleur *
Top - FashionByFleur *
Horloge - Wereldhorloge *
Broek - Takko Fashion
Laarsjes - Van Haren

Neem zeker even een kijkje op de webshop van FashionByFleur, ze verkopen echt hele leuke items en echt geweldige merken. Zeker het kijken waard, kwalitatief hele goede kleding en mooie items. Erg leuk om items te ontvangen van deze webshop en ze beter te leren kennen. Het is juist zo tof dat deze echte powervrouw (ja ik meen het) een webshop opzette. Na alles wat ze meegemaakt heeft, is het geweldig dat er zoiets leuks uit gekomen is. Ik vond het onwijs leuk en een eer om met ze samen te mogen werken, jammer dat niet ieder item geweldig goed bij me past, maar ja dat is een kwestie van smaak! De spijkerblouse ga ik zeker nog eens aan doen.

Dit was het dan alweer! Binnenkort ga ik nog meer outfitfoto's maken, maar dan op een veel leukere locatie! Heb er zin in, hopelijk worden de foto's dan een beetje outfitpost-waardig. I hope so! Voor nu vind ik deze foto's niet heel erg lelijk, ben blij dat mijn lieve mama me wilde helpen met de foto's. Stay tuned voor de volgende outfitpost! 

Wat vind jij van deze items van Fashion By Fleur?
*ontvangen van bedrijf/webshop
Liefs,

21 opmerkingen

 1. Hele mooie items! En ook met een heel mooi verhaal erachter, tof! Oh en, zeker vaker outfitposts maken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die titel alleen al geweldig haha! Ik vind het wel een SUPER spontane outfit post :) en heel erg mooie dingen. Ik ga het bedrijf zeker eens bekijken, vind het echt een heel mooi en inspirerend verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel! Ik twijfelde of ik de fotos wel online zou zetten maar heel erg bedankt voor je leuke en lieve comment. Fijne dag nog!

   Verwijderen
 3. Dat roze vest is heel leuk! Leuke outfit. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het vestje vind ik echt onwijs mooi, hele zachte kleur. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, die top met kant en die roze vest <3 Super mooi! En ik vind het ook een heel geslaagde outfitpost! Helemaal top :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat super leuk om te horen! Ik ben zelf niet zo blij met de foto's, maar dit maakt het minder erg. Ben blij dat jullie het leuk vinden om te zien!

   Verwijderen
 6. Heel leuk gedaan! Zeker vaker doen hoor ^^ Je outfit is echt tof! Roze doet altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's hoor! Vind de kleur roze erg mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit! Mooie bril ook :) En ik ben verliefd op je horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, hihi. Een van mijn 7 brillen uit mijn collectie. Liefs,

   Verwijderen
 9. Wat een leuke outfit! En ohh wat is je horloge mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik ben ook heel erg blij met het horloge!

   Verwijderen
 10. Leuk artikel! Ik vind het vest echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die vest vind ik persoonlijk ook het mooiste item! Ziet er heerlijk zacht uit..

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!