social icons

search

more from the blog

Mijn Cluse horloge.

Ik mocht een horloge uitzoeken, en uiteraard koos ik een horloge van Cluse uit. Het prachtige horloge merk, minimalistisch maar toch ook aanwezig. Zelf droeg ik nooit heel erg vaak horloges, omdat mijn polsen heel erg dun zijn en horloges soms veel te groot zijn. Dan kun je er wel gaatjes in schieten, maar dan zitten ze alsnog niet mooi. Sinds kort draag ik weer horloges met plezier, dankzij dit super mooie horloge van Cluse.

Cluse is een horloge merk die ik al vaak voorbij heb zien komen op het internet. Vooral veel op instagram en blogs. Ik vind ze prachtig! Verschillende modellen en allemaal met prachtige uurwerken. Simpel, vrouwelijk en helemaal naar mijn smaak. Klassieke horloges, stijlvol en toch een beetje modern. Ben dol op minimalistische horloges.

Horloges die van het merk Cluse zijn ontvang je in een nep leren hoesje. Handig om ze in op te bergen, zo kun je je horloge overal mee naar toe nemen en is 'tie goed beschermd. Perfect om zo mee te nemen naar je logeer/vakantie bestemming.

Ik ben zoo blij. Want hij past! Echt een geweldig horloge. Hele goede kwaliteit, ziet er super mooi uit en hij zit heerlijk. Het uurwerk is echt prachtig. Mooie rose golden details. Ik kreeg dit horloge van de webshop Wereldhorloges.
Ik heb gekozen voor het horloge La Bohéme Rose Gold White Brown.

Wat Wereldhorloges over het horloge zegt:
Wilt u gaan voor een Cluse horloge? Dan zal de Cluse CL18010 ongetwijfeld in de smaak vallen. Dit Cluse horloge heeft een band van bruin leder en een kast van messing. De wijzerplaat kleur van de Cluse La Bohème Rose Gold White Brown CL18010 is wit en de diameter van de horlogekast van 38 mm. is perfect voor dit model!

Het is een geweldige kwaliteit, ik draag hem echt met liefde. Cluse is echt een geweldig horloge merk. Een prachtige bruine kleur, je kunt ook afwisselen met verschillende kleuren en soorten bandjes! Ik ben er super blij mee en draag nu met liefde horloges.

Dit horloge kost €89,95 en je kunt hem hier vinden.
*Ontvangen ter review

Kende jij Cluse al?
Liefs,

Reacties

 1. Hij is echt prachtig! L, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meestal draag ik een horloge gewoon om mijn pols. Voor mij is een hoesje om je horloge mee te nemen dan dus ook erg overbodig XD Hij is mij trouwens ook te groot. Als je al kleine polsen hebt, zou je beter een delicaat horloge kunnen dragen, tenzij je boven de 65 bent en je ogen erg achteruit zijn gegaan.
  Maar toegegeven, hij is netjes geprijsd. Mijn favo horloge was het dubbele. Maar ... dat is dan ook mijn favo. Dit merk trekt me niet. Ik ben er te oud voor, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat je niet zo over dit merk te spreken bent. Maarja, smaken verschillen en dat is helemaal niet erg! Van welk merk is jouw favoriete horloge?

   Verwijderen
 3. Mooi horloge heb je uitgezocht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook echt heel erg blij mee! :)

   Verwijderen
 4. wauw wat een praaltje! hij ziet er prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig horloge is ook helemaal mijn smaak. Zeker goed te combineren met leuke outfits.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, er komt nog een outfitpost mee! Daarin is dit horloge nog eens te zien. :)

   Verwijderen
 6. Deze zou ik ook graag dragen, wat een mooierd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt een ontzettend mooie horloge! Twijfel al een hele tijd om m wel of niet te halen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Daar zou je echt geen spijt van krijgen. Niet zo duur en top kwaliteit. :)

   Verwijderen
 8. Persoonlijk ben ik niet zo van de horloges maar als ik die van Cluse zie begin ik er toch telkens aan te twijfelen om er eens één te halen! Ook dit is een heel mooi exemplaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je doen! Niet twijfelen, haha. Je kunt zelfs nog als je er een gekocht hebt, bandjes erbij kopen in verschillende kleuren zodat je kunt afwisselen. Zoo tof. :D

   Verwijderen
 9. Een Cluse horloge staat nog ZO hoog op mijn wishlist. Ze zijn echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp helemaal waarom haha. Bij mij was het net zo.

   Verwijderen
 10. Mooi en tijdloos vind ik dit horloge.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je comment Yvonne, ben het helemaal met je eens!

   Verwijderen
 11. Ik vind de horloges van Cluse ook prachtig! Goede keuze :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Ben echt dolblij met het horloge, geweldig merk.

   Verwijderen
 12. Ik vind het een super mooi en vooral tijdloos horloge. Cluse is awesome!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands