social icons

search

more from the blog

Mijn favoriete bril van het moment.

Oh ik ben zo blij met deze bril van Polette. Het was een gokje, geen idee of het me stond en of het een leuke bril zou zijn voor everyday. Maar hey, het is gewoon een favorietje voor op mijn neus geworden! Mijn brillen collectie telt inmiddels 7 brillen, en deze vind ik toch wel heel erg gaaf hoor. Vandaag vertel ik jullie meer over deze mooierd.


Sinds ongeveer 3/4 maanden draag ik brillen. Inmiddels telt mijn collectie 3 polette brillen en ben ik enorm enthousiast geworden over de webshop van Polette. Zo veel keuze, prachtige monturen die je ergens anders niet ziet. Hip, gewaagd, kleurrijk en hele originele brillen. Ik kwam deze leukerd tegen op Instagram, en werd meteen verliefd. Maar ja, staat het me wel? Ik nam de gok en bestelde hem. Twee weken later had ik hem binnen en sindsdien draag ik deze bril met heel erg veel liefde.
Het is een hele unieke bril, althans dat vind ik. Het doet me een beetje denken aan harry potter, haha. Een wat grotere bril, de glazen zijn in de breedte 49 mm. Gelukkig niet té groot, maar gewoon wat groter. Mooie ronde vorm, met een prachtige zilvere kleur. Overal bij te combineren!
Wat polette over Dean view zegt:
Dean View Silver gebruikt zijn Amerikaanse charme om onderdeel van jouw garderobe te worden. Een bril van van zilverkleurig metaal, voorzien van prachtige elegante details. Een verleidelijk montuur met een frisse retro uitstraling. Niets of niemand kan hem weerstaan!
Heel leuk detail bij de neusbrug. Dit is overigens ook de eerste bril uit mijn collectie met neuspootjes. Het was heel eventjes wennen, maar het zit perfect! Ik ben echt dol op deze bril geworden. Het is de perfecte bril om te dragen. Polette, I Love You. De bril weegt bijna niks, is licht op de neus en blijft goed zitten. Naast de zilveren kleur is deze bril ook nog te bestellen in een gouden, koperen en zwarte kleur, genoeg keuze dus! Het is een vintage/retro-achtige bril. Maar ik weet zeker dat heel erg veel mensen deze bril kunnen hebben. 
Zoals je dus kunt lezen is dit alweer een polette favoriet. Ik vind het gewoon zulke fijne brillen, groot assortiment, veel keuze, fijne prijsjes en een geweldige kwaliteit. Kende jij Polette al? Zo niet, shame on you. Je mist echt wat. ;) Brilmonturen met modeglazen én glazen op sterkte.

Je vindt de bril hier in de webshop van Polette en hij kost €39,99

*ontvangen ter review

Wat vind jij van deze bril?
Liefs,

Reacties

 1. Ik had er al wel eens van gehoord maar wist niet dat het zo goedkoop was. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja. In mijn eerste Polette review staat beschreven hoe Polette de prijs zo laag kunt houden. ;)

   Verwijderen
 2. Aaah ik ben gek op vintage brillen!
  staat je heel mooi, ik wist niet dat Polette deze ook had.. even kijken dus.
  Ik heb een aviator model (aliexpress haha), anyway altijd leuk om de looks te veranderen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben ook dol op de wat apartere brillen. Naast een hele basic bruine en zwarte dan haha.

   Verwijderen
 3. Ah! Hij is superleuk! :) En hij staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg wij zijn twins!! Ik heb deze ook!! En jaa hij is zo leuk!! :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. deze vind ik altijd zo leuk staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Leuk om te horen. Heb ook al veel complimentjes gehad. Het moet wel je smaak zijn, haha.

   Verwijderen
 6. Wat een onwijs leuke bril! Ik wil ook nog een keer bij dit merk gaan kijken, want ook ik draag sinds kort dagelijks een bril.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Is even wennen hé? Van welk merk heb je nu je bril? Liefs,

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands