social icons

search

more from the blog

Productieve dagen.

Je kent het vast wel, zo'n dag waarop je heel veel doet. Echt een heerlijke productieve dag. Je kunt dingen van je to-do list afstrepen, bepaalde dingen afronden en afsluiten. Ik ben dol op van die dagen waarop ik veel voor elkaar krijg! School-dingen, blog-dingen maar ook zeker persoonlijke dingen. Het voelt heerlijk om een opgeruimde kledingkast te hebben, een schone kamer, voor een week artikelen vooruit gepland en een schoolproject waar je lang tegen op zat te hikken. Done! Vooral op zondagen heb ik van die productieve dagen. En dan meestal in de ochtend. Op zondag sta ik veel eerder op, zodat ik lekker uitgebreid kan douchen, ontbijten, blogs kan bekijken en artikeltjes kan schrijven. Ik slaagde er in om vanochtend een paar oufitfoto's te schieten voor een artikel die nog moet komen. Binnen, want het was vroeg en ik had niemand die foto's van me kon maken.

Toch ben ik een voorstander van buiten oufitfoto's dus ik ga in mijn herfstvakantie leuke plaatjes schieten. Nu hebben jullie toch een preview, de items die je hierboven ziet zijn van de webshop www.fashionbyfleur.nl en er komt nog een artikel over. Stay tuned! ;)

In een artikel die ik vorige week online zette schreef ik over de drukke periode met school, stage en andere dingen. Maar in dit weekend ben ik er toch aardig in geslaagd om artikelen te maken voor aankomende week. Er staan nu 4 artikelen ingepland, die allemaal deze week online komen. So excited! Onder andere een heel erg leuk artikel (al zeg ik het zelf) die ik mocht schrijven voor Hunkemöller. Aaah, zo tof! Mijn eerste advertorial. En ik moet je zeggen, het is zo raar om betaalde posts te schrijven. En dan al helemaal over merken/winkels zoals de Hunkemöller. Super leuk, sinds ik mijn domein gekocht heb ben ik veel bereikbaarder. Krijg allemaal mailtjes van pr bureaus met de vraag of ik een leuke samenwerking zie zitten. Jongens, ik vind bloggen zo onwijs leuk.

Tot zover mijn korte kletsartikeltje. Vond het leuk om even een spontaan verhaal op te hangen, hopelijk vond je het een beetje leuk om te lezen, haha. :D

Heb jij wel eens een productieve dag?

Liefs,

Reacties

 1. Ja! Zulke productieve dagen zijn heerlijk :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je iets voor Hunkemöller mag schrijven! Ik ben heel erg benieuwd! Ook naar je outfits! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, productieve dagen zijn heerlijk. Voelt ook altijd heel goed. Tof dat je zoveel samenwerkingen krijgt aangeboden! Geniet ervan! Lijkt mij ook heel tof ;). Ik ben benieuwd naar je artikelen. Zou je het mij aanraden om een domeinnaam te kopen? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel. Ik raad het je zeker aan, het kan al voor een klein bedrag en het heeft zoveel voordelen! Heb je je er al een beetje in verdiept?

   Verwijderen
 4. Jaaa zeker! Productieve dagen zijn heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je comment Sanne. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd wat er nog allemaal aankomt! Zo'n productieve dag vind ik zelf ook altijd erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands