social icons

search

more from the blog

Webshop #2 Nowastedesign + winactie.

Mijn tweede artikel over webshops. Ik kom op instagram vaak webshops tegen met een leuk assortiment, goed concept en mooie items. Een paar maanden geleden schreef ik in samenwerking een artikel over de webshop. Zo leren jullie (wat nieuwere) leuke, en kleine webshops kennen. Vandaag ga ik het hebben over No waste design, een super goede webshop, het staat namelijk helemaal in het teken van duurzaamheid. Hoe, wat en waar? Ik ga het jullie allemaal vertellen en uitleggen. Onderaan dit artikel valt er zelfs nog wat te winnen!


Informatie over de webshop

E i g e n a r r e s e
Mijn naam is Nikki Zilverentant en ben 36 jaar oud. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een zoontje van 1 jaar en een dochtertje van 8 jaar. Al jaren droom ik ervan om iets voor mezelf te beginnen maar altijd was er een reden om het niet te doen. Uiteindelijk heb ik nu besloten om mijn hart te volgen en het gewoon te proberen. Wil je meer over mij weten volg dan mijn blog of kijk bij FAQ.

N o  W a s t e  D e s i g n,  d u u r z a a m  é n  h i p !
Duurzame producten kunnen ook leuk, hip, trendy én betaalbaar zijn. Dat bewijst No Waste Design met haar assortiment woonaccessoires en modeartikelen voor iedereen.

D u u r z a a m h e i d  b e l a n g r i j k ?
In de zee drijft een enorme hoeveelheid afval, ook wel plastic soep genoemd. De wereld warmt steeds meer op. De CO2 uitstoot neemt toe. Slechts enkele gevolgen van de manier waarop wij met onze wereld omgaan. Gaan we zo door? Dan wordt de toekomst er niet mooier op. Noodzakelijk dat wij ons daarvan bewust zijn en het belang van duurzaamheid onderstrepen. Het kopen van ecologische producten is een stap in de goede richting. Helaas associëren veel mensen duurzaamheid met saai, duur en niet hip. Wij laten zien dat het anders kan! En hopen dat meer mensen hiermee de overstap maken naar duurzame producten.

V e r a n t w o o r d   a s s o r t i m e n t
No Waste Design bestaat uit een duurzaam assortiment van hippe, trendy, mooie en betaalbare woonaccessoires en modeartikelen voor iedereen. Allemaal fairtrade, duurzaam en/of ambachtelijk gemaakt. Tijdens het productieproces staan mens en milieu centraal. En bij het samenstellen van de collectie kijken we niet alleen naar design, maar ook naar het verhaal achter het product. Neem nu de tassen van LOQI, gemaakt door ontwerpers van over de hele wereld. Een breed assortiment met elk een origineel en unieke design. Het uitgangspunt is niet alleen dat ze eco-friendly en betaalbaar moeten zijn. Maar ook dat ze mensen overal ter wereld aanspreken. Hierdoor worden ze meer verkocht en dat is weer goed voor het milieu. Zo komt hun filosofie overeen met die van No Waste Design.

LOQI Tassen
No waste Design heeft een groot assortiment aan LOQI tassen.Vanaf nu geen plastic tasjes meer, je hebt nu altijd je eigen boodschappentas bij de hand! De tassen van Loqi zijn klein en licht waardoor je deze altijd makkelijk mee kan nemen. Bijvoorbeeld in je handtas maar hij past zelfs nog in je jaszak! Hoe ideaal is dit. Behalve dat de opvouwbare tas super praktisch en handig is, is de tas ook nog hip. Je hebt de keuze uit een breed assortiment duurzame tassen met elk een schitterend, origineel en uniek design. Je loopt er dus ook nog trendy bij.De Loqi tassen zijn verpakt in een handig zakje met een ritssluiting. Dit zakje is voorzien van dezelfde prachtige print als de tas en kun je ook nog perfect gebruiken als portemonnee. De opvouwbare tassen zijn waterdicht en kunnen een gewicht dragen van maar liefst 20 kilo. Je kunt de Loqi tas op 3 manieren opvouwen of oprollen. Wat wil je nog meer!

Ik heb er zelf ook eentje ontvangen, echt een super handige boodschappen tas. Er past veel in en het is een goede kwalitatieve stof! Hier ga ik nog heel erg veel plezier van hebben. Maar niet alleen ik heb er eentje in mijn bezit, een LOQI tas kan ook van jou worden! Ik mag er namelijk eentje weggeven aan mijn bezoekers. Wil je een van deze toffe, opvallende, hippe en trendy tasjes winnen? Doe dan zeker mee aan de onderstaande winactie. Hieronder de voorwaarden.

Wat moet je doen om kans te maken op een LOQI tas?

 1. Volg No Waste Design op instagram.
 2. Volg mij op instagram
 3. Volg mijn blog op bloglovin
 4. Laat een comment achter waarin je verteld dat je meedoet, zodat ik weet dat je meedoet + je email-adres zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.
De winnares krijgt op 1 november een mailtje van mij.


Wat vind jij van het concept van No Waste Design?
*Winactie in samenwerking met een webshop
Liefs,

Reacties

 1. Ah leuk! Ik ben altijd benieuwd naar webshops die ik nog niet ken! Deze ga ik eens verder onderzoeken! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, wat leuk om te horen! Veel plezier met onderzoeken, ze verkopen echt hele leuke dingen ook voor in huis.

   Verwijderen
 2. Ziet er heel mooi uit! Wij hebben ook zo'n tas en dat is echt handig. De shop lijkt me echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, echt heel erg handig! Bedankt voor je reactie.

   Verwijderen
 3. Wat goed zeg!! Ik ben me net een weekje aan het verdiepen in no waste: reuze interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed dat je je er in aan het verdiepen bent! Is inderdaad heel erg interessant.

   Verwijderen
 4. Heel mooi concept! Ik vind het ook heel leuk om zelf linnen tasjes te maken en plastic tassen zo veel mogelijk te weigeren. Deze winactie weiger ik zeker niet :P. Ik heb alle stappen gedaan, mijn mail: Evelijnvanhilten@gmail.com. Leuk en mooi artikel!
  Liefs, Evelijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je zelf linnen tassen maakt! En super leuk dat je mee doet. :)

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Bedankt voor je reactie Susan! Liefs,

   Verwijderen
 6. Oh gaaf! ik heb nu zo'n lelijke boodschappentas dit zou een goede vervanger zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja. Doe je mee aan de winactie om een tas te winnen naar keuze?

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. Vind ik ook, hele aparte en vrolijke tasjes in verschillende stijlen.

   Verwijderen
 8. Wat een bijzondere tassen! Mooi concept inderdaad, ik hou daar zeker van. Leuk, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je meedoet! You're welcome.

   Verwijderen
 9. Ik vergat mijn e-mailadres...babs.casting.bdw@gmail.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een goed concept en prachtige tassen! Ik doe graag mee :) Mijn mail adres: beautyonthefarm@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuke win actie dit. LOQI tassen heeft heel veel leuk tassen om te kiezen. Het concept van de bedrijf vind ik ook top.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik het helemaal met je eens! 😄

   Verwijderen
 12. Hey Girlllllll!!!
  Great Bags! Love it! Er zitten hele leuke tussen!
  En leuke blog heb je bay the way
  Hugz, Miss B.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja leuk, ik doe mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Reacties
  1. Dankjewel voor je reactie anoniempje. :D

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands