Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ziaja 3 in 1 review.

Yeas, weer een Ziaja review artikel! Alweer de derde, wat een leuk merk! Ik blijf me ogen uitkijken, het assortiment is heel erg groot en ik ben altijd nieuwsgierig naar lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging. Ik koos weer drie hele leuke producten uit om te reviewen, een haarmasker, gezichtscréme en een wasgel voor gezicht & lichaam. In dit artikel review ik alle drie de producten in een.


S e n s i t i v e  w a s h g e l
Een washgel in een enorme grote verpakking, maar liefst 400 ml inhoud. Je kunt het zowel gebruiken als wasgel voor je hele lichaam als alleen voor je gezicht. Als je het alleen als wasgel voor je gezicht gebruikt, kun je hier echt onwijs lang mee doen! Dit product komt uit de Sensitive lijn. Sensitive skin: Voor een reiniging en behandeling van een droge, gevoelige, geïrriteerde, rimpel gevoelige en zeer droge huid. Hydrateerd en voorkomt uitdroging. Hersteld de huid, verzacht irritaties. Maakt de huid glad en zacht. Kost €5,19.

I n f o r m a t i e
Romige gezicht en lichaam wasgel voor de gevoelige, droge en ruwe huid.
 • 0% parabenen
 • 0% zeep
 • 0% parfum
Reinigt de huid voorzichtig en herstelt gladheid huid en zachtheid.Voorkomt uitdroging op de huid.Vermindert ruwheid, droogte en overmatige schilfering. Breng een kleine hoeveelheid aan op de huid en spoel af.

Hoofdingrediënten: 
Coco-glycosides
Lactic acid
Provitamin B5 (D-panthenol)

Meer producten in deze lijn.
 1. Reinigins water
 2. Dagcreme SPF 20
 3. nachtcreme
 4. Enzym peeling.
Ik ben echt dol op haarmaskers, zo fijn in gebruik en maakt je haar heerlijk zacht en zorgt er voor dat je je haar beter door kunt kammen. Dit is het eerste haarmasker die ik van Ziaja probeerde. Goats's milk lijn: Voor een reiniging en behandeling van een gevoelige en droge rimpel huid. Hydrateerd en voorkomt uitdroging. Verzacht irritaties. Verzorgt en maakt de huid strakker. Bevat geitenmelk extract. Er zit 200 ml in zo'n potje, daar kun je best een tijdje mee doen! Er zijn nog meer verschillende haarmaskers te koop bij Ziaja en die kosten per stuk €2,99.

I n f o r m a t i e
Geitenmelk versterking haarmasker voor droog, dof haar.

Bevat:
 • keratine
 • melkeiwitten
Herbouwt verstoord haarstructuur en verbetert deze flexibiliteit. Herstelt zachtheid, vocht en gladheid.

Alle haarmaskers van Ziaja.
 1. Natuurlijke olijf haarmasker
 2. Cacaoboter haarmasker
 3. Geitenmelk haarmasker.
Het proberen van gezichtscremes vind ik altijd een beetje lastig, het is altijd even afwachten op hoe mijn huid erop reageert. Soms krijg ik een enorme aanval van onzuiverheden, een hele droge huid of juist een mega vette huid. En dat alleen maar omdat ik switch van gezichtscreme. Maarja. ik vind het ook super fijn om af en toe af te wisselen met cremes, zo leer je andere producten/merken kennen en aangezien we weer richting de herfst gaan en mijn andere creme op was, koos ik een nieuwe uit. Dit werd deze gezichtscreme. Inhoud is 50 ml en kost €3,39.

I n f o r m a t i e
Heerlijke gezichtscrème met komkommer extract geeft een intense hydratatie en kalmeert de huid. Deze crème werkt voor het stabiliseren van de functie van de talgklieren.Geeft een verzachtend en verzorgend effect.Zichtbaar verlichten van oneffenheden en verbeterd de natuurlijke kleur van de huid.Zorgt voor een gezonde uitstraling. Breng een klein beetje crème aan op de huid en masseer deze in met een roterende beweging.

Meer producten in deze lijn:
 1. Komkommer reinigingsmelk
 2. komkommer reinigingstonic. 

Deze gezichtscrème is geschrikt voor een normale, vette en gemixte huid.

Key ingredients:
Cucumber pulp extract
Provitamin B5 (D-panthenol)
Vitamin A
Vitamin E

M i j n  m e n i n g
En dan nu mijn mening in het kort over alle drie de producten. Als eerste, weer hele leuke verpakkingen zoals ik van Ziaja gewend ben. Leuk, maar toch ook simpel. Kleurrijk en handig in gebruik. 

De washgel is echt super fijn, ik gebruik die nu al een aantal weken elke dag met mijn gezichtsreinigingsborstel van Olaz. Maakt mijn huid echt goed schoon, en maakt het lekker zacht. Het is de laatste stap van mijn gezichtsreinigingsroutine voordat ik een creme aanbreng, ik ben erg tevreden over dit product! 

Ook het haarmasker vind ik echt top. Heerlijke geur, trekt goed in en maakt mijn huid echt heerlijk zacht. Ik gebruik het niet iedere wasbeurt, maar zeker wel zo'n 1/2 keer per week. Ik heb niet heel erg veel product nodig per keer, het is dus ook zuinig in gebruik. Goed voor je haar en hoofdhuid, maakt het echt heerlijk zacht. Prima haarmaskertje! Ben ook reuze benieuwd naar de olijf haarmasker. :)

Dan als laatste nog de komkommer gezichtscreme, en nee dat is niet wat. Jammer, het eerste product van Ziaja die de plank misslaat. Ik weet niet hoe het komt, maar nadat ik de creme twee dagen getest had, werd mijn huid rondom mijn neus echt onwijs droog. Vellen, echt de hele mikmak. Super vervelend en lelijk. Foundation en concealer ging rullen, er hingen vellen rondom mijn neus én het deed nog eens pijn ook. Alsof het wondjes werden. Ik ben gestopt met dit product te gebruiken omdat het mijn huid enorm droog maakte, inmiddels gebruik ik al een tijdje lekkere vette creme rondom mijn neus en zijn gelukkig de velletjes weg. Super raar, ik heb dit echt nog nooit gehad!

Al met al ben ik toch weer heel erg tevreden over Ziaja. Een product als gezichtscreme is of echt geweldig, of niet zo fijn voor je huid. In dit geval het laatste bij mijn huid, maar dat geeft niet. Had ik van te voren niet kunnen weten en elke huid is anders, daarnaast reageert elke huid ook anders op producten. Geen probleem, ik maak er vast iemand anders uit mijn omgeving heel erg blij mee!

Heb jij al eens producten van Ziaja geprobeerd?
*Ontvangen ter review
Liefs,

6 opmerkingen

 1. Ik had er nog niet van gehoord, maar lijkt me een fijn product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet zeker eens iets van dit merk proberen, hele fijne producten voor een geweldige prijs!

   Verwijderen
 2. Jammer van de creme, maar de andere twee producten klinken goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit iets van dit merk uitgeprobeerd, maar toch hoor je er goede dingen over. Wel heel jammer dan die komkommer creme. Raar dat het zo droog werd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vind ik ook! Het is een top merk, alleen jammer van de creme, past gewoon niet goed bij mijn huid.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!