social icons

search

more from the blog

Elke werkdag in december een blogartikel!

In het artikel van vandaag heb ik een aankondiging. Er gaat namelijk de aankomende maand iets leuks gebeuren. Het is bijna december, de feestmaand! Omdat ik nog aardig wat dingen heb staan waarover ik wat moet gaan schrijven, en ik de maand te leuk vind om het zomaar voorbij te laten gaan komt er de aankomende maand iedere werkdag een artikel online! Dit kunnen beauty gerelateerde artikelen zijn, maar ook fashion, lifestyle, food & meer artikelen in de reeks Cadeautips. Ik heb er zin in!

Er gaat dus iedere werkdag, van maandag tot vrijdag een nieuw artikel online komen. Om 6:00 's ochtends komen ze online, dus voor de wat vroegere vogels staat er dan al leesvoer klaar! Bereid je voor op veel leuks, unboxings, winacties, reviews, outfits enz. Ik heb er ongelooflijk veel zin in! Omdat ik nu al een poosje ermee bezig ben achter de schermen (hoeveel uren werk er al in zitten, niet normaal. Maar heb al een paar artikelen af dus ben er tevreden over) kan ik jullie veel leuks beloven. Het word een groot feest, maar tot 1 december trek ik me even terug uit het blogwereldje. Ik hoop in de eerste week van december al vooruit te hebben geblogd tot ongeveer half december. Een tandje bij, maar ik heb er zin in. Ik ben dus ongeveer 4 dagen uit de running, maar daar staat wel wat tegenover. 

Wat wil jij graag voorbij zien komen in de maand December?

Liefs,

Reacties

 1. Leuk!! Ohh ik kijk er al enorm naar uit. December is altijd zo gezellig omdat het de aanloop is naar kerstmis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik ben heel nieuwsgierig naar je blogs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben heel benieuwd! Ontzettend leuk en gezellig in de feestmaand hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb er zin in! December is een super leuke maand.

   Verwijderen
 4. Leuk dat je dit gaat doen! Ik hou ook het meest van deze periode en de feestelijke artikels maken me altijd vrolijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan kun je er lekker voor gaan zitten deze maand, haha. :)

   Verwijderen
 5. Leuk idee! Je krijgt het lekker druk dus, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja zeker. Ben blij als het januari is. Even bijtanken en weer door. Heb examens eind januari. :/

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands