social icons

search

more from the blog

Favoriete tas van het moment.

Van Season bags ontving ik een paar weken geleden een prachtige tas, prima formaat en ideaal om de dagelijkse dingen in mee te nemen. Deze tas is ook perfect om mee te nemen naar school, in dit artikel laat ik de tas zien. Volgens mij is de webshop nog niet mega bekend, maar het is zo'n toffe webshop! Groot assortiment van tassen en echt hele leuke verschillende soorten in meerdere kleuren en formaten. In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwe liefde zien!
Dit is de tas, ik vind hem echt super mooi! Het is niet zwart en het is niet grijs, een beetje er tussenin. Ik vind het een hele mooie en aparte kleur, past overal lekker bij en is heel erg handig om te gebruiken voor mijn schoolspullen. Dit is voor mij dé tas die ik mee kan nemen naar school, ik kan er alles in gooien en het is een tas waarin je niet alles kwijt raakt. Er zitten namelijk drie(!) verdeelvakken in, en daarnaast nog een aantal andere ritsvakjes.

S e a s o n b a g s S a y s:
Een chique glad leren handtas afkomstig uit Florence, Italië. Zeer geschikt voor in een zakelijke omgeving en bruikbaar als laptoptas (tot 15 inch (38,1cm). Het is een grote tas. (l)37 x (b)15 x (h)30 cm.

De tas is geheel afsluitbaar met rits. Van binnen heeft deze tas een zwarte voering en bevinden zich drie vakken, waarvan het middelste afsluitbaar met rits. Aan de zijkanten zit nog een klein ritsvakje en een leren insteekvak voor je telefoon. Aan de voor- en achterzijde bevindt zich ook een ritsvak. Bij deze tas hoort ook een lange schouderriem zodat deze handtas ook als schoudertas gedragen kan worden. De metalen details zijn goudkleurig en geven deze tas zijn chique uitstraling. Aan de onderzijde bevinden zich 5 beschermnopjes.

Verder is het ook een kwalitatief goede tas, aangezien het materiaal van leer is. Het zijn dus geen vegan tassen, wat sommige misschien jammer vinden. Echter is hierdoor de tas wel beter van kwaliteit en gaat hij langer mee. Season bags verkoopt tassen die gemaakt zijn van (rund)leer, en de tassen worden gemaakt in Italië. 

Deze ga ik nog heel erg vaak gebruiken! Neem deze tas nu sowieso elke dag mee naar school, maar dit is ook een handige tas om mee te nemen als je gaat winkelen of ergens anders heen gaat. Ik ben dik tevreden over deze tas! Echt een favorietje dus.

De tas kun je hier vinden op de webshop van www.seasonbags.nl en kost €107,95. De prijzen variëren tussen de €15 en €250.

Welke tas gebruik jij op dit moment het meeste?
*ontvangen van een bedrijf/webshop.
Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands