Inhoud Styletone box november.

14 november

Jaa, nog een maand en dan zitten we alweer in de feestmaand. Sinterklaas en kerst staat dus om het hoekje te wachten, maar voordat we zover zijn hebben we eerst nog de maand november. Ik ontving een paar dagen geleden weer een goed gevulde styletone box met een super leuke inhoud. Stiekem vind ik de inhoud van deze maand veeel leuker dan die van vorige maand. Dus mocht het nog mogelijk zijn om deze box te bestellen, zeker doen! Kijk verder om alle producten te zien.

Een geweldige inhoud, wat make-upjes maar ook verzorgingsproducten. Een super mooie lipstick en een lipliner, een heerlijke handcream van mijn favoriete merk Ziaja, en een nagellakje. Maar het laatste product is toch wel heel erg bijzonder. Een gezichtsmaskertje, maar niet zo'n standaard maskertje. Het is een maskerdoekje met schuim.. Dit wekte bij mij enige nieuwsgierigheid.

L o r d   &   B e r r y   L i p L i n e r ( N u d e ) –  € 16,00
Lord & Berry is een merk die ik tot nu toe alleen nog maar kon van horen. Wel eens reviews over producten van dit merk gelezen, of er iemand enthousiast over horen praten. Nu heb ik dus eindelijk ook een product van dit merk! Een prachtige lipliner in een super mooie nude kleur. En even serieus, wat een super lang product! Nog langer dan alle lippotlooden die ik al heb, hij is qua lengte zelfs groter dan mascara's of eyeliners. Wat een joekel! Hier gaan we veel plezier van hebben. Hij kost wat, maar dan heb je ook wel wat. Een super mooie kleur, romig potlood en doet zijn werk goed.

C a i l y n  C o s m e t i c s    B u b b l e M a s k – € 9,95
Dit is echt een super tof product. Echt een super apart product, haha. Maar hier houd ik van, producten die wat anders zijn dan normaal. Heel erg leuk om dit te gaan testen. Het is een masker doekje wat begint te schuimen als je het op doet. Klinkt heel apart, ik ben benieuwd of het wat is en of het werkt. Het is een hele leuke verpakking en ik ben benieuwd naar wat het voor mijn huid gaat doen! Ik ga hem binnenkort gebruiken, misschien zelfs al vanavond, het is zondagavond en dan ben ik wel fan van een maskertje. Waarschijnlijk horen jullie er nog wel wat over op mijn instagram pagina!

M e e k i  B e a u t y l a b  N a i l  P o l i s h – € 9,95
Een super mooi nagellakje voor dit najaar. Een donkere kleur die een beetje tussen zwart, grijs en donkergroen in zit. Ik ben heel benieuwd naar de kleur op mijn nagels! De zwarte kleur overheerst het meeste dus ik ben benieuwd hoe de kleur er uit ziet. Ik kende het merk nog niet, maar het is wel een leuk merk, ze verkopen hele mooie kleuren nagellak. Ik ben echt mega benieuwd naar de dekking van het lakje!

Z i a j a  C o c o n u t  H a n d C r e a m – € 2,49
Jaaa, Ziaja! Een van mijn favorieten merken op het gebied van beauty/verzorging. Ik heb al meer dan 9 producten in mijn stash van dit merk, en ik ben zo tevreden over de producten. Ik schreef al meerdere artikelen over de producten van Ziaja. Maar heb nog nooit een handcream van ze getest. In de Styletone box van deze maand zit dus ook een Ziaja product. Super leuk! Helaas ben ik echt geen fan van kokos, maar de handcream is fijn en ik gebruik hem gewoon. Ik heb deze al twee dagen gebruikt en het maakt je handen heerlijk zacht. Top handcreme dus!

T i n i  B e a u t y  L i p s t i c k – € 17,95
Nog een ander merk die ik nog niet kende. Maar het ziet er uit als een super leuk merk. Ik ontving een roze/bruinige lipstick. Echt een super mooie kleur, helaas zit er een beetje een glansje in de lipkleur met wat glittertjes. Niet helemaal mijn ding, maar als nog een leuk lipproduct om te hebben. Ik ben niet super tevreden over de geur van dit product, het heeft namelijk een best wel heftige geur/smaak. Dus een kleine minpunt aan dit product, maar de pigmentatie maakt dat wel weer goed. Overigens vind ik de verpakking een beetje saai en goedkoop eruit zien. Maar dat heeft alles te maken met een persoonlijke voorkeur. Het gaat natuurlijk om het product zelf, maar de verpakking maakt het meer af.

De waarde van de box is deze maand € 56,34 terwijl de Styletone box zelf maar € 12,50 (inclusief verzenden) kost. Dus dat is een super deal! Voor meer informatie over de box en abonnementen verwijs ik je door naar de website van Styletone.

Wat vind jij van de inhoud van deze box?
*Ontvangen van bedrijf/webshop.
Liefs,

You Might Also Like

18 opmerking.