social icons

search

more from the blog

Mijn nieuwe vriendjes.

Dit word echt een geweldige blogpost, al zeg ik het zelf. Ik ga jullie namelijk kennis laten maken met mijn nieuwe vriendjes. Ik heb ze nu ongeveer twee weken binnen en echt, ik leef in ze! Geen grap, dit is echt geweldig. Dit heeft iedere koukleum in dit najaar nodig. Ik deel deze musthave graag met jullie, naast dat ze echt geweldig lekker warm zijn, zien ze er ook te cute uit.Wat een uitvinding! Ik kan hier niet over ophouden haha, iedereen zou eigenlijk een paar van deze sloffen moeten hebben. In dit artikel vertel ik jullie meer over deze magische sneaker sloffen aka Sneapers.

Jaa, ze kwamen zo binnen. Ten eerste, heel erg bedankt en heel erg veel kusjes naar deze webshop. Ze waren zo lief om mij een paar van deze heilige dingen op te sturen. Sorry om zo overenthousiast te zijn, maar ik vind ze gewoon zo tof, haha. In dit artikel ga ik jullie meer vertellen over de webshop en wat deze sloffen zo speciaal maakt.Pantoffels zijn hartstikke chill, ze houden je voeten lekker warm en lopen heerlijk door het huis. Maar deze pantoffels zijn echt hemels. Kijk even hoe leuk ze eruit zien. Ze zijn echt mega, vergis je niet. Het voelt echt alsof je een soort van als klein duimpje in de schoenen van een reus loopt.
I n f o r m a t i o n
Maak kennis met Sneapers, 's werelds beste sneaker pantoffels voor volwassenen. Sneapers zijn sloffen met een unieke schuimrubberen zool en het design van een klassieke sportschoen. Alle Sneapers modellen zijn unisex, wat betekent dat alle modellen geschikt zijn voor dames en heren. Ook heren met extra grote schoenmaten worden niet overgeslagen, want maat XXL is geschikt voor schoenmaat 47 t/m 48,5!

Ervaar het beste van 2 werelden: Sneapers biedt het comfort van sloffen met de hippe look van sneakers. De uitstraling van de klassieke sportschoen in combinatie met het perfect gecombineerde kleurenpalet geven de Sneapers een fashionable, frisse, maar vooral verrassende uitstraling. Hoe gaaf de Sneapers er ook uit zien, de beste eigenschap kun je helaas niet zien. Verborgen in de pantoffel zit namelijk een unieke schuimrubberen zool die zorgt voor optimale schokdemping en comfort. Voortaan spring jij door het huis als nooit te voren. 
Ieder paar Sneapers geeft jouw voeten de warmte die ze nodig hebben. De materialen zijn met uiterste zorg gekozen om jouw voeten op te warmen zonder een verstikkend effect. Maak een einde aan ijskoude voeten, maak kennis met Sneapers. Sneapers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten: S, M, L, XL en XXL. Ook mensen met grote voeten worden niet overgeslagen, want maat XXL is geschikt voor mensen met schoenmaat 47 t/m 48,5 & Sneapers zijn nu verkrijgbaar in 6 verschillende modellen: Proud, Fabulous, Lime, Bronco, Camel en Leopard.

Ieder paar Sneapers is voorzien van een anti-slip zool. De stoffen zool is voorzien van talloze minuscule siliconen nopjes waardoor jij op zelfs de meest gladde vloer nog optimale grip hebt. De slimme anti-slip zool beschermt je tegen buikschuivers en rekent voorgoed af met gevaarlijke situaties. Let op: De zool van Sneapers is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en Sneapers zijn daardoor niet geschikt voor buiten.
Ik koos de Sneapers in het model Camel. Omdat die kleurcombinatie mij het meeste aansprak. Past lekker onder elke (chil)outfit en schreeuwt niet om aandacht. (nouja, toch wel een beetje dan. ;d ) De verzending in Nederland gaat echt super snel, Sneapers verzend naar nog veel meer landen, ze verzenden namelijk wereldwijd. De Sneapers worden verpakt in hele mooie dozen. Met het logo, informatie over het model en binnenin tref je de schoenen aan, met speciaal papier er omheen en wat papiertjes met informatie.
Echt een perfect cadeau voor aankomende feestmaand. Wie wordt hier nou niet vrolijk van? Ik vind ze echt super tof. Lopen echt heerlijk, letterlijk als of je op wolkjes loopt. Super zacht, en het zit heerlijk warm. Perfect voor de aankomende winter.
Volg ze ook zeker even op Instagram ze houden namelijk wel eens winacties.  Een paar Sneapers kost €34,95. Een prima prijs als je het mij vraagt. Het perfecte cadeautje voor Sinterklaas/Kerst.

Wat vind jij van deze leukerds?
*Ontvangen van webshop/bedrijf
Liefs,

Reacties

 1. Reacties
  1. Vind ik ook meid. Dit is toch fantastisch? 🙈

   Verwijderen
 2. Oh wat zijn ze grappig, heel erg leuk! Handig kerstkado voor de mannen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super leuk! Voor iedereen heel erg leuk, voor zowel volwassene als kleine kinderen.

   Verwijderen
 3. Wat zijn ze geinig! Super leuk en lekker warm!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja. De pakketbezorgers kijken me allemaal raar aan als ik hiermee aan mijn voeten de deur open doe.. ;)

   Verwijderen
 4. Aaaah die zijn echt heel schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best leuk, maar dit is aan mij niet besteed. Ik heb superwarme sloffen, die ook niet te groot zijn, maar een normaal formaat hebben. Als ik al meer dan 30 euro uitgeef aan een paar sloffen, dan ga ik toch voor een andere stijl. En het liefst met een stevige dikken zool. Deze hebben een zachte zool, en dat is in een huis met trappen niet altijd even handig... Je glijdt zo spontaan naar beneden. :)
  Veel plezier ermee! Doe voorzichtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Het zijn echt heerlijke sloffen. Aan alles is gedacht er zit namelijk een antislipje aan de onderkant. Het is inderdaad een zachte zool, maar ik ben nog niet uitgegleden of iets geks. Ben best wel onhandig en loop veel trappen haha, dus gelukkig niet.

   Verwijderen
 6. Die heb ik al eens ergens voorbij zien komen! Wat een leukerds :) Dat ze heerlijk warm zijn geloof ik meteen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat kun je inderdaad al zien. Maar als je het voelt.. ;)

   Verwijderen
 7. Die zijn ZO LEUK! En zien er inderdaad super warm & comfy uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze niet erg mooi eerlijk gezegd, maar ik kan me voorstellen dat ze heerlijk zitten! Ze klinken trouwens ook echt heel erg chill wat dat betreft. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan, smaken verschillen. Ze zitten echt heerlijk en dat is eigenlijk ook het belangrijkste.

   Verwijderen
 9. Ik vind ze juist erg duur. Maar leuk om te lezen hoe enthousiast je er over bent! Ze zien er wel comfortabel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat viel mij eigenlijk juist mee! Heb veel duurdere sloffen gezien en ik vind het zijn geld ook wel waard om hoe ze inelkaar zitten. Een dubbele zachte zool. Je loopt echt op wolkjes en als je ze draagt is het echt heerlijk haha.

   Verwijderen
 10. Hahah ze zijn zo leuk! Ik ben gek op warme lompe sloffen. Draag zelf altijd van die beesten :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh ja. Die wilde ik vroeger als kind in alle soorten hebben. Werd er helemaal leip van. Dat zijn ook leukies!

   Verwijderen
 11. Reacties
  1. Zijn ze ook zeker. Bedankt voor je bezoekje op mijn blog! You're welcome. Liefs,

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands