social icons

search

more from the blog

Onhandige momenten.

Een paar weken geleden had ik echt een baaldag. Een super onhandig iets, typisch iets wat mij moet overkomen. In dit artikel ga ik daar het in het kort over hebben, omdat het toch leuk is om te delen. Een onhandig moment kan gelukkig al snel omslaan in iets leuks.


Het was een woensdagmiddag, rond twee uur 's middags. Ik kwam net uit school en wilde wat gaan eten. Had mijn boterham al gesmeerd. Het was heerlijk weer, en ik ging het eten zittend opeten op de loungebank, op het balkon. Schonk daarbij wat drinken in en liep met het broodje, mijn telefoon (met een super onhandig en vervelend telefoonhoesje er omheen) en een glas drinken in mijn handen. Ik liep uit de keuken de gang in, en BAM. Jup, ik liet mijn geliefde telefoon vallen op de harde tegels. Het kletterde keihard naar beneden, in honderden stukjes lag mijn mobiel op de grond. Ik schrok me wild, dit is nooit maar dan ook nog nooit bij mij gebeurd. Ja ik liet hem wel vaak vallen, maar nog geen ene keer te barsten. Ik schrok, alle foto’s van de afgelopen vakantie stonden er op, foto’s voor op de blog en heel erg veel persoonlijke dingen. Mijn gesprekken, alles. Het hele scherm was kapot en overal lag glas. Nadat ik alles opgeruimd had werd het tijd om afscheid te nemen van mijn vriendje. Vond het ook niet eens meer waard om het scherm te laten maken en alles te laten repareren. Gelukkig heb ik een geweldige zus die haar vorige Samsung mobiel na 1,5 maand al zat was, en een nieuwe Iphone voor haar zelf kocht. Ik kreeg de Samsung Galaxy S4 van haar, omdat ze hem zelf toch niet meer gebruikte en de mobiel eigenlijk als nieuw was. SD-kaartje er in en met spanning kijken naar wat er nog op stond. Helaas, heb ik nu (bijna) geen foto’s meer van de vakantie. Da's echt balen!

Dit had allemaal niet gebeurd als ik een goed en stevig hoesje er omheen had zitten. Ik ben blij met mijn nieuwe mobiel, maar was zeker niet ontevreden met mijn oude mobiel. Een hartverzakking als zoiets gebeurd. Daarom is het dus mega belangrijk dat je er een goed hoesje omheen doet. Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten, met printjes en in allerlei kleuren. Mocht je geen superleuke kunnen vinden, kun je altijd nog je eigen telefoonhoesje ontwerpen! Dat is superleuk en gemakkelijk om te doen. 


Geen pretje als je mobiel van de een op andere dag kapot valt. Zeker niet in deze tijd, een mobiel is echt onmisbaar en er staan ook veel belangrijke dingen op. Het is al helemaal niet leuk als je bijvoorbeeld foto’s kwijt raakt. Het is maar goed dat er zoiets als dropbox bestaat, inmiddels zorg ik er wel goed voor dat ik mijn foto’s niet zomaar kwijt kan raken. Voor een back-upje maken was ik veel te lui, achteraf gezien had ik het liever wel gedaan. Mijn tip, investeer in een goed hoesje. Het hoeft niet eens zo heel erg duur te zijn. Naast dat een telefoonhoesje echt super handig is voor de bescherming van je telefoon, is het ook nog een leuke accessoire. Het is leuk om af te wisselen met telefoonhoesjes, zo heb je voor verschillende gelegenheden een ander telefoonhoesje en kun je ze qua kleur of printje een beetje afstemmen op je outfit. ;)


Het is ook belangrijk om naast een telefoonhoesje te kopen, ook je ipad, tablet, laptop & macbook te beschermen. Op Hoesjesdirect vind je allerlei handige hoezen voor om je elektronica waar je niet zonder kunt! Mijn eigen telefoon gaat door Samsung telefoonhoesjes weer beschermd door het leven, haha.

Gebruiken jullie ook een telefoonhoesje? En gebruik je het dan meer om de bescherming of meer omdat het leuk is en het je telefoon wat opleukt?
*Dit artikel is in samenwerking
Liefs,

Reacties

 1. Vroeger geef ik niet om telefoon of telefoonhoesjes. Ik denk dat ik nu niet meer zonder kan. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha inderdaad, ik ook hoor! Vind telefoonhoesjes ook super leuk. :)

   Verwijderen
 2. Oh men, dat is zooo klote! Zelf heb ik een hoesje eromheen echt alleen om mijn telefoon te beschermen, want ik vind em zoveel mooier zonder (en zoveel enger). Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, inderdaad! Ik ook. Het is voor mij geen staf om telefoonhoesjes te gebruiken. Liefs,

   Verwijderen
 3. Wat balen zeg van je mobiel! Ik denk dat mijn mobiel zonder hoesje inmiddels ook al lang in duizend stukjes had gelegen. Ik laat hem zo vaak op de grond vallen... Toevallig heb ik net een tijdje geleden een nieuw hoesje gekocht en daar ben ik erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, haha. Normaal had ik altijd er super goede en stevige hoesjes er omheen. Maar ik had een nieuwe, met zo'n klappertje aan de voorkant waar pasjes enzo inpassen. Die zat er omheen terwijl hij viel. Super raar, maar echt balen.. Er zat dus wel een hoesje om heen, alleen geen goede. :/

   Verwijderen
 4. Is inderdaad toch wel belangrijk! Sinds ik er ooit 1 kocht wil ik niks liever meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat balen! Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon en doe daar ook een hoesje omheen. niet omdat ik het mooi vind maar omdat ik geen zin heb om ruim €200 kapot te laten vallen.. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat helemaal. Echt zonde van je geld. En dat een reparatie kost ook al zoveel geld..

   Verwijderen
 6. Wat balen zeg van je mobiel. Ik heb ook meegemaakt, nog geen een dagje viel mijn smartphone. Gelukkig de camera werkt het nog. Voor mij de belangrijke de camera ha..ha...
  Hoesje eromheen is erg handig inderdaad
  En die cover voor laptop is gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja de camera is heel erg belangrijk! Die laptop covers vind ik ook geweldig! Staat echt heel tumblr-achtig. :) Liefs,

   Verwijderen
 7. Ik heb wel een hoesje om mijn telefoon. Ik vind die folie voor over je laptop trouwens wel echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb altijd een hoesje om mijn telefoon, juist omdat ik 'm nog wel eens laat vallen (beetje lomp en onhandig soms) Tot nu toe heeft het hoesje mijn Iphone altijd heel gehouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja same.. Ik laat hem wel meerdere keren per week vallen, haha. Dat is wel knap! Iphones gaan helemaal snel te barsten. Zo zonde!

   Verwijderen
 9. Ik heb ook alleen een hoesje omdat ik m'n telefoon anders niet op durf te pakken (true story). Heb trouwens wele een saaie, als ik jouw blog zo zie..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, waarom durf je hem zonder hoesje niet op te pakken als ik mag vragen? ;)

   Verwijderen
 10. Ja, ik kan ook echt niet zonder telefoonhoesje! Voelt zo kwetsbaar haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha inderdaad, je moet je 'kindje' goed beschermen. ;)

   Verwijderen
 11. Ik koop altijd direct een hoesje. En dan bij voorkeur van zacht siliconen en transparant. Zonder poespas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja, dat vind ik dus ook echt heel erg mooi! Gewoon transparant, en dan helemaal prachtig als je een rose gold achterkantje hebt, hihi. Liefs,

   Verwijderen
 12. Oooh wat erg! Ik heb helaas relatief vaak ongeluk met telefoons... En niet eens altijd mijn eigen schuld! (echt echt echt waar!) Ik heb wel eens hoesjes, maar vind dat op de een of andere manier soms heel erg vervelend... vooral met opladen. De oplader valt er dan steeds uit en heb er al zoveel geprobeerd. Supervaag want mijn vriend heeft nooit ergens last van met zijn hoesjes :-/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooooh jeetje, wat balen! Je schrikt je echt kapot op zo'n moment. Gelukkig heb ik het nog nooit meegemaakt, maar de hartverzakking als hij valt wel. :') Gelukkig kon je die pude van je zus overnemen! Een hoesje is inderdaad echt belangrijk. Zonder hoesje ben ik echt panisch dat mijn telefoon beschadigd, dus ik heb ook altijd eem hoesje er omheen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands