social icons

search

more from the blog

Review Ardell wenkbrauwproducten.

Ik ontving twee producten van Ardell, geen wimpers zoals veel van jullie waarschijnlijk wel verwachten bij het horen van het merk Ardell, maar nee! Ze verkopen ook wenkbrauwproducten. Zelf wist ik het eerst ook niet, maar ik ontving twee producten van Ardell voor de wenkies, dus ik werd enthousiast! Ik hou ervan om af te wisselen met wenkbrauwproducten, ik heb ze uitgebreid getest en in dit artikel review ik de twee producten!

Het zijn twee producten die perfect zijn voor blondines. Er zijn ook andere kleuren te koop, maar ik ben zelf een blondine en wil zelf aan iedere blondine meegeven dat dit dé perfecte producten zijn. De kleuren van deze producten zijn namelijk perfect. Niet te licht, niet te donker. Daarnaast ook niet te oranje en niet té assig. Al een mega groot pluspunt van dit product!
Dit zijn twee wenkbrauw-safers. Perfect om samen te gebruiken, maar ook los van elkaar zorgen de producten voor een mooi effect. Een potloodje die de wenkbrauw strak en opvallend maakt. De leegtes opvult en de kleur wat sterker maakt, en een fibergel die de wenkbrauwen voller maakt en zorgt dat de haren op hun plek blijven zitten. Klinkt als een dreamteam, toch?

 A r d e l l  M e c h a n i c a l  B r o w  P e n c i l
Dit is dus het potloodje, een super handig product. Aan de achterkant van het potlood zit ook nog een borsteltje waarmee je je wenkbrauwen kunt doorborstelen, super handig om dit product bijvoorbeeld mee of vakantie te nemen of gewoon in je handtas overal mee naar toe te nemen. Het product is langwerpig en dun, dus handig en makkelijk om mee in je tas te nemen. Ik vind het een super fijn product, het is een super romige substantie. Dekt goed en blijft goed zitten.
A r d e l l  B r o w   B u i l d i n g  F i b e r  G e l
Ik ben dol op wenkbrauwgels! Ik gebruik ze vaak, en heb er meerdere in mijn stash. Maar een gekleurde gel mét fibers had ik nog niet. Het is een super raar product, heel nattig met vezels erin. Vult je wenkbrauwen goed op en maakt je eyebrows inderdaad een stuk volumineuzer! Maakt het meer  een geheel en blijft super goed op zijn plek zitten. Zorgt dat de haren goed op zijn plaats blijven en maakt de wenkbrauwen meer gevuld en zorgt voor een mooi kleurtje. Dit product kun je prima op zichzelf gebruiken, maar het zorgt ook voor een super mooi resultaat over een ander product heen.
Ik ben echt heel erg tevreden! Hele fijne producten om erbij te hebben in mijn stash. Ik gebruik ze nu nog steeds iedere week meerdere keren, ik wissel ze namelijk af met een wenkbrauwproduct van Luka Cosmetics. Dat is een gel in een potje, maar vind het resultaat van potloden en vloeibare gels ook super mooi! Het is echt de perfecte kleur.  Beide producten zijn nog te verkrijgen in drie andere kleuren. Je kunt in totaal uit vier veschillende tinten kiezen, namelijk: Blond, midden bruin, donker bruin & zwart. Voor bijna iedere haarkleur dus wat!
Ik heb ze nu uitgebreid getest en ik ben super tevreden over deze twee producten van Ardell! Het zijn echt hele fijne wenkbrauwproducten die makkelijk te gebruiken zijn. Ze brengen makkelijk aan, en misschien nog wel veel belangrijker, ze blijven goed zitten! Want bah, in dit kikkerlandje krijg je heel erg veel water over je heen! Wat een snertweer. Gelukkig blijven de eyebrows on fleek!
Deze twee producten en nog veel meer andere producten voor je wenkbrauwen & wimpers zijn te vinden op www.wimperwensen.nl. Een webshop die hele mooie producten verkoopt van merken die niet overal te vinden zijn. Vooral heel veel wimpers, maar ook aardig wat wenkbrauwproducten! I'm obsessed. Merken zoals Eyelure, Ardell, Wunderbrow, Beautylash & Lash to impress. Je vind er van alles: Nepwimpers, wenkbrauwproducten, wimper- en wenkbrauwverf, wimperserums en ga zo maar door.  De fibergel kost €14,95 & het browpencil kost €9,95.

Welk(e) product(en) gebruik jij voor je wenkies?
*ontvangen van webshop/bedrijf
Liefs,

Reacties

 1. Ik kende het merk nog niet maar het klinkt wel erg goed! Ik gebruik momenteel wenkbrauw producten van Anastasia, nu ééntje haha, maar ik ga de gel van Anastasia ook kopen. Hoor er zoveel goeds van, natuurlijk wel wat prijziger dan dit! Dus ik ga hier ook is naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anastasia schijnt inderdaad ook geweldig te zijn! Ik wil die in de toekomst zelf ook nog eens gaan proberen maar voor nu doe ik het met deze favorietjes.

   Verwijderen
 2. Oh ze zien er goed uit! Ik gebruik alleen wenkbrauwgel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat kan ook. Leuk dat iedereen zijn eigen wenkbrauwroutine heeft. ;)

   Verwijderen
 3. Ik gebruik zelf ook altijd een gel en een potloodje. Dus misschien dat ik dit eens de voglende keer wil aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken me erg fijne producten. Voorheen hoorde ik wel veel over Ardell maar tegenwoordig bijna niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vind ik dus ook! Je hoort er inderdaad minder van. Vind ik jammer, het is een fij merk.

   Verwijderen
 5. Jammer dat je geen foto's van jezelf laat zien, was erg benieuwd naar het resultaat! Ik heb voor een blondine echt super donkere wenkbrauwen, eerder die bij een brunette passen, dus voor mij is dit niet de juiste kleur denk ik! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja jammer! De volgende keer ga ik wel dat vaker doen. Heb namelijk een softbox besteld. ;) Ik zet ze ook altijd wat harder en donkerder aan. Maar dan past de middel bruine tint wel bij jou!

   Verwijderen
 6. Ziet er goed uit! Stiekem had ik nog wel een before and after willen zien, dan kan je een beetje inschatten wat voor effect het heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik bij de volgende reviews aan denken! :) Thanks voor de feedback.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands