social icons

search

more from the blog

Super leuke nieuwe laarsjes.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op schoenen, eens in de zoveel tijd deel ik mijn liefde voor schoenen op mijn blog. Zo ook deze keer, ik ontving shoptegoed om een leuk paar schoenen uit te zoeken bij de webshop Goedkopeschoenenbestellen. Ik ging voor een paar zwarte laarsjes met een hoge hak. In dit artikel laat ik ze aan jullie zien! :)


Dit zijn de schoenen die het werden. Zoals jullie al weten ben ik dol op zwarte laarsjes, onlangs plaatste ik een blogpost over black boots. Ik heb heel wat zwarte laarsjes in mijn leven versleten, maar nog nooit een met zo'n hoge hak. Vroeger als klein meisje droomde ik ervan om op hoge hakken te lopen maar door de jaren heen heb ik een grote liefde opgebouwd voor sneakers. Ondanks dat wilde ik wel eens leren lopen op hoge hakken en besloot ik dus om deze enkellaarsjes te bestellen.

Ik vind ze echt super mooi, ze zijn mooi zwart en aan de voorkant van de schoen glimmend, en aan de achterzijde meer fluweelachtig. Ik weet niet zo goed hoe ik het omschrijven moet, haha. Maar je kunt het ook wel op de foto's zien.

Het was de eerste twee keren dat ik ze droeg even wennen, had al heel erg lang niet op hakken gelopen en al helemaal niet op hakken van ong. 10 centimeter. Vind het altijd wel super leuk, je word meteen een stuk groter haha. In de lengte komt er namelijk wel 10 centimeter bij. Iedereen die ik tegenkwam zei dat ik gegroeid was, haha. Daarna wende ik aan de hoogte en was het ook veel fijner lopen. Na hele lange afstanden begin ik wel pijn te krijgen, maar dat is heel erg logisch. Hakken zijn er ook niet om een marathon op te lopen. ;)

Aan beide kanten zit er een rits, maar alleen die aan de binnenkanten van je voet kunnen open. De ritsen openen en sluiten gemakkelijk, dus dat is super fijn. Soms zit ik te kloten met van die ritsjes aan enkellaarzen maar dat heb ik gelukkig bij deze laarsjes niet. Het materiaal is hoogwaardig imitatieleer/suéde.

Ik ben super tevreden over de laarsjes! Ze zien er super leuk uit, lopen lekker en zijn geweldig qua prijs. Daarnaast heeft de webshop echt super veel verschillende soorten enkellaarzen, knielaarzen, sneakers & bootschoenen. En dat allemaal voor een prima prijsje! De bezorging is snel en het komt in een super leuke doos binnen. Ik ben dik tevreden over deze webshop! Je kunt er gemakkelijk betalen met bijvoorbeeld IDEAL. Mijn favoriete manier om af te rekenen. Naast allerlei soorten schoenen verkoopt Goedkopeschoenenbestellen ook tassen, sjaals, kleding & sieraden. Je kijkt je ogen uit in het assortiment!

En ik heb nog wat leuks voor jullie! Met de kortingscode NIENNTHINGS10 krijg je 10% korting op je bestelling t/m 28/02/2017.

Kende jij de webshop al?
*Ontvangen van bedrijf/webshop.
Liefs,

Reacties

 1. T zijn echt ontzettend leuke laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar de laarsjes zijn ontzettend leuk! Ik ga zeker eens bij ze kijken :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ze een bezoekje gaat brengen. :D

   Verwijderen
 3. Oooh ik vind ze echt onwijs leuk! Ben al een tijdje opzoek naar zo'n laarsjes... En heb ze nu gevonden, dankjewel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, wat leuk om te horen! Laat het zeker even weten als je een paar bestelt hebt.

   Verwijderen
 4. Ik had nog nooit van deze site gehoord, dus leuk dat je erover schrijft! Ze hebben echt een groot assortiment inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan. Het is een geweldige webshop. :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands