social icons

search

more from the blog

Trendsetter: Chokers.

In mijn nieuwe blogserie bespreek ik dingen die helemaal trendy zijn. Dit kan op het gebied van Beauty, Fashion of Lifestyle zijn. In dit artikel ga ik het hebben over de choker trend, het is al een paar maanden aan de gang maar ik krijg de feeling van deze trend nu pas! Het is naar mijn mening ook wel het leukste om te dragen in het najaar, met een leuke oversized trui of een top met een leuk jasje erover en dan een choker erbij.

U p c o m i n g .. ?
Eind 2015 kwam de Choker helemaal terug. We kennen de chokers door de 90's, er waren veel kettinkjes die best wel hoog zaten, net als chokers. Ineens was het er weer, maar dan ook overal. Er kwamen heel erg veel verschillende soorten chokers, met hangers eraan, verschillende materialen en kleuren.

Zelf was ik niet zo van de chokers, geen idee waarom. Maar ik ben gewoon niet zo'n trend-volger. Heel erg leuk dat Adidas komt met superstars, en dat ineens iedereen er mee liep. Maar dan wil ik juist zoiets niet kopen. Ik koop niet omdat iets een trend is, vind het ook niet leuk als iedereen met hetzelfde loopt. Vandaar dat ik nu pas chokers draag. Ik heb er letterlijk ook nu nog maar een, haha. Heb er wel een paar besteld via Aliexpress, maar die zijn nog niet binnen. Ik heb er momenteel een in mijn bezit, en ik vind hem echt super mooi. Het is een choker van de webshop Online Musthaves. Ik vind hem echt prachtig, een zwarte lace choker. Zwaar welkom in mijn sieraden stash! :D

W h a t  O n l i n e M u s t h a v e  s a y s :
De trend van dit moment, de chokers! Geen fashionista wordt meer gespot zonder een choker ketting om haar nek. En dat is niets voor niets want de choker is een echte musthave die niet mag ontbreken in jouw outfit. Van velvet chokers tot wrap chokers. Maar nu mag ook de lace choker ook niet meer ontbreken in het straat beeld. Geef net dat extra girly touch aan je look door een kanten choker te dragen. Deze minimal black lace choker is hot! Door de kanten stof en het mooie patroontje geeft het jouw outfit een echte girly look! Deze on-trend choker is van een kanten stof gemaakt en is zwart van kleur. De choker is in lengte verstelbaar door de zilverkleurige sluiting. Deze lace choker is super goed te combineren met allerlei looks en outfits. Ga je voor een stoere look dan combineer je deze lace choker met een grove trui of een oversized jacket en maak je jouw look compleet met een ripped jeans, sneakers en een statement bag. Ga je voor een classy look dan kan je deze lace choker ook super goed combineren. Kies bijvoorbeeld voor een slip dress of een mooie knit dress en maak het af met ankle boots, subtiele accessoires en een statement bag. Ga je voor een echte casual of all-day look? Dan combineer je deze minimal black lace choker met een girlfriend jeans, mooie blouse en draag je er meerdere kettingen bij. Kortom deze minimal black lace choker is een echte mode musthave!

MODE TIP: Voor een complete it girl look combineer je deze minimal black lace choker met één van onze andere mode musthaves uit de Online Musthave collectie. Kies voor een look met een statement shirt, ripped jeans en classy ankle boots. Maak je look helemaal compleet met subtiele accessoires en een statement bag.

M y  O p i n i o n
Ik vind de trend serieus nu pas leuk! Haha, zoo raar. Maar ik vind het echt super leuk staan. Ik zie er hele leuke looks mee voor me. Deze choker zien jullie vast nog wel eens voorbij komen in een outfitpost binnenkort! In love met deze trend, ik vind de choker die ik nu heb toch echt wel super mooi! Elke choker is anders, en ik vind de een toch ook mooier dan de andere. En dit is echt een grote favoriet! :)

Wat vind jij van chokers?
*ontvangen van een bedrijf/webshop
Liefs,

Reacties

 1. Ik vind chokers zelf echt ontzettend tof sinds een tijdje en draag ze dan ook graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind chokers echt heel leuk! Al moet ik wel zeggen dat ze me aan het eind van de dag wel een beetje gaan irriteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik krijg na 12 uur wel wat jeuk in mijn nek en voel ik me net een hond met een halsband haha.

   Verwijderen
 3. Vind het tof staan alleen heb ik het virus helaas nog niet te pakken :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, misschien komt het nog. Heb je het wel eens geprobeerd te dragen?

   Verwijderen
 4. Ik begin chokers ook steeds leuker te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze choker wel echt super mooi! Normaal gesproken ben ik niet zo gek van chokers, maar deze vind ik echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk bij jou maar ik ben er niet zo van, wil dat na 5 minuten al af doen. Ligt waarschijnlijk meer aan mij dan een choker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet super comfortabel en lekker vind zitten, maar bij deze valt het heel erg mee! Begint pas na een uur of 8 te irriteren.

   Verwijderen
 7. Ik vind de choker trend echt ontzettend tof! al ben ik wel van mening dat het je echt moet staan, het staat jou trouwens wel ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja! Ik vind ze ook ineens leuk nu. Moest er eerst wel aan wennen, maar vind het erg mooi nu. Nu zelf nog eentje scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is altijd even wennen, maar ik vind ze ook ineens leuk haha. :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands