social icons

search

more from the blog

Verschillende herfst outfits.

Ik ben de laatste tijd helemaal niet meer zo super veel bezig met make-up. Ja, ik ben nog steeds gek op beauty en vind het leuk om nieuwe producten te testen en verschillende looks te maken maar ik geef mijn geld steeds meer uit aan fashion. Ik ben meer met kleding bezig en merk dat ik ook meer enthousiaster word van kleding. In het artikel van vandaag ga ik meerdere outfits met jullie delen. Allemaal kleding items die te koop zijn bij de webshop Sans-Online. Een super leuke webshop met allerlei merken. Dit artikel is geen gesponsorde post of samenwerking, máár ik zou het wel super leuk vinden om eens met ze samen te werken. Wellicht in de toekomst. Maar voor nu 4 herfstoutfits die ik met jullie wil delen.


Ik ben dol op truien die iets langer zijn dan de gemiddelde truilengte. Je kan de trui dan dragen als een jurk en daaronder bijvoorbeeld een legging of panty dragen. Het is zo lekker warm en het zit heerlijk. Dit is echt een perfecte outfit als je het mij vraagt. Helemaal mijn style. Echt super items voor dit najaar. Volgens de trends en gewoon hele leuke items. Goed te combineren met allerlei andere items. Als ik deze items in mijn kast zou hebben hangen zou ik het super vaak dragen.

Een totaal andere outfit dan de vorige, namelijk een jurkje met daaroverheen een super leuke jas. Oh, ik kwam deze jas tegen op de Facebook pagina van Sans-online en ik vind hem zoo super mooi! Echt een prachtige jas. Voor in dit najaar te koud om als jas buiten te dragen, maar voor in het voorjaar is dit echt de perfecte jas. Je kunt deze jas trouwens ook prima binnen dragen hoor, ik vind hem echt gorgeous! Nog niet iets wat ik heb, maar ik vind het zo tof! De overige items vind ik ook super leuk, het cut-out jurkje is helemaal in de mode en past ook prima bij deze outfit. Leuke sneakers er onder aan en als het nodig is een sjaal voor wat warmte & you are ready to go girl!

Sans-Online is echt mijn favoriete webshop op het moment, kijk nou hoe leuk deze items zijn! Ik vind alle vier de outfits die ik gemaakt voor dit artikel vind ik helemaal geweldig. De items zijn zo leuk, haha. Dit zijn ook weer van die items die bij iedereen leuk staat. Ik zou het ook zo dragen! De oversized trui een beetje in het rokje steken, een lerenjasje met patches en leuke enkellaarsjes eronder. 

En dan de vierde en laatste outfit van dit artikel. Ik vind het shirt en de poncho echt superleuk bij elkaar passen. De schoenen passen op hun beurt ook weer bij de poncho dus ik vind dit een hele leuke outfit. Het rokje pas er niet helemaal bij qua kleuren, maar ik denk dat als je deze items aan hebt het super leuk bij elkaar staat. Ik vind het rokje op zichzelf super leuk, met die split erin. 


Welke van deze vier outfits is jouw persoonlijke favoriet?

Liefs,

Reacties

 1. Die jas van outfit 2 is echt super mooi! Outfit 1 vind ik ook wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik vind die jas dus ook echt prachtig. :D

   Verwijderen
 2. Ik kan niet kiezen, juist outfit 4 vind ik minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Same! Vind de eerste drie outfit het allerleukste.

   Verwijderen
 3. Ik vind outfit 3 heel leuk! De jas van de tweede vind ik prachtig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe outfits, totaal niet mijn stijl maar erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh. Ben heel erg benieuwd naar hoe je je eigen style zou omschrijven.

   Verwijderen
 5. Een nieuw seizoen vraagt toch elk jaar om nieuwe leuk items. Maar, wel al jaren fan van leuke wolle truien die je lekker warm houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Outfit 2 vind ik heel mooi en die jas, ja geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo leuk om te zien dat we allemaal een beetje dezelde smaak hebben en dezelfde outfit het leukste vinden. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 7. Outfit 2 vind ik echt geweldig<3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands