social icons

search

more from the blog

5 x sneakers voor bij je kerstoutfit.

Als echte shoe-lover vind ik natuurlijk dat schoenen onmisbaar zijn bij een leuke kerstlook. En dan met name sneakers, want die zijn lekker comfy. Ik vind laarsjes met hakken ook super mooi, maar ik ben een echt sneakermeisje. Lopen veel lekkerder en staan leuk onder elke outfit. In dit artikel laat ik vijf hele leuke sneakers zien die perfect bij je kerstoutfit passen.


1) Rode Puma Suede Classic
Dit vind ik hele mooie sneakers, een prachtige kleur die helemaal goed bij kerst passen. De suede trend sluit er goed bij aan en ik denk dat deze schoenen ondanks de opvallendere kleur nog best wel goed te matchen zijn. Ik vind ze onwijs leuk!

2) Nike Roshe One Premium
Naast de kleur rood is er nog een andere kleur die super goed bij kerst past, namelijk groen. Deze donker groene sneakers passen heel erg goed bij de kerst. Het model van deze schoenen zijn super hip en trendy, maar ook heel vrouwelijk op een casual manier. Ik vind ze super mooi en fantastisch onder je kerstoutfit.

3) Adidas Stan Smith
Weer een sneaker met wat rood erin verwerkt, maar hier een stuk minder opvallend dan bij de bordeaux suede sneakers van Puma. Ik vind het prachtige sneakers, mooie lage schoenen. Niet super opvallend, maar wel prachtige schoenen die heel erg leuk kunnen staan onder een jurkje.

4) Adidas Court Vantage
Naast de kleuren groen en rood kun je natuurlijk ook andere kleuren dragen. Donkerblauw kan altijd! Niet perse heel erg kerstig, maar dit is een prima paar die je dagelijks kunt dragen, dus ook met kerst. Past onder elke outfit en bij heel erg veel kleuren.

5) Nike W Classic Cortez Leather Lux
Dan deze sneakers, als laatste. Een wat zachtere tint, die ook wel overal bij past. Deze sneakers vind ik ook heel erg mooi. Heeft iets weg van een kleur tussen goud en wit in. Ik vind ze super mooi en passen wederom ook overal bij. Ik denk dat dat het belangrijkste is en ook hetgeen wat deze schoenen zo leuk maakt, het past overal bij. Al vier je kerst in een jurk, rok of broek. Je rockt ze met een paar van deze sneakers!

Al deze sneakers kun je bestellen bij de webshop Theathletesfoot. Je vind er deze sneakers, maar ook nog veel meer andere sneakers. Stay tuned want er komt nog een outfitpost online met een paar schoenen uit deze webshop. Mocht je de schoenen van merken zoals Nike, Puma of Adidas super fijn en mooi vinden, moet je zeker eens bij ze in de webshop gaan kijken. 

Liefs,

Reacties

  1. Hele toffe sneakers! 3 is mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die groene vind ik super tof onder een kerstjurkje hihi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands