social icons

search

more from the blog

Batiste Dryshampoo Oriental.

 Droogshampoo, ik kan niet meer zonder! Als ik dit toch eens niet had.. dan zag mijn wereld er heel anders uit. Elke ochtend 6:15 opstaan om heel erg gehaast mijn haar te gaan wassen. Ik weet niet wat het is, maar de dag nadat ik mijn haren gewassen heb, krijg ik gewoon alweer vette lokken. En als ik iets haat, dan is het vettig haar. Dus droogshampoo, mijn uitkomst! Vandaag laat ik jullie de nieuwste droogshampoo in de collectie van Batiste zien.


Een super fleurige en gekleurde flacon, erg opvallend zoals ik van Batiste gewend ben. Met de inhoud van 200 ML kun je aardig wat wasbeurten uitstellen. Al schrik ik er zelf altijd van hoe snel ik eigenlijk een flacon leeg maak. Ik gebruik het zo onwijs vaak en ook niet in super kleine hoeveelheden, haha. Het ruikt altijd zo lekker, zorgt voor veel volume en laat het er niet meer vet uitzien. De drie wonderen die samen een worden, dus ja dan gebruik ik het misschien iets te enthousiast. Ik vind zo ook deze weer een heerlijke geur hebben!
H o w  t o
 1. Schud goed voor gebruik
 2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de bus ongeveer 30 cm van het haar en spray de droogshampoo licht en gelijkmatig over de haarwortels.
 3. Masseer het goed in met je vingertoppen
 4. Style je haar op de manier waar jij je het mooist bij voelt
Ik ben echt dol op Batiste, een super fijn merk en heb al bijna de hele collectie minimaal een keer opgemaakt. Ik ben fan! De XXL volume dryshampoo is mijn persoonlijke alltime favorite. Of deze variant die verslaat, ben ik nog niet over uit. Deze ruikt wel echt super lekker en maakt mijn haar weer fris en zorgt voor aardig wat volume. Maar niet zoveel als wat de XXL volume dat doet. 
M i j n  m e n i n g
Jaa, heerlijke droogshampoo weer! Hier word ik echt happy van. Batiste is echt mijn favoriete merk op het gebied van droogshampoo's, en ook dit product maakt me blij. Ik hoop dat er binnenkort weer een actie bij de etos is op Batiste, dan ga ik eens flink inslaan! Het is echt een super lekkere geur die lang blijft zitten, net zo sterk als een parfum. Ik vind het echt super lekker! Zorgt wel een beetje voor een grijzige/witte waas, maar dat vind ik juist fijn ik combinatie met mijn haarkleur. Als ik vettig haar krijg word mijn assige/blonde haar kleur altijd een stuk donkerder, en een witte waas neutraliseert dat weer. Als je goed in masseert en eventueel zelfs even met een kam door je haren gaat, is de witte waas verdwenen. No problem! Ik raad je deze droogshampoo zeker aan.
De droogshampoo's van Batiste zijn te vinden in diverse drogisterijen (Etos/Douglas online) en kosten €4,89 per stuk.
*Ontvangen van bedrijf/webshop/pr-bureau.
Liefs,

Reacties

 1. Ik ben ook dol op Batiste heerlijk spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was een beetje vergeten over het product "droogshampoo". Vond het wel altijd superfijn. Misschien weer aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi. Als je het eenmaal weer gebruikt is het niet weg te slaan uit je routine.

   Verwijderen
 3. Ik ben gek op Batiste! Ik moet snel de geur eens gaan ruiken, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Hij ruikt heerlijk. Net alsof je parfum in je haar hebt. ;)

   Verwijderen
 4. Ik houd echt niet van droogshampoo, ik vind het naar voelen in mijn haar. Mijn Batiste XXL Plumping Powder is echter wel geweldig! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan natuurlijk ook! Soms vind ik de structuur ook niet zo fijn, maar die van batiste vind ik altijd top.

   Verwijderen
 5. Handig die droge shampoo. Vooral nu koud weertje. Zonder nat haar kan je gewoon je haar wassen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heel erg handig! Het maakt het nou niet super schoon, maar je kunt er nog wel een dagje mee door.

   Verwijderen
 6. De verpakking is in ieder geval al wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I loveee de verpakking! Echt super tof hoe ze dat gedaan hebben.

   Verwijderen
 7. <3 Batiste! Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar ga hem zeker meenemen wanneer ik hem tegenkom :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands