social icons

search

more from the blog

Cadeautip: Bestuurbaar Volkswagenbusje.

Daar ben ik weer met een cadeautip artikel. Dit keer een cadeau voor de kerels. Voor zowel aan de kleine als de wat oudere is dit leuk om te geven. Ik kwam het tegen in de webshop van Ditverzinjeniet.nl en ik ben dol op Volkswagen busjes, dus ik kon het niet laten om iets over dit item te schrijven. Ook al ben ik een meisje, ook auto's vind ik wel leuk. Vooral de Volkswagen busjes zijn bij mij geliefd. Dit is heel erg leuk om aan iemand te geven, je kunt hem namelijk zelf besturen!
Mijn innerlijke kindergevoel kwam weer naar boven, haha. Vroeger vond ik alles wat je kunt besturen zo leuk. Als je mij een gaf controller, kon ik uren bezig zijn zonder me te vervelen. Misschien is dat nu nog steeds wel zo. Volgens mij is dit zo'n typisch product die je aan iemand geeft, waar vervolgens iedereen uit het gezin mee gaat spelen. Ook wel grappig in combinatie met huisdieren. Je kunt er met je hond of kat ook prima mee spelen. 
Het radiografisch bestuurbaar Volkswagen busje is blauw en kun je customizen met  een paar stickervellen die je erbij krijgt. Ik vind dit busje zo cute. Alleen al super leuk om ergens als decoratie neer te zetten.
VW Busje radiografisch bestuurbaar
Heb je er altijd al van gedroomd om te rijden met een Volkswagen camper? Laat je droom dan nu uitkomen met het Radiografisch bestuurbare VW Busje. Deze unieke radiografisch bestuurbare auto ziet er uit als de populaire VW T1 Campervan uit de jaren zestig. Het busje is 17,5 centimeter lang, dus je kan hem ook makkelijk meenemen om er mee te pronken.
RC VW Campervan
De blauwe Volkswagenbus is een ontzettend leuk cadeau voor iedereen die fan is van deze busjes, maar zich geen originele kan veroorloven. Het busje staat nog steeds voor vrijheid, blijheid en de hippie lifestyle in de jaren zestig en zeventig. Met de drie vellen met stickers kan je je busje nog costumizen, zodat hij helemaal uniek wordt. Werkt op 3 AA-batterijen (en 2 AA-batterijen voor de afstandsbediening). Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Je koopt het Radiografisch bestuurbare VW busje online bij Ditverzinjeniet.nl.
De verzending is super snel, dus dat is een groot pluspunt van deze webshop. Ik ben erg tevreden. Prima prijsje ook, heel erg leuk om cadeau te doen tijdens deze feestmaand. Op dit moment is dit busje ook nog in de aanbieding. Dus mocht je dit aan iemand cadeau willen doen, bestel het dan snel voordat de actie weer voorbij is. Naast dit item verkoopt Ditverzinjeniet nog veel meer andere super toffe cadeaus. Voor alle leeftijden en in heel erg veel verschillende categorieën.
Radiografisch bestuurbaar VW busje - € 44,95 € 39,95.
*Ontvangen van bedrijf/webshop.
Liefs,

Reacties

 1. Dit is zeker een leuk kerstcadeau! Origineel ook hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De webshop heeft zeker leuke kado's. Deze auto zal mijn man te gek vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een super groot assortiment, niet normaal zeg!

   Verwijderen
 3. Dat is in ieder geval wel een origineel cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik nu eens een leuk cadeau voor mannen. Ik zou er zelf ook nog mee spelen. En de hond er gewoon achter lopen. Ik zie het al voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands