social icons

search

more from the blog

Cadeautip: Sieraden van Lunamex.

Alweer het allerlaatste cadeautip artikel van dit jaar! Dit keer zijn het sieraden. Ik heb al van alles laten zien, maar helemaal nog geen sieraden! Ik schrok ervan. Een van de populairste dingen om cadeau te doen zijn toch wel sieraden. En toch blijft het super leuk om sieraden te krijgen. Je kunt echt iemand super goed verwennen met een mooie accessoire. In dit artikel laat ik jullie wat sieraden uit de webshop van Lunamex zien.
Foto's zijn gemaakt met mijn nieuwe camera. Merk jij verschil? ;)

Donna Kelly dameshorloge met lederen band - €17,95
Een super mooi horloge. Ik vind het echt een heel erg mooi horloge, die er ondanks de prijs er wél duur uitziet. Niet dat dat heel erg belangrijk is, het hoeft er van mij niet heel erg luxe uit zien maar ik vind het een groot pluspunt dat hij er niet goedkoop uit ziet. Zeker voor de prijs is dit een geweldig horloge. Ik vind het uurwerk heel erg mooi en het is een prachtig vrouwenhorloge. Ze hebben er overigens ook super veel voor mannen, in veel verschillende maten, kleuren en soorten. Onwijs veel keus voor geweldige prijsjes!

Crystaldust dames armband - €12,95
Kijk nou hoe chique deze armband eruit ziet! Ik ben normaal nooit zo van de armbanden en draag ze ook nooit maar deze vind ik toch wel heel erg mooi. Dit is echt geweldig voor de kerst en oud en nieuw! Zo feestelijk. Ik vind het echt een super mooie armband. niet té minimalistisch maar ook niet heel erg opvallend. Eigenlijk precies goed als je het aan mij vraagt. Het valt mij echt niet tegen. Daarnaast is de armband ook super stevig, niet zo'n goedkoop en slap aanvoelend ding. Je hebt deze armbanden in nog veel meer verschillende kleuren.

Oorstekers staal rosé plated blad - €4,95
En dan als laatste ook nog een paar oorbellen. Ik vind dit soort oorbellen altijd super mooi! Ik vind blaadjes altijd wel mooi in oorbellen. En ik ben daarnaast ook dol op rosé gouden sieraden. Je kunt deze oorbellen daarnaast ook nog op verschillende manieren dragen. Het is eigenlijk de bedoeling bij dit paar oorbellen dat je ze naar beneden toe draagt, maar opzij vind ik ze eigenlijk zelf veel leuker. Maar helaas heb je dan wel een klein probleempje aan een oor. Dan zit het blaadje dezelfde kant op. Het zijn dus geen ear cuffs maar echt oorbellen. Handig om te weten als je ze besteld!

Ik ben super tevreden over de sieraden van Lunamex. Je hoopt uiteindelijk toch altijd op een goede kwaliteit. Het is moeilijk om via foto's op webshops te zien hoe de kwaliteit is en hoe het er 'echt' uitziet maar dit verbaasd me positief. Zeker voor deze prijsjes, bij deze webshop kun je zeker nog snel je late christmas gifts halen. Normaal een snelle verzending, maar door de drukte van de feestdagen zou ik je wel aanraden om vroeg te bestellen. Het zou zonde zijn als iets niet op tijd aankomt.

*Ontvangen ter review
Liefs,

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands