social icons

search

more from the blog

Cadeautip: Skinfood moddermasker.

Ik ben zolang als ik weet al gek op gezichtsmaskers. Iets wat ik altijd een beetje vreemd vond waren moddermaskers. Het ziet er altijd zo raar uit en het is van een gekke substantie. Maar het doet zoveel voor je huid! Maakt het zachter, reinigt de poriën en maakt de huid heerlijk fris. Ik ontving een tijdje geleden een masker van Skinfood om te testen, en wauw. Wat een top product! Dit is echt een perfect product om cadeau te doen deze feestmaand, vandaar dat hij in mijn reeks Cadeautips thuis hoort!
Het is een super grote tube, dat als eerste. Ik maakte de doos open met producten en zag deze verpakking als een van de eerste. Niet te missen, want het doosje was groot en viel meteen op. Echt een super leuke verpakking waardoor ik meteen benieuwd was naar het product zelf. Het is een bruinige kleur, niet zo poepbruin als sommige andere moddermaskers. Het product ruikt ook echt heerlijk! Het eerste moddermasker die ik serieus lekker vind ruiken. Het is een van de producten die Skinfood verkoopt. Een merk die ik helemaal nog niet kende. Echt een super leuk merk! Veel belovende producten in een leuk jasje gestoken.
I n f o r m a t i e
Het moddermasker van Skinfood werkt een diepe reiniger, het verzacht en ontspant de huid. Nadat je het masker aangebracht hebt en er ook weer afgespoeld hebt, voelt je huid heerlijk licht en fris aan. Een echte opknapper en opfrisser! Skinfood's Mud Masker is rijk aan natuurlijke mineralen gevonden in de vulkanische modder van Nieuw-Zeeland. Het werkt als een diepe reiniger en verzacht en ontspant de huid. Effecten zichtbaar, zelfs na het eerste gebruik. Het masker bevat namelijk huid verjongende ingrediënten die resulteren dat de poriën er kleiner uitzien en de huid voelt na gebruik ongelooflijk zacht aan. Een lifesaver voor een probleemhuid of een normale huid die even een oppepper nodig heeft! Is te gebruiken voor elke huidtype.
I n g r e d i ë n t e n
Aqua (Water), Kaolin, Rotorua Mud, Glycerine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Spirulina, Ascophyllum Nodosum (Kelp) Extract, Iron Oxide, Polysorbate-20, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol (Vitamin E), Xanthan Gum, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol (Ecocert Approved Preservative), Parfum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange Oil), Limonene, Linalool.
Ik vind het echt een super fijn masker! Gebruik hem bijna iedere week en het doet veel goeds voor mijn huid. Ik gebruik meestal een wat dikkere laag dan dat ik normaal doe, en laat het ongeveer een half uur intrekken. Nadat alles super hard geworden is, is het tijd om het masker er af te spoelen. En tadaa, babyhuidje! ;)
Het masker is te koop bij de webshop Biggreensmile samen met een aantal andere producten van Skinfood. Het moddermasker kost €11,99 en er zit 100 ML in.
*Ontvangen van bedrijf/webshop
Liefs,

Reacties

 1. Op de kleur van het masker na klinkt het als een fijn masker ;). Mijn huidje kan ook wel wat goede verzorging gebruiken met dit koude weer. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja 😂 De kleur is niet zo geweldig. Maar dat neem ik voor lief, het gaat om het masker en de werking. ;)

   Verwijderen
 2. Klinkt als een verwennerij. Ik ben dol op natuurproducten. Zeker een leuk cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een zeer geïrriteerde huid en kan maar weinig hebben. Is dit dan een masker die mijn huid, denk je, kan verdragen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Mijn moeder heeft hem ook geprobeerd en die heeft een huidziekte + een hele gevoelige huid. Ik zou het gewoon proberen! Het is geen aggresief masker.

   Verwijderen
  2. Ja! Mijn moeder heeft hem ook geprobeerd en die heeft een huidziekte + een hele gevoelige huid. Ik zou het gewoon proberen! Het is geen aggresief masker.

   Verwijderen
 4. Wanneer mijn tube masker op is wil ik deze zeker eens proberen! Je hebt me enorm benieuwd gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh, dat ziet er heel erg fijn uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een moddermasker gebruikt, maar het lijkt me wel werken!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat klinkt dit fijn! Ik heb nog nooit een moddermasker gebruikt maar gebruik sinds kort een kleimasker. Dit klinkt eigenlijk nog veel leuker! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moddermaskers en kleimaskers liggen een beetje bij elkaar qua soort masker maar er zijn wel verschillen. Zeker eens een moddermasker proberen ja!

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands