Even genieten..

29 december

Wat altijd, maar dan ook altijd belangrijk is in het leven is dat je even de tijd neemt om te rusten en te genieten. Hoe druk je het dan ook wel niet hebt, of hoeveel je wel niet moet doen. Rust nemen is belangrijk. Als geen ander persoon weet ik hoe lekker het is om er even tussenuit te knijpen, lekker uitgebreid in bad te gaan, series te kijken, een maskertje op doen enz. Relaxen is heel erg belangrijk en dat kan op verschillende manieren. Guys, wat ik de pas ontdekt heb moet ik echt even met jullie delen. Dit is zoo ontspannend! Zoals je hierboven al op de afbeelding kan zien. Juist ja, een vibrerende massagespin! Dit verzin je toch niet?

I n f o r m a t i e   o v er
Vibrerende massagespin
Soms wil je gewoon even relaxen. Zonder partner, zonder kinderen, zonder zeurende kat die wil eten. Kruip op de bank of in bed met de Vibrerende hoofdmassage van Invotis. Deze hoofdmassage spin kriebelt niet alleen je hoofdhuid, maar vibreert ook nog. Op deze manier voel je de trillingen nog beter.

Massagespin die kan vibreren en trillen
De head massager zet je op je kruin en druk je vervolgens naar beneden. Hierdoor worden drukpunten en zenuwuiteinden in je nek, schedel en slapen gemasseerd. De twaalf pinnetjes met flexibele bolletjes voelen zacht aan en beschadigen je hoofdhuid niet. Zo krijg je een ultiem ontspannen, uitgerust gevoel. Je koopt de hoofdmassage online bij Ditverzinjeniet.nl.

E i g e n s c h a p p e n
  • Spin voor comfortabele hoofdmassage die vibreert
  • Flexibel, vormt zich naar je hoofd
  • Stimuleert de drukpunten en zenuwuiteinden in je nek en op je slapen en schedel
  • Voor bij jezelf of je partner
  • Even lekker ontspannen
  • Binnen vijf minuten ben je helemaal zen
  • Voor een energiek gevoel
  • Werkt op 1 AA-batterij (niet inbegrepen)
Dit is toch ideaal? Wij hadden al een massagespin in huis, maar een vibrerende wauw. Dat is toch echt even een trapje hoger, haha! Ik vind dit zo'n top product, ideaal. Je hebt niemand nodig voor een massage. Heerlijke ontspanning en het kost ook nog eens bijna niks. Dit heb je echt nodig in je leven! Althans, daar ben ik heilig van overtuigd. You will need this and you will love this! Het is dat mijn cadeautip serie al afgelopen is, anders had dit een dikke cadeautip geweest hoor.

Deze vibrerende massagespin is te koop voor €8,95 7,95 bij de webshop Ditverzinjeniet.nl

*Ontvangen ter review

Liefs,

You Might Also Like

12 opmerking.