social icons

search

more from the blog

Gucci test: Platinum diervoeding.

Mijn lekkere ding heeft de afgelopen paar weken iets getest! Platinum diervoeding is de diervoeding van nu, geen standaard brokken. Maar natvoer in verschillende smaken, meer variatie in smaken! Platinum zelf zegt dat hij zichzelf onderscheid en claimt dat het het beste voor de hond is. En in dit artikel vertel ik jullie er meer over en delen we onze ervaring met het diervoeding van Platinum.

Ik kreeg een doos vol met verschillende soorten voer opgestuurd. Gucci werd helemaal wild, want hij rook dat het voor hem was. In het pakketje zaten 6 verschillende dingen. Hieronder wat informatie over Platinum zelf. Op de website/webshop www.platinum.nl kun je nog heel veel andere informatie vinden. Een hele handige site waarop je alle producten van Platinum kunt vinden, in verschillende categorieën waardoor alles heel erg makkelijk te vinden is. Inclusief allerlei informatie zoals de hoeveelheid, prijs, wat er in zit en voor welke honden het geschikt is. Hieronder informatie over het merk.

P l a t i n u m  z e g t:
Bij ons handelen staat het welzijn van het dier en zijn verzorging met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke voedingsmiddelen en verzorgingsproducten centraal!" Het team van PLATINUM put zijn motivatie uit deze grondgedachte. Onze filosofie hierachter is: "Terug naar de oorspronkelijke behoeften! Honden hebben behoefte aan voeding die qua samenstelling lijkt op de prooidieren die al bij hun voorvaders op het menu stonden en ze eten dit soort voeding ook graag. Tot de natuurlijke ingrediënten van onze voedingsmiddelen behoren daarom vooral vers vlees en verse vis en andere hoogwaardige ingrediënten die in het lichaam van het dier snel en optimaal kunnen worden verteerd. Dit is de beste garantie voor een lang leven in goede gezondheid van onze geliefde viervoeters. Ook bij onze verzorgingsproducten staan waardevolle en voor 100% natuurlijke ingrediënten centraal. Op milde, maar effectieve wijze verbeteren we het welzijn van de zo geliefde viervoeters. We hebben ons geheel toegelegd op het welbevinden van de dieren, wat ook te zien is aan de leden van ons team: veel leden zijn ervaren hondeneigenaren en houden al jarenlang honden. We vinden dat dit van wezenlijk belang is om klanten wanneer nodig van bekwaam advies te voorzien. Graag delen we onze kennis en ervaringen met u. Dit is ook de reden dat we onze producten rechtstreeks aan u aanbieden en de weinige handelaren waar we mee werken zorgvuldig uitkiezen.

N a t v o e r
Dit gezonde natte voeding bestaat voor ten minste 83% uit vers vlees/verse vis en is voor alle volwassen honden geschikt, ongeacht leeftijd of ras. Kies voor ons MENU in een 375-grams verpakking of voor onze MENU Mini in een 100-gram-schaaltje en kies uit onze vier smaakvolle varianten. In het pakket van Gucci ontvingen we drie variaten die ik hieronder bespreek. Het volledig voeder voor volwassen honden is door zijn natuurlijke, gezonde samenstelling en optimale verteerbaarheid geschikt voor alle honden, ongeacht leeftijd of ras. Het bevat geen ongewenste voedingsadditieven die het lichaam belasten.
PLATINUM MENU Turkey+Salmon
PLATINUM MENU Turkey+Salmon bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie:
 • minimaal 63% vers kalkoenvlees en 20% verse zalm
 • aardappels als hoogwaardig ingrediënt voor het aandeel koolhydraten
 • groenten met natuurlijke antioxidanten
 • oliën en vetten uit vers vlees/verse vis voor een optimale vetbalans
PLATINUM MENU Fish+Chicken
PLATINUM MENU Fish+Chicken bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie:
 • 57% vers kippenvlees en 26% verse vis (tonijn en sardien) of 46 % vers kippenvlees en 37 % verse vis bij MENU Mini
 • aardappels als hoogwaardig ingrediënt voor het aandeel koolhydraten
 • groenten met natuurlijke antioxidanten
 • oliën en de vetten uit vers vlees/verse vis voor een optimale vetbalans
PLATINUM MENU Chicken natvoer
PLATINUM MENU Chicken bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie:
 • minimaal 83% kippenvlees, complete stukken vers vlees
 • rijst en aardappels als hoogwaardige ingrediënten voor het aandeel koolhydraten
 • groenten met natuurlijke antioxidanten
 • oliën en de vetten uit vers vlees voor een optimale vetbalans
D r o o g v o e r
In het eigen vleesnat gegaard en op milde wijze gedroogd. Met een resterend vochtgehalte van 18% is Platinum het malse droogvoer. Het ruikt naar vlees én smaakt naar vlees. Uw hond zal er uitgelaten over zijn. Platinum complete voeding wordt direct na de bereiding verpakt in premium versverpakkingen. Zo blijft Platinum lekker mals en vers, het aroma blijft van de eerste tot de laatste hap behouden en is de voeding vooral vrij van mijten.
PLATINUM Adult Lamb+Rice – een alternatief voor gewoon droogvoer
PLATINUM Adult Lamb+Rice bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie:
 • Minimaal 70% lamsvlees, complete stukken vers vlees
 • Rijst als hoogwaardig ingrediënt voor het aandeel koolhydraten
 • koudgeperste oliën en de vetten uit vers vlees voor een optimale vetbalans
 • extract van de groenlipmossel, vitamine K1, diverse groenten en tal van waardevolle kruiden
PLATINUM Adult Chicken – een alternatief voor gewoon droogvoer
PLATINUM Adult Chicken Chicken bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie:
 • Minimaal 70% vlees van gevogelte, complete stukken vers vlees
 • Maïs en rijst als hoogwaardige ingrediënten voor het aandeel koolhydraten
 • Koudgeperste oliën en de vetten uit vers vlees voor een optimale vetbalans
 • Extract van de groenlipmossel, vitamine K1, diverse groenten en vele waardevolle kruiden
PLATINUM Adult Iberico+Greens – een alternatief voor gewoon droogvoerPLATINUM Adult Iberico+Greens bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie:
 • Minimaal 70% vlees van het Iberisch varken, complete stukken vers vlees
 • Aardappels als hoogwaardig ingrediënt voor het aandeel koolhydraten
 • Koudgeperste oliën en de vetten uit vers vlees voor een optimale vetbalans
 • Extract van de groenlipmossel, vitamine K1, fruit, groenten en vele waardevolle kruiden
D e  t e s t
Gucci werd helemaal enthousiast en druk, het ruikt allemaal namelijk super sterk naar vlees. En daar is 'tie gek op. Als een kind zo blij at hij zijn eerste bakje leeg. Zijn eigen brokjes gemengd met wat natvoer van Platinum. Daarnaast kreeg hij door de dag heen een paar van de droogvoer brokjes, als een soort van koekjes tussendoor om te eten. Hij vond het heerlijk, at het snel op en als hij de zakjes hoorde kraken kwam hij er meteen aangerend. Een groot succes dus. Hij at alles veel te snel op, haha. Wel een minpuntje, omdat het dus zo sterk naar vlees smaakt en ruikt, stinkt je hond dus ook uit zijn bek na het eten van Platinum. Maar dat neem ik voor lief, omdat ik weet dat hij het zo lekker vind. Hij gaat dus wel een beetje meuren uit zijn mond, maar daar kan hij ook niks aan doen. Er zijn mensen die de tanden van hun hond poetsen, maar daar doen we zelf niet aan. Wellicht handig voor als je dat wel doet en je bent opzoek naar goed voer, kun je na het eten lekker aan de gang met de hondentandpasta. Het zijn handige verpakkingen en je kunt het in verschillende hoeveelheden kopen. Super handig, voor grote honden kun je al snel naar de 10 KG en voor een kleine hond kun je lang met 5 KG doen.
Ik vind het zelf een super handige webshop, veel producten in het assortiment en veel verschillende smaken. Zo kun je lekker afwisselen en heeft je viervoeter wat meer variatie in zijn eten. Ik raad jullie het zeker aan, natuurlijke diervoeding schijnt beter voor de hond te zijn, en het is veel lekkerder van smaak. Alle medebaasjes, dit moeten jullie zeker ook eens gaan proberen! Dierenvoeding bij honden is meestal een lastig iets, al die merken en producten. Honden eten of alles gewoon op, of zijn echt super kieskeurig. Het is zeker het proberen waard, en ik vind het niet eens zo heel erg duur! Gewoon vergelijkbaar met de prijzen die je in de dierenwinkel voor voor betaald.

Kende jij platinum al? & als je een hond hebt, van welk merk haal jij je voer?
*Ontvangen van bedrijf/webshop
Liefs,

Reacties

 1. Wat een lieverd is het! Leuk dat je wat opgestuurd kreeg voor je kleine scheet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel. Ik vond het ook super leuk! Liefs,

   Verwijderen
 2. Klinkt interessant! Ik heb zelf geen hond, jammer genoeg, meer maar volgende week ga ik wel een katje adopteren dus ik ga de webshop zeker eens bekijken en zien wat hun aanbod is voor de kittens/katten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh wat super tof! Welk ras? Platinum verkoopt jammer genoeg alleen hondenvoeding. :/

   Verwijderen
 3. Wat klinkt dit goed! Ik weet eigenlijk niet wat mijn ouders onze hond geven haha! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat kan hoor. Er zijn ook zoveel merken. ;)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands