social icons

search

more from the blog

Lookatmenow sweathers.

Als je me goed kent weet je dat ik dol op truien ben. Ik leef er als het ware in. Van de webshop Lookatmenow mocht ik twee hele leuke items uitzoeken, en ofcourse ging ik voor twee truien. Een oversized sweather die je als jurk kunt dragen en een turtleneck-trui met zwart/witte streepjes. Ik ben dol op streepjes, dus dit is het perfecte item om in mijn kledingkast te hebben.


Deze webshop heeft geen echte website waar je op kunt bestellen, maar de webshop is te vinden op Instagram & Facebook. Alle foto's van de items uit de collectie die ze momenteel verkopen kun je op de twee accounts vinden. Als je wilt bestellen kun je je bestelling doorgeven via een prive bericht of een mail. Op werkdagen voor 16.00 besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.

O v e r s i z e d  g r e e n  s w e a t h e r
Een super leuke oversized trui die echt super, maar dan ook super warm is. Perfect voor de winter! Zit heerlijk, en mijn favoriete manier om hem te combineren is met een panty en een stel laarsjes of sneakers. Zelf heb ik er patches op gedaan, om het item iets op te leuken. Ik vond de sweather al leuk, maar heb hem nog wat persoonlijker en minder simpel gemaakt met een pug en een praatwolkje. Er komt nog een artikel online waarin ik vertel hoe de DIY verliep. Stay tuned! Ik vond de oversized sweather op zichzelf al leuk, maar door de patches is het item alleen nog maar meer favoriet geworden. Omdat het item zo basic is kun je er zelf mee doen wat je wilt, helemaal vol met patches maken, een paar patches, opdrukken met tekst/foto of gewoon zo houden. Ook nog verkrijgbaar in het zwart. De maat die ik heb is S/M maar hij is ook nog verkrijgbaar in de maat M/L.

S t r i p e d  s w e a t h e r
Dan het tweede item, ik ben dol op streepjes zoals ik al zei. Ik vind het een super leuke trui, het is geen gewone trui. Want de streepjes hebben niet hetzelfde patroon in de hele trui. Aan de bovenkant meer zwart en aan de onderkant meer wit. En dan dat turtleneckje, ja dit is een item die op geen ander item lijkt! Ik vind het een super fijn truitje, niet te dik en niet te dun. Het is een wat dunnere trui, maar van een heerlijk zacht stofje. Geen t-shirt stof, maar echt een truienstof. I like it! Het is een onesize, maar hij past prima. Ik heb meestal maatje S, en past goed maar ik denk dat je met maat M er ook nog wel in past. Als je XS hebt pas je hem sowieso maar dan denk ik dat hij wel wat te groot is.
De oversized sweather kost €24,95 & de striped sweather kost €21,95. Geen geld als je het mij vraagt! Hele fijne prijsjes voor deze kledingstukken. Ik ben enthousiast. Jammer genoeg is de collectie op dit moment niet zo heel erg groot. Ze verkopen ook nog een paar jurkjes, t-shirts en lange bomberjacks maar daarbij houd het dan ook op qua kleding. Ik hoop in de toekomst meer van deze webshop te zien. :)
*Ontvangen van bedrijf/webshop
Liefs,

Reacties

 1. Die met de strepen is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad heel erg leuk. En heerlijk warm. :)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke truien! Zelf vind ik truien ook heerlijk om te dragen. Zitten altijd fijn en knelt niet of iets dergelijks. De streepjes trui vind ik het leukst, al vind ik een trui die je kunt dragen als jurk ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja oh heerlijk. Niet zo strak en beknellend. Ik snap jou 😂

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Ze staan je beide prachtig, maar de groene vind ik het leukste. Ook tof dat je dit als jurkje kan dragen! ;-) Fijn weekend. Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment! Jij ook een fijn weekend.

   Verwijderen
 4. Wat een onwijs leuke truien en je hebt ze ook erg leuk gecombineerd! Die met streepjes is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral de striped sweather vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh leuke truien! Ik leef er ook in haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh wat leuk allebei! Ik vind die met streepjes het tofste denk ik. Nice! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan eerlijk gezegd ook niet kiezen haha. ;)

   Verwijderen
 8. Super leuke items! Die groene is mijn favoriet hihi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands