Mega The Body Shop kerstlijnen collectie review.

woensdag 14 december 2016

Ondanks dit artikel van afgelopen dinsdag heb ik er toch voor gekozen om te gaan bloggen. Het is dan ook wel een artikel waar ik al super excited over was. The Body Shop, waar ik de laatste maanden echt super enthousiast over ben. Heerlijke lijnen met geweldige geuren en fijne producten. Vooral met kerst pakt The Body Shop groots uit, drie lijnen met allemaal hele fijne producten. Ik ontving wat producten om uit te proberen en in dit artikel vertel ik er mijn mening over.
the body shop kerstcollectie
F r o s t e d   B e r r i e s
Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange.

the body shop kerstcollectie
V a n i l l a   C h a i
Deze hartverwarmende, uitnodigende rijke geur opent de zintuigen. Romige melk en verslavende vanille krijgen pit dankzij warme kaneel en kardemom, en worden gezoet door bruine suiker. Een geur waarin je huid zich maar wat graag wil onderdompelen.

the body shop kerstcollectie
S p i c e d   A p p l e
Op en top feestelijk. Deze smakelijke geur symboliseert het ‘verwen-jezelf-seizoen’ perfect. Het aroma van vers gebakken appels is verwarmd met kaneel en verfrist met knisperende sinaasappel en witte bloemen. Een verrukkelijke geurcombinatie die je keer op keer zal kiezen.

The Body Shop Kerst 2016
De drie lijnen op een rij: Frosted Berries, Vanilla Chai & Spiced Apple.

R e v i e w s
Frosted Berries Softening Body Butter - 200 ML €16
Verwen en verzorg je huid met onze nieuwe Winter Berries softening Body Butter. Een zijdezachte body treat verrijkt met cranberryzaadolie uit Noord-Amerika en geparfumeerd met frisse noten van juicy berries, witte bloemen, romige praline en zoete vanille. Je huid voelt 24 uur lang zacht en gehydrateerd aan en ruikt verrukkelijk.
M i j n   m e n i n g
Ik vind dit echt een heerlijke, maar dan ook een heerlijke body butter. De geur vind ik echt fantastisch en het product trekt lekker snel in. Het is een heerlijke frisse en zoete geur. Het is niet een speciale wintergeur, meer een geur die eigenlijk altijd kan. Ik denk dat je dit ook in de zomer kunt gebruiken. Maar de geur heeft wel iets warms in zich, waardoor ik denk dat het meer bij de winter en de kerst past dan bij hartje zomer. Ik ga dit product nog veel gebruiken en wellicht sla ik er nog wel een pot van in! Echt een favorietje.

Vanilla Chai Festive Tin - €20
Iedereen wordt wild van deze romige traktaties in een bijzondere verpakking. De verpakking van deze kruidige maar zoete seasonal is ‘upcyclebaar’ waardoor je het kunt nagebruiken en er nog lang plezier van kunt hebben. Deze cadeauset bevat:
 • Vanilla Chai Shower Gel 60ml
 • Vanilla Chai Body Butter 50ml
 • Vanilla Chai Body Scrub 50ml
 • Vanilla Chai Body Lotion 60ml
M i j n   m e n i n g
Dit is echt een super leuk cadeau om aan iemand te geven! Dat dennenappeltje echt super schattig. Het is een hele leuke manier om kennis te maken met de lijn en een paar producten van The Body Shop. De inhoud is eigenlijk best wel groot, zeker voor die prijs. De producten zijn stuk voor stuk echt super fijn en je kunt er meerdere keren mee doen. Handige reisverpakkingen, dus mocht je deze kerst weggaan kun je deze vier producten gemakkelijk meenemen. De geur is best wel verrassend, heel warm en kruidig. Moet je van houden, maar ik vind het lekker! Vooral de bodybutter is super fijn, echt een favoriet!

Black Musk Eau de Toilette 30ml Gift Set - €18
Een geweldig cadeau van de geheime kerstman, dit dromerige Black Musk duo. Een mysterie van de diepste, donkerste en meest sensuele muskus. De zoete tonen van bambinella peer, roze peper en bergamot staan in contrast met de krachtige zwarte muskus. Een heerlijke geur. Twee perfecte cadeaus in een, deze giftset bevat de Black Musk Eau de Toilette 30ml en de Black Musk Body lotion 60 ml.
M i j n   m e n i n g
Deze geur is zoo geweldig. Wist eerst niet wat ik me bij de geur moest voorstellen maar ik werd echt verliefd op de geur. Ik gebruik hem heel erg vaak sinds ik hem heb, echt een favorietje geworden! Ik heb eerlijk gezegd de body lotion van deze lijn nog niet geprobeerd, maar ik denk dat de body lotion ook geweldig is. Heel erg handig om ze in combinatie met elkaar te gebruiken, zo ruik je super lekker naar de geur. I like it! Zeker een favoriet, als hij op is koop ik zeker de 50ml variant. Super leuk om dit cadeau te doen, het is een heerlijke geur die bij iedere vrouw past. Het is een wat zwaardere geur, wat veel mensen een avondgeur zouden noemen. Eerlijk gezegd heb ik daar gewoon schijt aan, avond en daily geuren kunnen altijd! ;)

Dit was het dan! Verder ontving ik ook nog matte lipsticks, liquid lipsticks en een perfecte contourkwast. Daarover komt vast nog wel een artikel online. Ik kan alvast verklappen, ze zijn super fijn, mooie kleuren en blijven goed zitten! En extra leuk, als je een aankoop doet bij The Body Shop: met elke aankoop help je om een vierkante meter bedreigd regenwoud te herstellen en wilde dieren te beschermen. Naast deze reviews en de collecties laten zien, wil ik in dit artikel ook nog een cadeautip met jullie delen.

The Body Shop Kerst 2016
The Body Shop geeft je de kans geeft om je eigen body butter te personaliseren, zowel online als in geselecteerde winkels. Plaats de door jou gekozen naam op een body butter voor een echt persoonlijk cadeau. In samenwerking met Yago Partal, die bekend van zijn wereldberoemde portretten van dieren, heeft The Body Shop vier exotische wezens gekozen die op de verpakkingen te zien zijn. Vooral de panda vind ik super cute. Om de body butter een naam te geven, koop je gewoon een 200 ml of 400 ml body butter bij één van de geselecteerde winkels vermeld op onze website of vraag één van onze medewerkers bij de kassa voor meer informatie. Het personaliseren van de body butter is gewoon gratis, score!

Het allereerste perspakketje die ik van The Body Shop mocht ontvangen, en holy glitters wat was het een feest. Super tof! Ik ben heel erg verwend en ik vond het heel erg leuk om de producten te proberen. Echt heel erg dankbaar voor het pakket die ik ontving, een mijlpaal voor mij persoonlijk. Het zou echt een feestje zijn om in 2017 meer van The Body Shop te mogen testen, ben super benieuwd naar de nieuwe collecties die uit gaan komen!

Heb jij al wat van de kerstcollecties van The Body Shop geprobeerd?

Liefs,

10 opmerkingen:

 1. Ja zeker! Ik ben vooral fan van de frosted berries lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Same! Heb de spiced apple zelf nog niet geprobeerd. Maar frosted berries is ook mijn favoriet.

   Verwijderen
 2. Ik heb over laatst nog aan de spiced apple zitten ruiken. Zo lekker!
  Ik had het bijna gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Mocht je toen nog erge twijfels hebben en nu spijt hebben, er is 50% korting op dit moment!!

   Verwijderen
 3. Ohh dat ziet er zoo ontzettend lekker uit! Ik krijg nu echt zin om mijn huid goed te verzorgen.
  liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohyeas! Echt super fijne producten om je huid mee te verwennen. :)

   Verwijderen
 4. Wauw ik snap dat het onwijs gaaf is om een perspakketje van The Body Shop te krijgen! Het gaat maar door met die samenwerkingen bij jou, doe je goed! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa echt zo tof zeg! Ik zit bij allerlei persbureaus en heb de afgelopen maanden hele toffe pakketjes binnengekregen, de leukste zelf vond ik sleek & TBS omdat ik veel met die merken heb. Het moet trouwens niet gekker worden, ik ga binnenkort een dag naar de spa! Vrijkaarten gekregen in ruil voor een artikel. Omg, het tofste mailte ooit die ik ontving. :) Happy me!

   Verwijderen
 5. Ohhh ik hou hiervan. Ik heb zelf een aantal van de producten en ga ze binnenkort allemaal rustig testen!

  Liefs ArielleDannique
  http://arielledannique.com/avanca-earmuffs/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Succes met testen, ze zijn heerlijk in gebruik!

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!