Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijn favorieten brillen van het moment.

Brillen, ik ben er helemaal dikke vriendjes mee. Sinds ik brillen draag ziet mijn leven er heel anders uit. Ik zie alleen niet scherper, maar mijn hele kijk op brillen is ook drastisch veranderd. Normaal wilde ik voor geen goud aan een bril, ik dacht dat het me niet stond en zag er alleen de nadelen van. Maar sinds ik weer scherp kan zien is er een wereld voor mij open gegaan. Van heel wazig tot bijna niks zien, geen mensen herkennen die voorbij fietsen, geen ondertiteling van films kunnen zien en raden wat er op het digibord staat naar dit. Een stash met acht brillen.. Je kunt dan wel verwachten dat ik in de tussentijd wat favorieten heb op het gebied van glasses.

Ik draag dus elke dag een bril. Ik snap ook niet hoe mensen het kunnen vergeten om een bril op te doen, zonder bril op lijkt het alsof ik blind ben. Niet te doen gewoon, haha. Naast dat ik het zo fijn vind dat ik alles zo goed kan zien, vind ik het ook super leuk om brillen uit te zoeken en matchen bij een outfit of make-up look. Ik heb er eentje zelf gekocht bij Pearle. En de rest heb ik mogen ontvangen in verband met mijn blog. Suupper dankbaar voor! Ik ben dol op mijn twee potige vriendjes. Polette is mijn favoriete brillenmerk. Er gaat niks boven een bril van Polette op mijn neus. Niet omdat ik ze ontvang in verband met mijn blog dat ik zo blij met ze zijn, maar ze zijn gewoon echt goed. Zitten heerlijk, reuze assortiment en prima prijsjes. Het is echt geen straf om de mogelijkheid te hebben om maandelijks een bril bij ze te mogen uitzoeken. De afgelopen periode heb ik toch wel heel erg veel twee brillen gedragen, echte favorietjes en in dit artikel laat ik ze zien.
Dit zijn ze dan, Diam Black & Harry Chocolat. Ik vind het zulke leuke namen, echt leuke originele namen! Het zijn twee prachtige brillen die ik de afgelopen tijd enorm veel gedragen heb. Twee hele simpele brillen, die bij elke outfit passen.

D i a m  B l a c k
Ben je op zoek naar een bril die je niet alleen beter laat zien, maar ook waarde bied en prachtig is? Daim Black is het ontwerp waar je van gedroomd hebt. Een montuur met discrete vormen, super elegant en van zwart acetaat. Perfectie! Kost €26,99 excl. glazen op sterkte.
H a r r y  C h o c o l a t
Samengesteld door trouwe dienaren van het chocolade-imperium is Harry Chocolat met heerlijke cacao kleuren tot stand gekomen. Een bril met rijke, ovale vormen. Een smakelijke verbintenis tussen flexibel kunststof en zilverkleurig metaal. Onweerstaanbaar! Kost €25,99 excl. glazen op sterkte.

Diam Black is een prachtige, maar een wat simpelere bril. Precies waar ik naar opzoek was! Een simpele zwarte bril. Een wat kleiner montuur, niet zulke grote glazen maar just een kleiner montuur.

Daarin tegen is Harry Chocolat een stuk opvallender. En dan vooral de kleur is super apart. Zit tussen bruin en rood in. Echt een super mooie kleur! De kleur verschilt met bepaalde lichtinvallen. Een wat opvallender model en de bril heeft neuspootjes. 
Polette, ik ben weer mega tevreden! Ik kan nog steeds niet begrijpen dat deze brillen zo goed van kwaliteit zijn voor zulke lage prijzen, hier kan geen dure opticien tegen op met hun brillen van €200. Ik merk geen verschil ik kwaliteit. Dus ik zou zeggen, probeer eens een polette bril!
Beide brillen zijn te koop in de webshop www.polette.nl én ze verzenden wereldwijd. 
*Ontvangen van bedrijf/webshop
Liefs,

4 opmerkingen

  1. Wauw wat een geweldig leuke brillen! Hoezo mag jij elke maand een bril bij ze uitzoeken?! Ik draag ook een bril, maar dat is echt zo'n dure van de opticien. Ik zou graag eens een bril van Polette proberen! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik werk met hun samen, hihi. Echt super tof!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!