Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: New years eve look.

Het is bijna zo ver, nog even en we tellen al weer af naar het nieuwe jaar. In dit artikel heb ik weer een outfitpost voor jullie, namelijk de outfit die ik ga dragen op nieuwjaarsavond. Ik heb er weer heel erg veel zin in, maar niet echt grootse plannen. Lekker eten en vuurwerk maar verder (nog) niet wat gepland. Wat ik wel altijd doe, is lekker uitpakken met make-up; nepwimpers, oogschaduw enz. Daarbij vind ik het ook wel leuk om een feestelijk jurkje aan te doen, dit jaar word het een glitterjurkje, maar ik houd het wel comfy want het worden geen hoge hakken of enkellaarsjes, maar mijn favorieten Nike sneakers. Ik heb wat outfitfoto's gemaakt op de boulevard, kijk vooral snel verder!


Only Glitterjurkje
Een donkergrijs/zwart glitter jurkje met mouwen tot net boven de elleboog. Het is een rekbaar stofje, met een openstaande kraag. Een kort colletje. De jurk is aansluitend, maar zit niet super strak. Met name rondom de benen zit het niet erg strak. Vind ik een minpuntje, ik hou meer van de jurkjes die echt goed strak zitten, die nauw aansluiten met je lichaam. Dat is bij dit jurkje niet het geval, maar het is wel een super feestelijk jurkje en is perfect voor gelegenheden zoals kerst en oud&nieuw.

Nike Air Force 1
Mijn lievelings sneakers de afgelopen paar weken. Wat lopen ze heerlijk! Nike is echt mijn favoriete sneaker merk, heb nu twee sneakers maar ze lopen zo heerlijk. Perfect voor mijn enkels. Ze lopen heerlijk en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Blijven lang mooi en de verschillende modellen van Nike spreken me erg aan. Bij de webshop www.theathletesfoot.nl kun je Nike sneakers scoren voor een fijn prijsje. Deze sneakers zijn bordeaux-kleurig met wat witte accenten. Helemaal mijn ding! Ik vind bordeaux een hele mooie kleur en had helemaal nog geen schoenen in deze kleur. Heel erg tof dat je Nike sneakers in zoveel verschillende kleuren verkopen, zo blijft je stash wat veelzijdiger. Alleen maar grijze, zwarte en bruine schoenen is te basic. Gooi eens met wat kleur! ;)

Primark sjaal & Takko jas
Zonder deze twee items ben ik nergens. Mijn heerlijke wollen jas van de Takko zit heerlijk, is lekker oversized en zit warm. Daarnaast is mijn sjaal echt super zacht, in de afgelopen paar weken is die zeer favoriet geworden. Ik kan niet meer zonder deze sjaal. Heerlijk warm en comfy.

Polette Bril
Deze Harry Chocolat is een bril met een bijzondere kleur. Met zijn grote ronde glazen is dit zeker geen basic bril. De kleur zit tussen rood en bruin in, ik vind het een prachtig montuur en ik draag hem met veel plezier! Daarnaast vond ik hem geweldig matchen met mijn sneakers van Nike. Top combo dus! :)


Jurkje - Only
Schoenen - Theathletesfoot *
Jas - Takko Fashion
Sjaal - Primark
Bril - Polette *
Lipstick - TheBodyShop *

Wat doen jullie aan op oud/nieuwjaarsavond en wat zijn jullie plannen? Laat het me weten in de comments. Voor nu wil ik jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen, dit is het laatste artikel wat van mij in 2016 online gaat komen. Kom maandag zeker nog even terug op de blog! Dan deel ik met jullie mijn New years eve ooglook. Allemaal heel erg veel plezier, geniet ervan!

*Ontvangen ter review

Liefs,

16 opmerkingen

 1. Die bril is heel gaaf en staat je super goed! Fijne jaarwisseling meis geniet van het aankomende jaar xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een mooie outfit! Vooral met je bordeaux rode bril en bordeaux schoenen! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé vond ik ook leuk gecombineerd. Ik ben dol op de kleur bordeaux.

   Verwijderen
 3. Oh wat een leuke outfit! & alvast een schitterend 2017 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je lieve reactie. Jij ook nog een fijn 2017 toegewenst.

   Verwijderen
 4. Echt een superleuke outfit! Wat zijn die sneakers mooi! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben ook heel erg blij met de schoenen.

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Jaa, ik ben ook verliefd geworden op de bril.

   Verwijderen
 6. Oehhh! Nikies! Ik vind Air Force heel mooi <3 die kleur is ook top!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!