social icons

search

more from the blog

Purpuz planner.

Plannen, lijstjes maken, doelen maken, uitdenken hoe je het wilt behalen en je vervolgens aan die lijstjes houden en alles afkunnen strepen, planningen maken: Ik vind het geweldig! Al jaren fascineert het me om aan de slag te blijven met allerlei planningen. To-do boekjes, printable planners enz. Het einde van het jaar is bijna inzicht en het is tijd voor een nieuwe agenda. Toen ik de Purpuz planner ontdekte was ik op slag verliefd, deze twee dingen samen zijn maken deze planner echt geweldig! In dit artikel laat ik jullie kennis maken met de planner en agenda in één en vertel ik jullie meer over het concept van Purpuz. Let's go!

Purpuz streeft naar een wereld waarin iedereen de beste versie van zichzelf is. De Purpuz Planner helpt jou je doel, in balans, te bereiken. Stel. Plan. Haal je doel. Word gelukkig en succesvol met deze unieke agenda; de 1e life coach on paper. In 9 gemakkelijke stappen helpt de planner je een duidelijk doel te stellen en te plannen. Motivatie, inspiratie en (dagelijkse) reflectie zorgen ervoor dat jij je doel ook echt haalt. Maak van 2017 je beste jaar ooit. Koop de Purpuz Planner en word de beste versie van jezelf!

I n f o r m a t i e   o v e r
Balans. Geluk. Succes. In één geweldige agenda. De Purpuz planner is de 1e agenda die jou in balans je doel laat halen. Met deze agenda heb je grip op je drukke leven. Ontworpen om in balans je doel te halen, helpt de planner je stap voor stap een doel te stellen en te plannen. Motivatie, inspiratie en reflectie zorgen ervoor dat jij de nodige stappen naar je doel ook zet. Zo is het niet de vraag of jij je doel haalt, maar wanneer jij je doelt haalt en succesvol bent. De Purpuz planner is de agenda voor een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven.

#PurpuzStory.  (Clen Verkleij, founder of Purpuz)
Het begon met een droom voor een meer effectieve agenda voor mezelf. Een agenda, die mij niet alleen helpt met het stellen en plannen van mijn doelen. Maar mij ook motiveert, inspireert en mij laat reflecteren, zodat ik mijn doelen ook haal. De Purpuz is voor mij de basis van een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven. Purpuz was er nooit geweest als mijn leven fantastisch was gebleven. Als rechterhand van de directeur had ik mijn droombaan gevonden. Ik had met succes het bedrijf in de UK geïntroduceerd, maar verdwaalde in mijn eigen stad. Ik had te veel gegeven en was burned-out. Kennelijk was er iets misgegaan in mijn balans tussen het bereiken van mijn doelen en gezond leven. Om op een gezonde manier mijn doelen te halen en mijn balans tussen werk en privé terug te vinden, besloot ik naar een coach te gaan. Samen met mijn coach begon ik een overzicht te maken van mijn leven. Mijn eerste doel was duidelijk: gezond worden. Ik ging geregeld sporten, mediteren en gezond eten. Daarnaast startte ik met het schrijven van een boek over hoe je mensen gelukkig, gemotiveerd en productief kunt laten werken.  De behoefte ontstond om de tools van mijn coach in een overzichtelijk document samen te vatten. Een document dat mij dagelijks helpt bij het bepalen, plannen en uitvoeren van nieuwe doelen. Eén van deze nieuwe doelen was om iedereentoegang te geven tot de tools van mijn coach. Zodat ieder mens gebalanceerd, gelukkig en succesvol kan leven. Zo is de Purpuz ontstaan.

P u r p u z   p l a n n e r
De Purpuz planner is de 1e agenda die mensen helpt met het stellen, plannen en in balans uitvoeren van hun doelen.De planner verbindt theorie aan de praktijk. Stap voor stap wordt een planningsmethode beschreven. De planningsmethode kun je vervolgens direct toepassen in een speciaal daarvoor ontwikkelde agenda. De agenda heeft duidelijke maand- en weekoverzichten. Door theorie en praktijk aan elkaar te verbinden is de perfecte agenda ontstaan. Een agenda die je helpt je dromen te realiseren. Een agenda die je verder laat komen dan ooit te voren. Een agenda die is zoals iedere agenda zou moeten zijn; een tool die jou je doelen in balans laat halen. De perfecte agenda voor iedereen die nog iets wil in het leven.

Het is echt een prachtig boek, mooie lay-out en het is allemaal super mooi vormgegeven. Ik vind het een super handig concept en ik ben inmiddels al begonnen met mijn eerste week. Ik ben zo benieuwd hoe mijn ervaringen gaan zijn. Ergens in 2017 ga ik zeker nog een update artikel schrijven over hoe het allemaal gaat qua planningen maken en wat meer richten op de inhoud en wat ik al bereikt heb. Lijkt me wel leuk om een update te doen. Ik heb er namelijk zelf nog niet echt veel in kunnen werken en heb het ook nog niet goed in gebruik daarvoor, dus dat laat nog even op zich wachten. Zo weten jullie in ieder geval hoe alles eruit ziet en dat het überhaupt bestaat. Ik ben nu al laaiend enthousiast en dit gaat echt mijn vriendje voor 2017 zijn!

Mocht je nou ook opzoek zijn naar de agenda en planner in één waarin je in 2017 hard mee aan de slag kunt gaan, bestel hem dan nog snel op www.purpuz.com dan is 'tie voor €34,99 voor jou! Ik vind de prijs nog wel meevallen, je kunt er veel in kwijt en naast een agenda en planner kun je uitgebreid met je doelen aan de slag. Er zit een werkboek in, er is genoeg creatieve ruimte en daarnaast staan er ook prachtige quotes en afbeeldingen in. Ik heb hem in huis en ik vind hem het geld zeker waard, dit is oprecht ideaal! Dit is toch wel een van de tofste dingen die ik opgestuurd heb gekregen, omdat dit echt iets persoonlijks is en iets wat me veel kan helpen in 2017. Ik kijk er naar uit om hem in gebruik te gaan nemen!

*Ontvangen ter review

Liefs,

Reacties

 1. Oeh deze zou ik ook echt moeten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat tof zeg, ik zoek al best wel een poosje naar zoiets!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ik zou zeggen, stop met zoeken!

   Verwijderen
  2. .... Tip: als je nieuwe positieve routines wilt leren, koppel ze dan aan een bestaande routine als tandenpoetsen, ontbijten, de hond uitlaten, je eerste kopje drinken van de dag. Zo kan je alles leren.

   Verwijderen
 3. ziet er erg goed uit zeg wauw! ik hou van planningen maken.. anders lukte dit mij allemaal nooit.. 40 uur fulltime job, sporten, dagelijks bloggen en een youtube kanaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi ding, alleen ik ben echt zo iemand die het vergeet te gebruiken haha. Wel heel handig voor mensen die een goede planner nodig hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat kan ook. Maar goed, dit is wel de juiste motivatie.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands