social icons

search

more from the blog

Style je kledingstukken met patches.

Het is kerstvakantie en in vakanties ga je altijd dingen doen waar je normaal nooit aan toe komt. Dingen opruimen, kamer opnieuw indelen en decoreren, winkelen enz. Maar wat ook super leuk is om te doen is het DIY'en van je kledingstukken. Patches zijn niet meer weg te denken uit de fashiontrends. Je kunt items met patches erop zo kopen in de winkel, maar het allerleukste is natuurlijk om er zelf mee aan de slag te gaan! Pimp je eigen kledingstukken met patches!

Eigenlijk is het heel erg simpel, je kunt allerlei patches mixen en matchen. Ik vind het super leuk om combinaties te verzinnen en te kijken wat bij wat past. Je kunt de patches vast maken op nieuwe items die je nog maar net in huis hebt, maar je kunt ook oude kledingstukken weer wat opleuken door met patches aan de slag te gaan.

O v e r  M e g a  m o o i
MegaMooi biedt mooie en leuke producten aan tegen een betaalbare prijs, zoals rage artikelen, gadgets en mode accessoires. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe rages, hebben de passie om alle nieuwe dingen als eerste te verkopen, werken vanuit Nederland en hebben korte importlijnen met het verre oosten. We zijn een team van gedreven mensen op het gebied van verhuur, fotografie, modeaccessoires, rageartikelen en social media die hun strepen al verdiend hebben in hun eigen vakgebied. En nu bundelen we onze krachten in MEGAMOOI.NL Ons doel is om op een leuke manier een online podium te creëren waar we leuke betaalbare producten zowel aan wederverkopers aanbieden, als rechtstreeks aan de consument.
We willen mensen op hun wenken bedienen als er nieuwe rages en gadgets zijn. Ook op het gebied van betaalbare cadeaus en leuke hebbedingen willen we voorop lopen. Onze kracht ligt vooral bij het feit dat alles in eigen beheer is. Onze inkoper loopt al 15 jaar over de beurzen in China op zoek naar nieuwe dingen en onze fashionista’s signaleren bijna alles wat er nieuw in de markt is. Verzending gebeurt vanuit een zeer gestructureerd magazijn wat zorgt voor snelle leveringen.

H o w   t o
Je hebt je strijkpatches in huis en je weet precies waar je ze op je kledingstuk wilt hebben! Alleen.. hoe strijk je een patch op je kleding, zodat ie er in één keer goed opzit en niet tijdens het dragen er zo af kan vallen? De strijkpatches van MegaMooi bevestig je eenvoudig op een kledingstuk, door deze met een strijkijzer op het kledingstuk te strijken. 

 1. Leg je kledingstuk vlak op de strijkplank en plaats de patch op de gekozen plek van het kledingstuk. 
 2. Leg over de patch een dunne theedoek of bakpapier en maak ronddraaiende bewegingen met de strijkbout over de patch, voor ongeveer 60 seconden.
 3. Laat de patch voorzichtig afkoelen en controleer of de patch goed is bevestigd.
 4. Als je er zeker van wilt zijn dat de patch goed bevestigd is, kan je deze nog met een paar steekjes vastnaaien.
V o o r b e e l d e n
Dit zijn een paar truien die ik gepimpt heb met wat patches. Ik vind ze er super leuk uitzien, en het maakt de truien een stuk leuker en specialer. Ik ben erg tevreden! Ze blijven goed zitten, en het bestrijken van de patches is niet super moeilijk, het is juist super makkelijk. Heel erg snel om te doen en het blijft stevig vast zitten. 

Het assortiment van MegaMooi is super groot en divers. Je kunt er patches in verschillende categorieën vinden. Van alles wat! Naast losse patches kun je ze ook in sets kopen, meerdere patches uit hetzelfde thema. Zoals ik dus al zei, je kunt mixen en matchen! Daarnaast zijn de patches ook budgetproof! MegaMooi verkoopt niet alleen patches, dus neem zeker eens een kijkje op de webshop van MegaMooi.
*Ontvangen ter review

Liefs,

Reacties

 1. Oh dit vind ik echt heel leuk! Super simpel ook

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en het staat altijd zo leuk, simpel om te maken maar voegt echt wat toe! :)

   Verwijderen
 2. Stiekem heb ik patches helemaal nooit leuk gevonden, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles komt ooit weer terug, zoals deze patches leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, vind ik altijd heel erg bijzonder om te zien. Van die wijde pijpen enz.

   Verwijderen
 4. Dit vind ik heel erg tof! Zeker als je het zelf kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk, wat veel gave patches!! Love it

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands