social icons

search

more from the blog

The body shop kerstsale wishlist.


Jaa, het is kerst! Ik wil jullie allemaal nog een hele fijne kerst wensen! Ik hoop dat jullie gisteren al een gezellige en leuke dag hebben gehad. Vandaag is het tweede kerstdag, en ik zelf kijk altijd enorm uit naar tweede kerstdag. En dan vooral 's avonds laat. Wat na tweede kerstdag houd The Body Shop hun kerstsale! Dit jaar heb ik een hele wishlist opgesteld met allemaal producten die ik graag zou willen proberen, en met korting zou het helemaal fantastisch zijn! Ik ben benieuwd naar wat de buit gaat zijn, maar voor nu deel ik mijn wishlist met jullie.


The Body Shop heeft dit jaar echt geweldige kerstlijnen waarvan ik nog flink van in wil gaan slaan. Op dit moment is er al 50% korting op de producten uit de drie kerstlijnen: Vanille Chai, Frosted Berries & Spiced Apple. Ik ben dol op alle drie de geuren, en ik wil er zeker nog wat van op voorraad hebben! Naast een paar producten uit de kerstlijnen wil ik ook nog wat producten kopen uit het vaste assortiment. Ik had nog wat producten op mijn wensenlijstje staan, en nu met korting is het niet meer te weerstaan. En goede reden om eens lekker los te gaan!

Hierboven zie je mijn gehele wishlist. Misschien ga ik dit in meerdere keren bestellen of kopen in de winkel, de kerstsale duurt namelijk altijd een tijdje, ongeveer tot halverwege januari. Ik wil vooral wat body butters, body lotions, body scrubs en douchegels gaan inslaan. Omdat die in de winter altijd wel van pas komen en omdat de geuren heerlijk zijn. Ik ben dol op body butters en body scrubs van The Body Shop, echt mijn favorieten producten om te gebruiken. Naast deze doucheproducten ben ik ook benieuwd naar de Red Musk body mist. Klinkt als een heerlijke geur en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de parfums van The Body Shop, dus ik ben ook super nieuwsgierig naar hoe de body mists zijn. Ik ben benieuwd naar wat de schade in mijn portemonnee gaat zijn en wat de buit gaat worden. :)

Wat staat er bij jou op je wishlist?

Liefs,

Reacties

 1. Mooie lijst! Bij mij toch wel de Frosted Berries lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, oh heerlijke lijn. Vooral de body butter.

   Verwijderen
 2. Frosted berries is zo lekker vind ik :) en de body scrubs van de Body Shop zijn altijd erg fijn. Voor kerst heb ik net nieuwe bodyproducten gehad dus op mijn wishlist staan dingetjes van Ted Baker :) Bij de bijenkorf is het ook SALE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh! Ted Baker is geweldig. Bij de bijenkorf kom ik eigenlijk bijna nooit haha.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands