social icons

search

more from the blog

Wat een ontdekking: Selfie light.

Wat een ontdekking zeg! Een paar weken geleden ontving ik van de webshop Cool Gift een handige Selfie light. Maak van je selfies op je telefoon prachtig belichte kiekjes. Naast mijn Samsung mobiel heb ik natuurlijk ook een spiegelreflexcamera en softbox, maar het probleem waar ik vaak tegen aan loop valt het kwaliteitsverschil erg tegen. Bij een selfie is een goede belichting echt een key. Dit is een geweldige gadget die je selfies doet veranderen.

Aan de achterkant zit een knopje waarmee je de Halo Selfie Light aanzet. Je drukt het knopje één keer in om hem aan te zetten, en kunt hem met hetzelfde knopje op drie verschillende standen zetten.

H a l o   S e l f i e   l i g h t
'' Het geheim van een perfecte selfie - dat zal elke professionele fotograaf ook bevestigen - is belichting. Zonder de juiste lichtinval is het moeilijk om een mooie foto te maken. Of het je ook 85 miljoen Instagram volgers zal opleveren zoals Beyonce valt nog af te wachten, maar het lijkt ons wel een heel goede raad: "put a ring on it!' In dit geval hebben we het dan over de Halo Selfie Light, een ring van licht die je op vrijwel elke smartphone kan schuiven. Vanbinnen zitten maar liefst 36 LEDs die nacht in dag kunnen veranderen. De 3 standen zorgen er ook voor dat je voor elke situatie precies de geschikte helderheid kan kiezen. De ringlamp is een vederlicht accessoire dat je overal kan meenemen. En indien volledig opgeladen is het goed voor 45 minuten helder licht. ''

Het is een super handig ding, ik kan me vooral voorstellen dat je dit super goed kan gebruiken tijdens het uitgaan of op andere donkere plekken waar je een foto wilt maken. Daarnaast laat dit licht je huid en gezicht ook heel erg mooi uitkomen. Het is best wel fel licht, maar wel super handig in gebruik. Er zijn namelijk drie standen waaruit je kunt kiezen! 

Wel een beetje onhandig, je moet deze gadget namelijk opladen. Voor mijzelf is dat geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat het in sommige gevallen heel erg onhandig kan zijn. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar een plek waar ze geen stroom hebben, enz. Daarnaast is het ook erg vervelend als die tijdens het uitgaan ineens uitvalt omdat hij leeg is. Ik vind daarom batterijen meestal handiger maar het is maar hoe je het bekijkt en wat je wilt. Maar wat dan wel weer super is, is dat je een stekkertje erbij geleverd krijgt.

De Halo Selfie Light is geschikt voor bijna elke smartphone, kan ook gebruikt worden op laptop camera’s en weegt bijna niks om mee te nemen. Zowel de clip waarmee je hem bevestigt, als de onderkant van de ring heeft een rubberen anti-slip laagje, dat beschadiging van het scherm voorkomt.

De Halo Selfie Light is te koop bij de webshop www.coolgift.com voor €19.95. Naast deze gadget verkopen ze nog honderden andere gadgets en cadeautjes. Zeker de moeite waard om eens rond te kijken op de webshop!

*Ontvangen ter review

Liefs,

Reacties

 1. Leuk om hier over te lezen. Het is nieuw voor mij. Bedankt. Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook eentje en ik vind het super handig! Zeker bij het fotograferen van douchrome of highlighter producten komt 'ie echt van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Wauw, echt prachtig en een musthave bij het fotograferen van ooglooks en highlighters.

   Verwijderen
 3. Hm, klinkt wel interessant! Ga er zeker eens naar kijken.
  Fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je comment! En ook hele fijne feestdagen.

   Verwijderen
 4. Klinkt goed! Lijkt me mooi als je dan highlight op hebt dat het er nog beter uit komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt zeker! Prachtige foto's en je huid komt er prachtig mee uit. Zie die highlighter eens knallen, haha.

   Verwijderen
 5. Oh wauw I need It hihi! Ziet er zeker goed uit! Fijne dagen xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is echt super handig hoor! Zeker gaan kopen. Hele fijne feestdagen Charel!

   Verwijderen
 6. Wat een handig ding zeg! Het klinkt echt ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands