social icons

search

more from the blog

Review van de beste NARS blush dupe(s).

Misschien kennen jullie het merk NARS wel, een super bekend merk die hele mooie high-end producten verkoopt, waar je in Nederland slecht aankomt. Laatst ontving ik een super leuk pakketje met producten van ELF die ik allemaal de aankomende tijd ga reviewen, en ik begin bij deze blush. Wat een mooi product, zeker voor die prijs. Niet alleen het product zelf spreekt me aan, maar het doet me ook enorm denken aan de blushes van NARS. De verpakkingen, kleuren en pigmentatie. We hebben echt kneiter goede dupes te pakken!


Dit is hoe de blushes eruit zien. Op dit moment zijn er 8 verschillende kleuren waaruit je kan kiezen van de webshop. Ik heb er nu maar een om te laten zien en te reviewen, maar ik ben nu al enorm onder de indruk. Ik koos een kleur uit die me enorm aansprak, echt zo'n mooie herfst/winter-achtige berry/peachy kleur. Een hele bijzondere kleur, hij bevat namelijk een rode/goudachtige-glans die de blush kleur extra mooi maakt. De blush die ik vandaag review heet 'Blushing Rose'.

Eyes Lips Face zegt;
'' Deze blush geeft uw huid een zijdezachte finish. Kan alleen worden gedragen of over andere producten voor meer diepte. De blush laat uw wangen stralen en geeft ze een gezonde gloed. ''

Ingrediënten
Talc, Mica, Nylon-12, Magnesium Stearate, Silica, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Polybutene, Sodium Dehydroacetate, Iron Oxides (CI 77491 , CI 77492 , CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Violet (CI 77077), Blue No.1 Lake (CI 42090).

De kleurenvariatie is geweldig, met een paar van deze blushes kan je stash al compleet zijn. Je hebt verschillende kleuren die erg variëren van kleur. Van lichtroze/perzik tinten naar de wat heftigere paarse en roze tinten. Wel goed oppassen, het pigment is namelijk heel erg sterk. Je kunt al snel te veel product op je kwast hebben waardoor je meer op een Bassie kan gaat lijken. Niet helemaal de bedoeling als je het mij vraagt, dus gebruik niet te veel. Zo doe je er ook nog eens lekker lang mee!

Mijn mening
Ik vind het een prachtige blush! Blijft super goed zitten, overleeft gewoon een serieuze regenbui (wat ik geweldig vind als make-up dat doet!), een prachtig pigment en ik ben gewoon verliefd geworden op de kleur. Sinds dat ik hem heb, heb ik geen andere blush meer aangeraakt. Ik ben super enthousiast! Ik had weer even een fijne blush nodig die mij weer aan het gebruiken van blush hielp. Eerlijk gezegd heb ik de afgelopen paar maanden hiervoor niet zo vaak blush gebruikt. Vaak alleen wat bronzer en highlighter maar deze blush maakt je gezicht veel meer af. Echt de perfecte kleur en past bij iedere huidskleur. Ik raad deze kleur aan iedereen aan, en ben ook zeker benieuwd naar de andere kleuren. Bij de reviews op de site van www.eyeslipsface.nl heb ik gelezen over andere kleuren die mensen ook prachtig vinden, dus ik ben erg benieuwd.

Dupe?
Naast dat de verpakking erg lijkt op die van NARS is de kwaliteit ook zeker gelijkwaardig aan die van NARS. Niet normaal, deze blush blijft gewoon de hele dag op mijn wangen zitten en versmelt niet met/in mijn huid. Er zijn maar een paar blushes in mijn stash die dat voor elkaar krijg dus ik ben daarover al erg te spreken. Daarnaast verkopen ze ook nog een kleur die erg lijkt op de kleur orgasme van NARS en als je misschien heel erg goed kijkt verkoopt ELF ook kleuren die op de wat minder bekende blushes van NARS lijken. Dus ja, ik vind het volmondig een super goede dupe! Zeker voor die prijs, €5 overstaande $30 bespaar je heel wat.

Ik ben zoals je kunt lezen er te spreken over dit product van Eyes lips face. Deze blush heb je al voor €5 in huis.

*Ontvangen ter review

Liefs,

Reacties

 1. Die van ELF wil ik ook nog wel eens testen ja, ziet er erg goed uit! Ik vind zelf Sleek rose gold de beste dupe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu ben ik best benieuwd naar die andere kleuren, haha! Vooral de perzik, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt mij erg nieuwsgierig. Ik ben dol op dupe. Jammer dat elf moet je online kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ELF zo'n mooi merk, en ook nog eens veel goedkoper dan NARS.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands