social icons

search

more from the blog

Body Butters on the wishlist.

Ik zelf ben helemaal dol op body butters. Ik smeer ze het hele jaar door. Zelfs in de zomer, maar vooral in de winter. Het is mega belangrijk dat je je huid goed voed in de winter zodat je huid niet uitdroogt. En daarnaast ruik je ook nog eens heerlijk naar het product. Ik gebruik een aantal met liefde maar omdat ik het dus bijna iedere dag gebruik, gaan ze er ook best wel snel doorheen en houd ik wel van een voorraadje. Op dit moment heb ik zelfs een lijstje van body butters die me lekker en fijn lijken om aan te schaffen.


Dit zijn alle body butters waar ik benieuwd naar ben. Heerlijke geuren! Wat winterse geuren maar ook gewoon zoete zomergeuren, ik ben daar niet zo moeilijk mee. Ik vind bepaalde geuren die me doen denken aan de zomer ook heerlijk om in de winter te gebruiken. Als een soort van opfrisser. Daarnaast word ik vaak ook wat wakkerder in de winter van hele frisse en fruitige geuren. Het hoeft niet altijd een warme en winterse geur voor mij te zijn.

De bodybutters verschillen allemaal van prijzen. De goedkoopste zijn die van de Kruidvat, kosten €2,49 per stuk en zijn heel erg fijn. Dat weet ik omdat ik al eens eerder een van de Kruidvat gebruikt heb, hij belandde helemaal op in de prullenbak. Inmiddels hebben ze deze nieuwe lijn. Waarvan deze twee mij het meeste aanspreken.

The body shop heeft mijn absolute voorkeur aan bodybutters. Jammer genoeg zijn ze wel een beetje prijzig waardoor ik ze niet allemaal aan mijn bodybutter stash kan toevoegen. Dit zijn een paar geuren die hoog op mijn wishlist staan. Maar eigenlijk zijn alle geursoorten van de body butters (op de geuren kokos en chocola na) erg gewild. Ik ben ook mega benieuwd naar de Limited editions van 2017.

Daarnaast ben ik ook heel erg benieuwd naar de bodylotions/butters van Lush. Ze verkopen alleen bodylotions in potten. Die net tussen een body butter en een lotion in zitten. Ik heb er nog nooit een gebruikt, maar de varianten Karma Kream en Dream cream klinken erg lekker. Ik ga binnenkort naar de lush en ik wil daar deze en wat gezichtsmaskers gaan halen. De body lotions zijn wel wat aan de prijzige kant, twintig euro voor 225g is niet mega goedkoop. Maar ik ben erg benieuwd naar hoe fijn ze zijn!

Hou jij van bodybutters of gebruik jij vaker bodylotions?  

Liefs,

Reacties

 1. Mooie lijst! Ik ben vooral gek op die van the Body Shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eu comprei o BODY BUTTER POMELO da The Body Shop :)
  https://kamilarios.blogspot.com.br/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bodybutters van Kruidvat zijn echt heerlijk! De kokosversie is echt genieten in de zomer hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh lekker! Ik wil ook eens een bodybutter van The Body Shop uitproberen! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha is inderdaad te zien dat die van the Body shop je voorkeur hebben ;). Zelf gebruik ik lotion en heel soms in de winterdagen de butter. Voor de butter heb ik nog geen voorkeur, misschien toch maar eens een keer die van the Body Shop proberen! Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een aantal van deze body butters maken mij ook heel nieuwsgierig. Die van The Body Shop zijn altijd zo fijn en ik ben vooral benieuwd naar de Spiced Apple. Die moet ik snel eens in de winkel gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands