New years eve ooglook.

dinsdag 3 januari 2017

Afgelopen weekend was het New Years Eve, waarvoor ik een uitgebreide en heftigere ooglook maakte. Ik maak niet super vaak ooglooks met alles erop en eraan: Nepwimpers, oogschaduw, oogpotlood en mascara, maar altijd met kerst en nieuwjaar vind ik het gewoon echt super leuk om toffe make-up looks te maken en natuurlijk wil ik hem graag met jullie delen. Ik gebruikte mijn favoriete wimpers van Ardell om de look helemaal af te maken.

Dit zijn alle producten die ik gebruikt heb om de look te maken. Niet mega veel verschillende producten, ik heb het gehouden op één oogschaduwpalette en ik ben verder niet aan de slag gegaan met losse glitters en dergelijke. Hieronder een lijstje van alle producten.

Ik begon met het aanbrengen van de Etos oogschaduwbasis, die ik erg fijn. Die breng ik aan tot aan mijn wenkbrauwen, zo blijft alle oogschaduw goed zitten. Daarna ga ik aan de slag met een hele mooie goud/bruin-achtige kleur van Eyes Lips Face. Ik vind het een super fijne oogschaduw. Het is een créme oogschaduw die je kunt gebruiken als eyeliner, oogschaduw én oogschaduwbasis. Want de kleur blijft echt super lang zitten, de hele dag lang blijft hij mooi zitten. Daarover heen breng ik twee kleuren oogschaduw, een hele donkerpaarse kleur met glitters in de arcadeboog. Op het bewegend ooglid (over de kleur van ELF heen) breng een lichtere roze kleur aan, uit het palette van Maybelline.

Geen look is af met een mooie eyeliner mét wing, een lijntje met oogpotlood op de waterlijn, een laagje mascara en mijn favoriete lashes. Ik ben dol op de Ardell wimpers #105. Echt super lange, volle wimpers die je ooglook echt helemaal afmaken. Ik vind een oogschaduw look echt zoveel mooier met nepwimpers. Het voegt echt super veel toe aan je look. Daarnaast vind ik nepwimpers echt super mooi. Als ze er eenmaal op zitten, wauw. Lashes to kill! Deze Ardell wimpers komen van de webshop Wimperwensen en winkel met een super groot assortiment in artikelen voor je wimpers en wenkbrauwen. Zo verkopen ze nepwimpers van heel erg veel verschillende merken, maar ze verkopen ook de super fijne (en onwijs handige!) wunderbrow producten. Dit wenkbrauwproduct blijft dagen op je wenkbrauwen. Echt wonderspul! Ideaal, het is waterproof en laat je wenkbrauwen echt fleeken. Ik heb het product zelf niet in mijn stash, maar ik heb er al zoveel goede verhalen over gehoord dat ik hem ook zeker aan wil gaan schaffen.

In het pakje nepwimpers zitten twee paar nepwimpers. Zelf gebruik ik een paar wimpers meestal twee keer. Het bovenste paar uit het setje is al een keer gebruikt, daarom zie je wat verschil tussen de twee paren. Het bovenste paar is al een keer gedragen met wat mascara en de onderste is nog nooit gebruikt. Of nouja, tot na deze look dan. ;)

Wat droeg jij op New Years Eve qua make-up?
Liefs,

15 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je dat mooi gedaan. Stiekem wel jaloers. Ik had helemaal niets op, was daar te moe voor :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, wat lief! Wat vervelend. Heb je verder wel gewoon een leuke avond gehad?

   Verwijderen
 2. Wat een mooie look! Ik was ziek met NYE :( ik vind nepwimpers voor een feest mooi, maar niet vaker. Je ziet zoooo snel dat ze nep zijn! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat balen zeg! Ja klopt, je ziet het meestal wel. Maar ik vind dat eigenlijk niet echt lelijk hoor. ;)

   Verwijderen
 3. Je hebt een erg mooie look gemaakt! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige look! Staat je onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie het graag hoe mensen worden opgemaakt met de feestdagen. Nepwimpers maakt het extra feestelijk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ik durf die donkere kleur van het palette nooit te dragen, maar jij nailed hem gewoon, haha! Het staat je zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankjewel! Ik dacht ook even ga ik dit wel doen en gaat het niet lijken alsof ik in mijn gezicht geslagen ben. Maar ik vind het resultaat best wel mooi!

   Verwijderen
 7. wat mooi look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!