social icons

search

more from the blog

Try it: Amerikaans snoep.

Jongens, jongens. Wat een slechte weken heb ik achter de rug! Eerst al het kerstvoedsel, toen allerlei oliebollen en appelflappen en eindigde ik bij dit mega pakket aan Amerikaans snoep. Een paar extra kilo's zullen mij niet verrassen. De afgelopen week heb ik allerlei etenswaren geprobeerd en in dit artikel vertel ik jullie wat ik er van vond. O.a Watermeloen Bubblicious, Nerds, Chips Ahoy Candy blast, frisdranken enz.


In de webshop van USgroceries kun je onwijs veel verschillende producten en merken vinden. Het assortiment is mega groot, snoep, dranken, food, non-food. Allerlei mega gehypte Amerikaanse producten. Je kunt er niet alleen eten vinden maar ook beautyproducten uit Amerika. Zoals de welbekende Lady Speed Sticks & Secret. Maar in dit artikel gaat het allemaal over eten. Ik kreeg een enorme doos vol met blikjes frisdrank en snoep om voor jullie uit te testen en mijn mening over de etenswaren te delen. Let's begin! ;)

E v e n   k o r t   o v e r   U S g r o c e r i e s
USgroceries is jouw shop voor de beste Amerikaanse producten. We hebben Amerikaanse dranken, Amerikaans snoep, Amerikaanse foodproducten én non-foodproducten. Alle bekende merken vind je hier.

Of het nu om PAM Cooking Spray of, Mountain Dew of om Dr Pepper Cherry gaat, we hebben ze allemaal. Ook jouw favoriete Amerikaanse pindakaas, chips, beef jerky en ontbijtgranen hebben we. Amerikaans snoep als de originele Jelly Beans, Air Heads of Marshmellows? Je zegt het maar. We hebben zelfs spullen voor je persoonlijke verzorging, zoals deodorant en tandpasta.

De kauwgom die ik vroeger altijd at met heel erg veel liefde, maar dan toch anders. Vroeger vond ik de Strawberry Bibblicious kauwgom echt heerlijk en toen ik de kauwgom in druiven en watermeloen smaken zag, moest ik het proberen! Deze watermeloen smaak is echt heerlijk en als je de kauwgom in je mond hebt, ruikt de gehele omgeving heel heftig naar watermeloen, haha. Smaak blijft lekker lang hangen en het is echt mijn favorieten kauwgom merk!

Net zoals de watermeloen-smaak is deze ook echt heerlijk. Misschien vind ik deze zelfs nog iéts lekkerder dan de watermeloen Bubblicious. Het is een lekkere zoete geur/smaak. Verder weet ik niet zo goed wat ik nog meer over kauwgom moet vertellen, maar het is lekkere kauwgom, heftig van smaak en heerlijk om op te kauwen. Er zitten ongeveer 5/6 stuks in een verpakking.

Dan heb ik ook nog drie theater boxen ontvangen, wat grotere verpakkingen met snoep erin die je mee kunt nemen als je bijvoorbeeld een dagje weggaat, naar het theater of bioscoop gaat. Heel erg handig dat USgroceries deze boxen verkoopt! Naast dat het super handig is om mee te nemen is het ook gewoon onwijs leuk om cadeau te doen aan jouw zoetekauwer. ;)

Wonka Bottle Caps Theater Box
Voed je fantasie met Wonka Bottle Caps. Probeer deze kleine en zoete soda pop snoepjes! Bottle Caps, een van de snoepsoorten waar ik zelf echt nog nooit van gehoord heb. Maar ik was erg benieuwd naar de smaak. Het is een Theater verpakking wat wil zeggen dat er best wel veel in een verpakking zit. Ik had niet verwacht dat er zoveel in een theaterbox zou zitten. Voor de prijs zeker niet laten! In deze verpakking Bottle Caps zitten verschillende smaken: Cola, Grape, Cherry, Root Beer & Orange. Heerlijke kleine snoepjes die echt lekker smaken. De enige smaak die ik persoonlijk niet zo lekker vind is Root Beer, die doet me namelijk zelf een beetje denken aan tandpasta met medicijnen qua smaak. Maar verder hele lekker kleine snoepjes die heerlijk zijn voor tussendoor.

Deze snoepjes doen me erg denken aan de snoepautomaten die vroeger in een supermarkt bij ons in het dorp stonden. Er zaten allerlei snoepjes in in allerlei fruitsoorten en fruitsmaken. Zag er altijd super leuk uit en waren erg lekker! Ik ben ze een paar jaar uit het oog verloren omdat het eigenlijk nergens te vinden was, maar ik heb ze weer teruggevonden! Jeugdsegment, haha. Ze schijnen dus gewoon uit Amerika te komen, vandaar dat ze zo moeilijk te vinden waren. Dit zijn heerlijke zoete en zure snoepjes. Best wel hard, dus je bijt ze niet meteen door. Heerlijke smaak en de snoepjes proeven naar hoe ze eruit zien, echt heel grappig!

Whoppers Strawberry Milkshake
Dit zijn Strawberry Milkshake whoppers, ik was er erg benieuwd naar maar ik weet niet helemaal wat ik er van moet denken. Qua uiterlijk en substantie lijken ze erg op Maltesers. Maar in plaats van een chocolade smaak, smaken de snoepjes naar aardbeien milkshake. Een beetje een gekkige smaak, maar op bepaalde momenten vind ik het erg lekker. Dit is echt zo'n smaak waar je zin in moet hebben. Raar om uit te leggen, maar ik heb niet altijd zin in een smaak als deze. Daarnaast proeft het wel echt naar aardbeien milkshake, met een cruncy-melkachtige smaak binnenin. 

Wonka Nerds Wild Cherry Watermelon
Deze Nerds zijn lekkere knapperige snoepjes met niet alleen twee smaken in een pakje, maar ook alle Nerds snoepjes hebben twee smaken. Aan de ene kant heb je de Wild Cherry smaak en aan de andere kant de Watermelon smaak. Je kunt ze apart eten maar ook met elkaar mixen.Nerds zijn kleine knapperige snoepjes die enorm zuur of zoet zijn. In verschillende smaken te koop, een grote theather box en kleinere verpakkingen met twee verschillende smaken. In deze verpakking zitten de twee smaken kers en watermeloen. Voor een heerlijke zoet/zure smaak in je mond. Erg knapperig, dit is een van mijn favorieten snoep soorten!

Wonka Nerds Grape Strawberry
Dan heb ik ook nog de smaken druif en aardbei ontvangen. Nerds wie houdt er niet van! Nu met twee heerlijke smaken Gotta have Grape en Seriously Strawberry om er nog meer van te houdenWeer beide twee lekkere smaken die lekker knapperig zijn en vol kleurstoffen zitten. Als je Nerds gegeten hebt, kleurt heel je tong. De smaken aardbei en druif zijn onwijs zoet, dus voor de zoetekauwer een perfect snoepje. Het is moeilijk om te omschrijven, maar Nerds is niet zomaar een snoepje, die moet je echt proberen om te weten hoe het smaakt omdat het een smaak/substantie heeft die niet veel voorkomt.

Ice Breakers Sour Mixed Berry Sugar Free Mints
Dit zijn  Sugar Free Ice Breakers Sours. Beleef intens zuur en aangenaam zoete combinaties van verschillende soorten bessen en aardbei waarmee je je mond kunt verfrissen. Zelf persoonlijk vind ik ze nét iets te zuur maar mocht je erg van zure snoepjes houden is dit wellicht echt iets voor jou!

Pepsi Cherry Vanilla
Cherry & Vanilla! Do we need to say more? Als ik iets lekker vind dan is het Cherry Vanilla cola. Ik heb het nog maar enkele keren gedronken in mijn leven maar het is zo ontzettend lekker! Een hele aparte smaak. Ergens proeft het naar cola, ergens naar kersen en ergens naar vanille. Een topcombo! Ik vind het echt een heerlijke combinatie, een heel erg lekker drankje. Handig blikje om mee te nemen. Wel vind ik het veel lekkerder als je blikjes eerst even koud zet voor je gaat drinken, dat doet veel goeds voor de smaak.

Fanta Apple
Zoet en fris. Fanta Apple! Een heerlijke smaak. Zoete appeltjes met koolzuur. Onwijs lekker om te drinken, toch wat bijzonders. Ik vind dit een heerlijke smaak van Fanta, tof dat ze ook wat apartere smaken maken. Hier in Nederland zijn er niet zo veel verschillende soorten Fanta te koop maar dit zou een goede toevoeging zijn. Wel zoet, maar heel erg lekker!

7 Up Cherry
En dan als laatste 7 Up Cherry, verfrissend en smaakvol. De smaak hiervan lijkt een beetje op Dr. Pepper Cherry. Niet heel erg bijzonder of uniek. Gewoon frisdrank met een kersensmaak. 7 Up kersen smaakt wel meer naar kersen dan die van Dr. Pepper maar dat komt omdat Dr. Pepper als basis cola gebruikt. Dit is puur en alleen een kersensmaak. Erg lekker, ik ben dol op kersen dus dit ging er wel in! Een erg verfrissende smaak. Eigenlijk ook een perfect zomerdrankje voor bijvoorbeeld op het strand.

Chips Ahoy Candy Blast Cookies
Je chocolade koekje is nu gevuld met chocolade fudge omhuld in vrolijk gekleurde suikerlaagjes. Het is simpelweg een genot! Heerlijke koekjes en in een pak zitten wel 21 koekjes. Op dit moment zijn ze ook enorm goedkoop, vanwege de korte houdbaarheidsdatum kun je ze nu met bijna 50% korting scoren. Ik vind het heerlijke koekjes. Ik vond de normale Chips Ahoy met alleen chocola al lekker, maar de smarties (of m&ms?) maken het voor mij nog lekkerder qua smaak. De koekjes zijn niet heel erg groot, maar een prima formaatje voor bij de koffie of thee. 

PopTarts Frosted Blue Raspberry
Als allerlaatste product ontving ik ook nog een gratis proefmonstertje van PopTarts. Hier werd ik helemaal excited van! Zoals jullie misschien wel weten eten onwijs veel Amerikanen dit bij hun ontbijt. Een soort van koekje/cracker met een zoete smaak. PopTarts zijn in onwijs veel verschillende smaken te koop, maar ik ontving een verpakking van Blue Raspberry. Afgelopen weekend heb ik het geprobeerd en het was erg lekker! Er zitten er twee in de verpakking en het is de bedoeling dat je het een paar seconden in de magnetron of broodrooster doet. Zodat de bovenkant smelt. Ik vond het een bijzondere eerste keer om te proberen, en ik ben erg benieuwd naar de andere smaken! 

Dit is een kleine greep uit het assortiment van USgroceries, ik ben erg enthousiast! Het is heerlijk snoepgoed en erg tof dat we al deze smaken tóch in dit kleine kikkerlandje kunnen proberen. Ga ze zeker even volgen op hun Instagram pagina, er loopt namelijk momenteel een hele toffe winactie.

*Ontvangen ter review

Liefs,

Reacties

  1. Wat een toffe doos! Ik ben gek op Amerikaans snoep, dus dit klinkt mij goed in de oren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Te grappig die Wonka Runts, zo lijkt het allemaal nog een beetje gezond :p. Liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwe ook zo veel! het ziet er echt heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands