social icons

search

more from the blog

Favoriete make-up combinatie van het moment.

Ik gebruik al jaren make-up, van verschillende merken en verschillende soorten producten. Maar eens in de zoveel tijd heb ik een vaste combinatie die ik elke dag draag. De afgelopen paar weken heb ik een nieuwe favoriete combo, ik combineer namelijk een blush/bronzer duo van ELF met een ELF highlighter. Cheeks om van te houden! Ik gebruik het nu al een paar weken en ik ben helemaal om.

Het zijn deze twee producten van ELF. Een bronzer en blush kitje in de kleur St. Lucia en de baked highlighter in de kleur Moonlight Pearls. Beide producten kosten €5 per stuk, budgetproof dus!

Eyes Lips Face says:
'' Creëer het hele jaar door een gezonde en natuurlijke gloed. De blush accentueert de wangen met een extra vleugje kleur, terwijl het bronzingpoeder de jukbeenderen mooi tot hun recht laat komen. Breng het bronzingpoeder aan in de kuiltjes van de wangen en haal het kwastje langs de gezichtscontour voor een gezonde glans. Gebruik de blush op het bollere gedeelte voor een subtiele, gezonde gloed. ''

Ingrediënten
Talc, Mica, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Hydrogenated Polyisobutene, Sodium Dehydroacetate, Iron Oxides (CI 77491 CI 77492 CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77981), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Blue (CI 77007).

Eyes Lips Face says:
'' Creëer een radiant glow met deze stralende poeder dat je gezicht in een oogwenk doet stralen. Op basis van vitamine E, jojoba, zonnebloem, abrikoos en druif, voedt en beschermt deze highlighter de huid. Kan aangebracht worden met behulp van een vochtige kwast voor een meer intens effect of droog voor een discreter resultaat. Breng het product aan met een poederkwast op je wangen en onder je wenkbrauwboog.''

Ingrediënten
Mica, Talc, Ethylhexyl Palmitate, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Aluminum Silicate, Paraffinum Liquidum (mineral oil), Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491 , CI 77492 , CI 77499), Tin Oxide (CI 77861).

Ik vind het een hele mooie combinatie. Beide producten blijven lang zitten, en versmelten niet met de huid. Wat ik super fijn vind, want veel producten worden een soort van in mijn huid geslurpt, waardoor er na 8 uur vrij weinig make-up meer op mijn huid zit. Ook al gebruik ik primer en finishing spray, dit komt heel vaak voor. Bij deze producten dus niet! Het zijn precies de goede kleuren, de bronzer niet te warm en niet te koel, de blush kleur is heel mooi naturel en de highlighter zit tussen subtiel en opvallend in. Perfecte producten voor dagelijks gebruik dus!

*Bevat item(s) die ik opgestuurd gekregen heb.

Liefs,

Reacties

 1. Deze twee producten van elf heb ik zelf ook. Vind vooral de highlighter erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh dat zijn mooie producten! Ik snap wel dat dit een mooie combinatie is!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar die highlighter van ELF! Wat een beauty zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt heel positief zeker over hoelang ze blijven zitten. Alle drie de producten vind ik een erg prachtige kleur hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie combinatie lijkt me! Die highlighter heeft zo te zien echt veel pigment, dat is iets wat ik nog zoek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten! Vooral de highlighter lijkt me heel fijn! 💫

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de naam van het product erg leuk. De kleuren zijn mooi en neutraal. Daar hou ik wel van voor een everyday look en de prijs is inderdaad budgetproof! Goede tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh ik ben nu heel erg benieuwd hoe die highlighter bij je staat! hij ziet er in iedergeval erg mooi uit! x liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Naar de highlighter ben ik erg nieuwsgierig, ben nog altijd op zoek naar een goeie. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands