social icons

search

more from the blog

Outfitpost: Stripes into the wood.

Deze zaterdag, 4 februari bracht ik een bezoekje aan mijn opa en oma op de veluwe. Ik besloot om mijn camera mee te nemen om mijn outfit vast te leggen voor in een outfitpost. Het werd al een beetje donker, maar het kon nog net. Ik droeg een zwarte rok van Vero Moda en een gestreepte ribbel top van het merk Only. In dit artikel laat ik jullie een aantal foto's zien die ik maakte.


Zwarte rokjes en leren jasjes, ik heb er toch echt wel een zwak voor. Het kan altijd, staat altijd leuk en je gaat nooit de mist in qua combinaties. Zwart is een kleur die ik enorm fijn vind om te dragen. Het liefst niet té zwart en in de zomer lekker veel kleur maar in in seizoen als deze vind ik zwart echt de kleur om te dragen. Dat is de rede waarom deze outfit groot en deels zwart is.


De merken Only & Vero Moda zijn twee super fijne merken. Erg leuke, hippe en tready merken met een groot en veelzijdig assortiment. Zowel een top merk voor de basics als voor de wat bijzondere items. Ik kan er vrijwel altijd slagen! Goede kwaliteit kleding, voor een fijn prijsje! In de winkels zijn er niet super vaak hele heftige kortingen, maar op de webshop van Sans-Online kun je items van deze merken vinden voor echt super zachte prijsjes. Zeker een aanrader om te kijken als je fan van deze merken bent!

De rok heeft aan de achterkant een gouden rits. En leuk detail. Wat ik de rok toch echt wel wat leuker vindt maken. Het is een wat wijd-uitstaande rok die je wat dikker maakt dan je bent, maar ik vind het een heel erg leuke rok en ik had nog niet zoiets. Er zit nog een onderrok aan de rok vast, die het ook wat meer va-voom maakt.

Ohh, en de top vind ik ook zó leuk. Vroeger toen ik nog heel erg jong was had ik een truitje die hier erg op lijkt. In die tijd was het echt mijn favoriete kledingstuk en op een aantal oude foto's is te zien dat ik hem combineerde met een tuinrok. Rafeltjes aan de bovenkant bij de hals en bij de mouwtjes. Het is een geribbelde top met driekwart mouwen en rode, witte en zwarte strepen. Ik vind het een onwijs leuk item! Het is weer helemaal terug in de mode, ik zie het bij verschillende winkels en merken voorbij komen.

Verder droeg ik naast de items van de webshop Sans-Online ook nog mijn nikes van Theathletesfoot & nep leren jasje van H&M. Sieraden droeg ik ook nog van verschillende merken, het horloge is van Cluse en de ringen komen van de Lucardi. Gekregen voor mijn verjaardag. :)

Ik vind het een hele leuke, vrouwelijke outfit. Ik draag niet super vaak jurkjes/rokjes maar ik vind het wel altijd leuk om te dragen voor de afwisseling. Wat me trouwens wel opvalt, is dat ik in bijna al mijn outfit-artikelen rokjes of jurkjes draag, haha. Terwijl dat in mijn dagelijkse leven toch echt niet zo is.

*Bevat item(s) die ik opgestuurd gekregen heb.

Wat vind jij van de outfit?
Liefs,

Reacties

 1. het truitje wat je aan hebt vindt ik echt hele leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waah, wat een leuke outfit! Het shirtje wat je aan hebt staat echt onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk outfit. Die shirt is echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi dat shirtje heb ik ook. Deze combineer ik inderdaad graag met een rokje. Hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands