social icons

search

more from the blog

Review: Secret deodorants Powder Fresh & Clear Gel.

Alweer een review van beautyproducten. Het is een drukke periode omdat veel merken uitkomen met nieuwe producten waardoor er weinig variatie te vinden is in de artikelen die ik afgelopen week online plaatste. Hopelijk vinden jullie het niet erg! In dit artikel review ik twee deodorants van Secret. Een Amerikaans merk die veel belovende deodorants verkoopt. Ik hoorde er al super goede verhalen over, maar doordat ik nog nooit in Amerika ben geweest en je de producten bijna nergens kunt kopen in Nederland, duurde het even voordat ik ze kon testen. Maar nu is het zo ver, ik heb ze kunnen bemachtigen en in dit artikel vertel ik jullie mijn mening over de deo's. Houden ze je écht de hele dag droog zonder zweetluchtjes?


De deodorants beloven veel goeds.  Net zoals Lady speed stick is Secret een merk die stick-deodorants verkoopt. Ze beloven je tot wel 24 tot soms wel 48 uur droog te houden. Nou vind ik twee dagen niet douchen en maar een keer deodorant smeren een beetje nasty. Maar mocht je naar een festival gaan en niet kunnen douchen zou je wel wat kunnen hebben aan die 48 uur bescherming. Al vind ik beloftes zoals 48 uur droog houden een heel erg mooi verhaal, maar ik geloof er eigenlijk helemaal niet zo in. Ik ben ook niet de perfecte persoon om dit te reviewen, omdat ik eigenlijk niet zo heel vaak/erg zweet. 

Secret Invisible Solid Powder Fresh

Een stick-deodorant die heel erg lekker ruikt naar bloemen. Het is een heerlijke bloemgeur die je tegemoet komt als je de flacon opent. Ik zelf vind de geur niet té overheersend. Maar wel sterk genoeg om te ruiken. Ik hou van deodorant met een geurtje, ik vind dat altijd fijn werken als een soort van tweede-parfum. Misschien een beetje gek, maar ik ruik liever een beetje lichtjes naar mijn geparfumeerde deodorant, pafum & body butter (wel een beetje op elkaar afgestemd met geuren) dan naar een lijflucht. Dit is een hele fijne deodorant met een aangename geur die goed blijft hangen. Houd mijn oksels de gedurende dag droog, en ik ruik niet smerig naar zweetlucht.

Secret Clear Gel Ooh-La-La Lavender

Dit is een wat bijzondere deodorant, eentje met gel. Heel erg grappig om het zo te zien, als je aan de onderkant van de flacon draait komt het er zo uit, aan de bovenkant. Heel erg grappig om te zien. Ook deze deodorant ruikt heerlijk, ook bloemachtig maar toch heel anders dan de vorige deodorant. Het is een heerlijk verfrissende gel. Heerlijke lavendel geur, die ook niet te overheersend is. Smeert lekker uit, trekt snel in en doet wat hij moet doen. Laat net zoals de vorige deo geen vieze luchtjes door.

De deodorants verschillen een beetje qua prijzen. Secret Clear Gel Ooh-La-La Lavender €8.99 & Secret Invisible Solid Powder Fresh €7,99. Beide deodorants zijn te bestellen bij USgroceries. Het zijn hele fijne producten die ik zeker op ga maken. Ik vind de gel deodorant net wat fijner omdat hij iets natter is. Bij de stick ga ik meerdere keren over mijn oksels heen wat eventjes duurt, maar bij de clear gel is het gewoon een beetje eruit draaien, smeren en klaar!

Heb jij wel eens een producten van Secret of Lady speed stick gebruikt?

*Bevat item(s) die ik ontvangen heb

Liefs,

Reacties

 1. Ik ben groot fan van deze deodorants! Mijne zijn nu net allemaal op helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervelend! Ze zijn erg fijn in gebruik.

   Verwijderen
 2. Ik wil deze heel erg graag een keer proberen! Alleen jammer dat je altijd moet bestellen, maargoed. Het resultaat mag er zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja klopt zeker. Maar bestellen is wel super handig.

   Verwijderen
 3. Ik zweer bij de sticks van Rexona maar deze zien er ook veelbelovend uit!! Vooral de gel-variant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik raad ze je zeker aan, je moet ze zeker eens gaan proberen!

   Verwijderen
 4. Nog niet geprobeerd, maar misschien moet ik dit wel is doen :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, echt hele fijne producten voor de huid.

   Verwijderen
 5. Ik kende deze nog niet. Lijkt mij fijne deo. Op dit moment ben ik nog steeds gek op Lady speed stick. Ik kan niet meer zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is erg vergelijkbaar met de Lady Speed stick, ik weet zeker dat je ze fijn zou vinden.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands