Happy list februari 2017.

donderdag 9 maart 2017

Geluk zit in de kleine dingen zeggen ze altijd. Klopt helemaal, soms maakt het je namelijk erg blij. Momentjes waarvan je zomaar een je een glimlach op je gezicht kan  krijgen. Het is een beetje laat, maar ik wilde deze maand niet afsluiten zonder een happy list. Ik doe het niet vaak, maar in dit nieuwe jaar (die echt voorbij vliegt) is het belangrijk om stil te staan bij de kleine dingen die het in het leven doen, positieve geluksmomentjes. 

Ik wil dit vaker gaan doen, dus de aankomende maanden komen er zeker nog meer Happy list's online.

♡ Jarig zijn! Op twee februari werd ik 16, ik vind verjaardagen nooit zo speciaal maar wel leuk om te verjaren.♡ Lieve en leuke reacties op mijn blog/instagram ♡ Nieuwe kleding voor de aankomende seizoenen in de sale scoren voor super prijsjes. :) ♡ De films Walking on sunshine & Don't blame the kid. Echt hilarisch en super romantisch! ♡ Onwijs veel leuke perspakketjes ontvangen om over te bloggen. ♡ Wandelingen met Gucci op het strand. ♡ Uiteten met het gezin voor de verjaardagen.♡ Een weekje voorjaarsvakantie. ♡ Gezellig moeder/dochter dagje bij wellness Thermen Soesterberg. ♡ Zo nu en dan een heerlijk zonnetje om van te genieten. ♡ Het vooruitzicht na alle examenstress: een lange zomer vakantie! ♡ Alle vakantieparken langsgaan en voorzichtig plannen voor maken voor de zomervakantie. ♡ Lekker rondstruinen door de IKEA.

Het is zo nog best een lang lijstje geworden, leuk om te zien dat dit best wel een goede maand was. Maart word een super spannende, stressvolle maand. Alles gericht op de laatste periode voor de centrale examens. De mondelingen en laatste school examens staan te wachten, ik vind het vreselijk maar het moet. Aankomende weken moet ik zeker nog erg veel leren. Ik ga dus veel in de boeken aankomende paar weken, sorry als er dus niet 4 artikelen per week online komen. Ik probeer het allemaal een beetje goed te combineren maar school gaat sowieso voor.

Wat was jou #1 geluksmomentje van de afgelopen maand?

3 opmerkingen:

 1. Mooie lijst! Ik vind rondstruinen bij de Ikea ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk lijstje! Veel succes met je examens, you go girl! <3
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk zo'n lijstjes! Heel veel succes in maart met leren undso! Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.