social icons

search

more from the blog

Ik ben aan de Tastea detoxkuur!

Thee blends die wel wat voor je gezondheid kunnen beteken. Eerst was ik best wel sceptisch, want wat kan een thee nou wel niet voor een goeds doen. Maar ik zag elke keer foto's van Tastea voorbij komen op mijn instagram, en toen ik de kans kreeg om hun 30 dagen detox kuur te proberen greep ik die kans met beide handen aan. Op dit moment ben ik ongeveer op de helft van de maand en vertel ik jullie graag wat meer over mijn (voorlopige) ervaring.

Informatie
Begin vandaag nog met de tastea levensstijl. Wil je starten met een nieuwe gezonde en actieve levensstijl waarbij je gaat stralen van binnen én van buiten? Dan is de 30 dagen kuur perfect voor jou. Beide theetox kuren kunnen bijdragen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

De detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke theekruiden die allen een specifieke bijdrage leveren bij effectief detoxen. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Het product is 100% natuurlijk waardoor resultaten kunnen verschillen per persoon. Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen.

Waarbij kan het product ondersteunen?
 • Boosten van je immuunsysteem
 • Verbeteren van de huid
 • Afdrijven van vocht
 • Verminderen van opgeblazen gevoel
 • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
 • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
 • Verhogen van je weerstand
 • Ondersteuning bij je stofwisseling
 • Ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Onderdrukken van honger gevoel
Inhoud en gebruik
Inhoud 75 gram per blik, totaal 150 gram. Per kopje dien je 2,5 gram thee te gebruiken.

Ingrediënten
Detox Morning: Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.
Detox Evening: Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Eerste indruk
Ik ben nu zo'n beetje op de helft van de detox kuur en ik kan jullie al wat dingen vertellen over wat ik van de thee vind. Het is natuurlijk nog niet mijn eind-oordeel, want ik ben nog geen vier weken bezig. Maar als de kuur voorbij is, maak ik nog een duidelijker artikel over hoe en wat. Op dit moment kan ik al zeggen dat het heerlijke theetjes zijn. Allebei de theeën zijn een beetje citrus-achtig en ook al gooi ik normaal altijd wel wat suiker of honing in mijn thee, deze thee is heerlijk zonder. Ik vind de thee niet te bitter, maar ook niet smakeloos. Prima smaak en gaat ook niet vervelen. Drink het nu al twee weken iedere dag twee keer, dus het moet ook niet 'saai' worden. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere smaken van Tastea!

Van alle bovenstaande 'beloftes' kan ik nog niet heel erg veel zeggen. Ik moet wel vaker naar de wc, dus dat het zorgt voor een afdrijving van vocht en afvalstoffen kan ik beamen, daarnaast merk ik ook wel dat het een hongergevoel verminderd. Ik heb soms last van ineens een intens honger gevoel, wat wel eens een vreetbui als gevolg heeft. Dit verminderd het gevoel wel, maar doet het niet helemaal verdwijnen. Wat top is, want het is de bedoeling dat je hiernaast gewoon lekker door gaat met je maaltijden en (gezonde) tussendoortjes. Ik ben nu al erg tevreden over de thee, en ik ben benieuwd naar wat mijn eindconclusie gaat zijn na 30 dagen detox! Ik houd jullie op de hoogte. :)

Tastea 30 dagen detox €39.95. 

*Bevat item(s) die ik ontvangen heb
Ben jij bekend met Tastea?

Reacties

 1. Ik zou dit ook graag eens willen proberen. Maar de slaapthee van Tastea spreekt mij ook wel aan aangezien ik een moeilijke slaper ben. Vind het alleen erg prijzig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd zeg, ik wil dit ook nog eens een keer proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben hier al een tijdje ontzettend benieuwd naar! Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands