social icons

search

more from the blog

Review: Nacomi Coffee scrub & 7 oils hairmask.

Ik ontving laatst een hele leuke mail in mijn mailbox. Nacomi vroeg of het me leuk leek om wat producten van hun gratis te proberen en te reviewen voor op de blog. Ik kende het merk van de coffee scrub hype en ik wist niet dat ze ook nog zoveel andere producten verkochten. Er ging een wereld voor mij open! In dit artikel review ik twee van de vijf producten die ik ontving. De bekende Coffee scrub en 7 oliën haarmasker, hoe fijn zijn ze?


Ik wist van te voren niet welke producten ik zou krijgen maar ik heb wel producten ontvangen die op dit moment erg goed van pas kwamen. Een heerlijke body mousse in Blueberry geur, super verzorgend haarmasker met zeven verschillende oliën, coffee scrub tegen cellulitis & striae. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van het merk, het is een vrij onbekend merk maar ik hoor de laatste tijd er wel steeds meer van. Ik zag dat ze laatst ook al in de Styletone box zaten met de Coffee scrub.

a a r o m   N a c o m i ?
Iedereen wilt er mooi en verzorgd uit zien. Daarom gebruikt u dagelijks cosmetica voor uw huid en haar. Maar wat gebruikt u eigenlijk precies? Bij veel cosmetica-gebruikers is helaas nauwelijks bekend dat heel veel producten voornamelijk 'synthetische' stoffen bevatten, die slecht zijn voor je gezondheid. Een puur natuurlijke cosmetica bevat geen kunstmatige stoffen die je gezondheid onnodig belasten. Nacomi is een merk dat uit Polen komt en sinds kort ook verkrijgbaar is in Nederland. Online een leuk assortiment, toen ik aan het rondkijken was, was ik vooral erg benieuwd naar alle heerlijke body butter/mousse producten. Wauw,  die geuren klinken echt heerlijk.

Voordelen van natuurlijke cosmetica zijn:
-sneller resultaat zichtbaar en merkbaar,
-minder kans op allergie,
-is veilig, gif vrij en laat geen ‘afvalstoffen’ achter,
-de zuiverheid en puurheid van het product,
-betere verdraagzaamheid en acceptatie door je huid,
-betere opname door de huid.

N a c o m i   7  o l i ë n   h a a r m a s k e r
Nacomi 7 oliën haarmasker is in staat om haar dat is beschadigd door chemicaliën in shampoos, kleurbehandelingen en permanent, maar ook door milieu- en weersfactoren, te herstellen en nieuw leven in te blazen. De formule wordt gemakkelijk opgenomen door vochtig én droog haar en is rijk aan antioxidanten, vitaminen en proteïnen. Verbetert de handelbaarheid van het haar. Maakt het haar gemakkelijk doorkambaar en elimineert pluishaar veroorzaakt door chemische behandelingen en vocht Geeft meer glans aan gekleurd haar en houdt de kleur langer mooi. Verbetert de elasticitei. Nacomi haarmsker is rijk aan proteïne en antioxidanten en helpt de benodigde bouwstoffen van het haar te herstellen. Masseer het product voorzichtig in het haar zodat het diep in de haarschubben door kan dringen naar 30 minuten spoel het haar uit.

I n g r e d i ë n t e n
Macadamia Ternifolia Seed Oil, prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycine Soja Oil, Cocos Mucifera Oil, Caprylic/capric triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum.

G e b r u i k s a a n w i j z i n g
Op de achterkant staat wat informatie over het product. Je moet een klein beetje olie in masseren in het haar en daarna lang wachten. Om precies te zijn, moet je dertig minuten het laten intrekken. Duurt best wel lang, maar zo blijft trekt het wel goed in. Hier moet je haar echt een opknapbeurt van krijgen. Na het in te laten trekken moet je het goed uitspoelen.

M e n i n g
De eerste keer dat ik dit haarmasker ging gebruiken had ik echt veel te veel olie in mijn haar gedaan. Het is echt niet nodig om 4/5 pompjes in je haar te verdelen, 1/2 pompjes is eigenlijk al meer dan genoeg. Je kan haarmaskers zowel op droog als nat haar aanbrengen. Ik doe het meestal als het nat is, dan maak ik het onder de kraan vochtig, verdeel ik het masker in mijn haar, bind ik mijn haar vast en ga ik vervolgens wat anders doen (meestal een serie kijken want je haar is toch nat en druipt zo best wel snel),  nadat het goed ingetrokken is spoel ik het uit en gebruik ik mijn shampoo. Dit zodat er geen masker meer in mijn haar achterblijft, helemaal bij olie kun je het er maar beter goed uitspoelen. Olie kan je haar er namelijk enorm vet uit laten zien. Ik vind dit echt een heel fijn product, enorm voedend voor je haar en na het masker zie ik echt verschil. Pluist minder, glanzen doet je haar als een malle en voelt super zacht aan. I like it! Doet zeker veel goeds voor mijn haar, al die oliën! Het zijn er toch wel wat hoor, al die zeven verschillende oliën. Dit is echt een aanrader, als je niet meer weet wat je met je haar aanmoet, probeer dit echt! Zeg ik niet omdat ik het gekregen heb, maar omdat het écht fijn is.

N a c o m i  C o f f e e  S c r u b
Koffie scrub gemaakt van robusta koffie en koudgeperste oliën. Robusta koffie stimuleert de bloedsomloop en verbetert de uitstraling van uw huid. Het vermindert cellulite en verstevigt de huid. Rietsuiker verwijdert de dode cellen SKN, voedt en hydrateert de huid. Dode Zeezout helpt om uw huid te ontgiften.  Gebruik samen met body olie voor een super zacht huidje.  Deze Coffee Scrub kun je zowel op je lichaam als op je gezicht gebruiken. Het is namelijk niet te agressief voor je gezicht, het verbetert de uitstraling van uw huid en maakt de huid weer super zacht en zonder dode cellen. 

I n g r e d i ë n t e n
Ingrediënten: Coffea Robusta Seed Powder, Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Maris Sal, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum.

G e b r u i k s a a n w i j z i n g
Maak de huid vochtig en draai met je hand of scrubhandschoenen roterende bewegingen over de huid heen. Hierdoor laten de doden huidcellen los. Gebruik niet al te veel en druk niet al te hard op de huid, niet te lang over dezelfde plek heen. Liever zacht en langere tijd scrubben dan hard scrubben en een kortere tijd. Deze scrub stimuleert de versteviging van de huid, en zou cellulitis/striae verminderen en tegen gaan. Gebruik het niet meer dan 1/2 keer in de week.

M e n i n g
Dit product ruikt (verrassend) naar koffie! Het is een middelmatige heftige koffiegeur. Naast deze gewone coffee scrub verkoopt Nacomi ook nog Kokos- en aardbeienscrub. Mocht je niet zo van koffie houden, kun je wellicht wel deze scrubs proberen. Het is een handige verpakking, het is een hersluitbare verpakking die ook nog eens goed voor de natuur is. In deze verpakking zit 100 gram scrub. Daar kan best wel lang mee doen, aangezien ik het nu al twee weken gebruik en er nog veel in de verpakking zit. Het is een super fijne scrub, maakt de huid erg zacht en laat een lekker voedend laagje achter. Echt herboren, een babyhuidje. Dit is super fijn als je huid wat droger is door het weer en je denkt dat je huid wel een oppepper kan gebruiken. Inmiddels is dit echt een favoriet product van de maand geworden. Ruikt lekker, maakt de huid super zacht en ik vind ook dat hij de dode huidcellen goed verwijderd. Mijn benen zijn na gebruik van deze scrub enorm glad. Top voor de zomer! 

Ik ben nu al enorm te spreken over dit merk. Ik vind beide producten erg geslaagd en heb ze beide ook helemaal opgenomen in mijn vaste verzorgingsroutine. Prima prijsjes en de kwaliteit van de producten heeft me echt versteld doen staan. Dit had ik nooit verwacht. Zeker de moeite waard om te bestellen! Dikke duim voor deze twee Nacomi producten. Er komt nog een review artikel online waarin ik de andere producten uit het pakket uittest, stay tuned!

Nacomi Coffee scrub 100 g kost 6,49 & 7 oils hairmask 100 ml kost €10,99.

*Bevat item(s) die ik ontvangen heb ter review.

Kende jij het merk Nacomi al en wat zijn jou first impressions?

Reacties

 1. Het lijken mij heerlijke producten. Natuurlijke cosmetica heeft zeker veel voordelen. Daar hou ik van. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker, ik vind het altijd zulke lekkere zachte producten voor de huid. Maakt het ook zo lekker zacht!

   Verwijderen
 2. Over de coffee scrub ben ik ontzettend tevreden en ik gebruik het regelmatig sinds het in de Styletone Box zat. Ik ben heel benieuwd naar de rest, ga het zeker eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de coffee scrub echt een top product, en de rest van het merk is ook erg fijn.

   Verwijderen
 3. Over de coffee scrub ben ik ontzettend tevreden en ik gebruik het regelmatig sinds het in de Styletone Box zat. Ik ben heel benieuwd naar de rest, ga het zeker eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Coffee scrub lijkt me geniaal, haha! Vooral de geur ook <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands