social icons

search

more from the blog

Tastea detox thee review.

Ik ben al jaren een echte theeleut. Ik lust geen koffie, maar drink dagelijks minimaal toch wel een flinke kop thee. De afgelopen weken testte ik de detox thee van Tastea, en vandaag is het tijd om jullie te vertellen wat mijn mening over deze detox thee kuur is. Ik had al een tussentijdse review geschreven over welk zichtbaar resultaat het na twee weken bij mij had. Inmiddels heb ik een maand lang de thee gedronken en is dit mijn final opinion. Is het het geld waard en doet het wat het allemaal beloofd?

Eerst nog even kort wat informatie over het product en het merk zelf. 


Tastea
Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende 100% natuurlijke theekruiden combinaties kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife! Tastea heeft op dit moment 11 thee blends in het assortiment. Van afslankthee, tot ijsthee, zwangerschaps en borstvoedingthee, energiethee en zelfs sexthee.

Tastea 30 dagen detox
'' Begin vandaag nog met de tastea levensstijl. Wil je starten met een nieuwe gezonde en actieve levensstijl waarbij je gaat stralen van binnen én van buiten? Dan is de 30 dagen kuur perfect voor jou. Beide theetox kuren kunnen bijdragen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

De detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke theekruiden die allen een specifieke bijdrage leveren bij effectief detoxen. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Het product is 100% natuurlijk waardoor resultaten kunnen verschillen per persoon. Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. ''

Waarbij kan het product ondersteunen?
 • Boosten van je immuunsysteem
 • Verbeteren van de huid
 • Afdrijven van vocht
 • Verminderen van opgeblazen gevoel
 • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
 • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
 • Verhogen van je weerstand
 • Ondersteuning bij je stofwisseling
 • Ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Onderdrukken van honger gevoel
Mijn mening na twee weken detox thee
Ik ben nu zo'n beetje op de helft van de detox kuur en ik kan jullie al wat dingen vertellen over wat ik van de thee vind. Het is natuurlijk nog niet mijn eind-oordeel, want ik ben nog geen vier weken bezig. Maar als de kuur voorbij is, maak ik nog een duidelijker artikel over hoe en wat. Op dit moment kan ik al zeggen dat het heerlijke theetjes zijn. Allebei de theeën zijn een beetje citrus-achtig en ook al gooi ik normaal altijd wel wat suiker of honing in mijn thee, deze thee is heerlijk zonder. Ik vind de thee niet te bitter, maar ook niet smakeloos. Prima smaak en gaat ook niet vervelen. Drink het nu al twee weken iedere dag twee keer, dus het moet ook niet 'saai' worden. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere smaken van Tastea!

Effect op mijn lichaam
Van alle bovenstaande 'beloftes' kan ik nog niet heel erg veel zeggen. Ik moet wel vaker naar de wc, dus dat het zorgt voor een afdrijving van vocht en afvalstoffen kan ik beamen, daarnaast merk ik ook wel dat het een hongergevoel verminderd. Ik heb soms last van ineens een intens honger gevoel, wat wel eens een vreetbui als gevolg heeft. Dit verminderd het gevoel wel, maar doet het niet helemaal verdwijnen. Wat top is, want het is de bedoeling dat je hiernaast gewoon lekker door gaat met je maaltijden en (gezonde) tussendoortjes. Ik ben nu al erg tevreden over de thee, en ik ben benieuwd naar wat mijn eindconclusie gaat zijn na 30 dagen detox!

Mijn mening na de detox kuur
Ook al zijn het heerlijke theetjes, na een maand lang iedere dag twee keer dezelfde thee te drinken was ik in de laatste week wel een beetje klaar met de smaak van de avondthee. Het zijn heerlijke losse theeën, maar de ochtend thee is mijn favoriet van de twee qua smaak. Ze zijn beide lekker, maar na een maand lang iedere avond de evening detox te drinken vond ik de smaak wat minder worden. Terwijl ik de ochtend thee nog steeds iedere ochtend met veel plezier drink. Mijn blikken zaten voor ik aan de detox begon half vol, maar ik heb momenteel nog een klein beetje over dus ik kan nog even door drinken! De beker is echt super handig en fijn in gebruik, het filter is echt super handig en de beker houd je thee echt super lang warm. Je kunt de beker ook makkelijk ergens mee naar toe nemen.

Effect op mijn lichaam
Oeh, dit vind ik toch wel heel erg lastig hoor. Het is moeilijk om een slot conclusie te geven maar ik ga toch mijn uiterste best doen. Ik ben begin maart begonnen met de detox en nu ik dit artikel schrijf ben ik al een week gestopt met de officiële detox. Ik heb nog wel wat thee over, maar ik drink niet meer iedere dag twee keer de thee. Ik heb sinds vorige week dus de tijd gehad om te kijken en alles te vergelijken. Wat is er veranderd aan mijn lichaam en wat voor effect had de thee op mijn lichaam. Het is een thee met heel wat beloftes, maar ieder mens is verschillend en reageert anders. Hieronder alles op een rijtje, welke beloften maakte hij bij mij waar? Ik vergelijk hieronder alle plus- en minpunten.


De pluspunten van Tastea

 • Verminderd een opgeblazen gevoel.
 • Lekkere smaken en super zuinig in gebruik.
 • Handige beker om mee te nemen.
 • Het is vochtafdrijvend.
 • Ik merk verschil aan mijn huid.
 • Ik sliep dieper.
De minpunten van Tastea
 • Een wat hogere prijs dan ik gewend ben om voor thee te betalen.
 • Thee blik zat bij mij voor de helft vol.
Slotconclusie
Het zijn fijne detoxtheetjes, en ik vond het erg fijn om te merken dat het een aantal van hun beloftes bij mij waar maakte. Niet alles, helaas. Maar ik merk zeker wel wat verschil. Ik kan niet zeggen dat mijn weerstand beter is of ik nou echt veel afgevallen ben. Maar ik denk dat als je erg veel vocht vast houd, dat deze detox thee zeker veel voor je kan betekenen. Je raakt dan het vocht kwijt, en weegt automatisch ook wat minder. Ik moest echt wel vaker naar de wc dan normaal en ik merkte dat mijn hongergevoel wat verdween. Ook merk ik dat mijn hormonale acne wat minder de kans kreeg. Normaal als ik in mijn periode zit schieten de puisten naar boven maar dat viel nu echt wel mee. Normaal krijg ik allerlei onzuiverheden, groot en klein rondom mijn kin. Maar ik kreeg dit keer maar één puistje! Hoe top. Ik vind het altijd moeilijk om aan te duiden waar dat dan aan ligt, zeker omdat ik nu ook mijn voedingsschema een beetje aan het veranderen ben. Maar ik denk dat de thee er wel invloed op heeft. De thee is wel wat hoger dan voor normale thee, maar het is detox thee. En dat is meestal wat duurder. In dit geval krijg je losse thee en is het heel erg zuinig in gebruik, waardoor ik het zelf eigenlijk wel zijn geld waard vind. Tastea heeft ook nog andere theeën, ze kwamen laatst uit met drie verschillende ijsthees. Nou mensen, draag me weg. Ik ben dol op ice tea en ik vind het helemaal tof dat ze uitkomen met deze smaken! Perfect voor de zomer.

Waar te koop?
De 30 dagen detox thee van Tastea kost €39,95 en is te koop via de webshop en bij diverse verkooppunten.

Heb jij wel eens van dit merk gehoord? 
*Bevat item(s) die ik ter review ontvangen heb
Ik wens jullie een super fijn paasweekend!

Reacties

 1. Dat ze voor de helft vol zitten is wel een nadeel inderdaad, vooral omdat ze wat duurder zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie Tastea veel voorbij komen en heb ook al eens zitten kijken naar de slaapthee van dit merk. Maar ik vind het toch wel erg prijzig om aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je geeft aan dat de blikken half vol zitten, maar dat je er wel langer mee hebt gedaan dan de 30 dagen.. Dat is toch goed? Ook geven ze van te voren op de webshop al aan hoeveel gram er in een blik zit. Dat gewicht zit er dan toch ook in. Dus je weet waarvoor je betaald als je het besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt zeker, maar het is verleidelijk om het in zulke grote verpakkingen te doen. Mensen verwachten dan veel, ik heb er wel iets langer mee gedaan maar als je de blikken opent en ziet dat het maar tot de helft vol zit (net zoals bij chips) is het wel een beetje teleurstellend.

   Verwijderen
 4. Dat begrijp ik. Maar het is ook een natuurlijk product waarbij de structuur dus altijd anders zal zijn je hebt grove kruiden en hele fijne kruiden. Bij de ene blend zal het blik wel geheel vol zitten en bij de ander voor 3 kwart. Heb er zelf momenteel 3 soorten van en daarbij zag je dat ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands