social icons

search

more from the blog

Update: Examens, persoonlijk, een allergische reactie & deze week even geen blogartikelen.

Afbeeldingsresultaat voor flowers
Een nieuwe maand, dus een nieuwe update. Dit keer deels in het teken van zware examenstress! Afgelopen week had ik al mijn mondeling Duits en Engels, die echt super goed gingen maar deze week heb ik nog veel meer schoolexamens en een belangrijke Nederlands mondeling. Super druk en kom eigenlijk tijd te kort om te leren, laat staan dat ik de tijd vind om te bloggen. Er komen wel hele leuke artikelen aan, dus dat is zeker een leuk vooruitzicht. Even een korte blog, een kleine update over wat er momenteel allemaal speelt en wat er allemaal nog moet gebeuren. Kijk even mee in mijn leven. 
School
De laatste loodjes! Ik moet nog maar een SE week, en dan heb ik al 50% van mijn examencijfers binnen. In mei nog even knallen tijdens de eindexamens en dan hopelijk een diploma op zak en heerlijk genieten van een lange vakantie. Ik kijk erg uit naar de zomervakantie. Het is nu even erg druk met veel dingen die gedaan moeten worden. Maar als dat allemaal achter de rug is kan ik weer rustig ademhalen. Ik heb echt super vet veel zin in de vakantie, als deze week eenmaal voorbij is gaat de tijd zo snel. Een maand die uit wat vrije dagen, twee weken vakantie en een aangepast rooster voor examentraining bestaat. Daarna nog een keer even alle gas erop, dan zit het er al weer op. Ik heb super veel zin om van deze school af te gaan en te beginnen aan een heel nieuw hoofdstuk van mijn leven. Maar daar vertel ik jullie allemaal nog meer over tegen die tijd, want wat zijn nou mijn toekomstplannen? :)

Blog
Voor deze week dus even geen blogpost, excuses. Ik vind school nou eenmaal veel belangrijker op dit moment, bloggen is echt wel iets wat tijd vraagt en dat kan ik nu gewoon even niet missen. Ik wil naast al het leren, samenvattingen maken en dingen afsluiten voor een vak ook gewoon nog wat vrije tijd hebben. De zon gaat steeds vaker schijnen. Na deze week ben ik weer helemaal terug. Afgelopen week kwam er al een toffe winactie online, maar de aankomende artikelen die er aan gaan komen zijn ook niet mis. Omdat het beter weer word ga ik weer lekker aan de gang met outfitposts en daarnaast heb ik ook nog wat toffe samenwerkingen, zoals een full face lente make-up look met allemaal ELF producten, een wereldkaart, review over een product tegen acne en ga zo maar door. Daarnaast overspoel ik echt met inspiratie, so stay tuned!

Persoonlijk
Op persoonlijk vlak gaat alles zijn gangetje. Ja druk met school, maar toch geniet ik erg van het weer. Daarnaast denk ik veel na over de toekomst, wat ik wil en vooral ook wat ik deze vakantie wil gaan doen. In de mei vakantie vooral veel leren, maar in deze zomervakantie wil ik toch echt wat grotere stappen gaan zetten. Vooruitkijkend naar mijn nieuwe opleiding en alles wat daarbij komt kijken is alles wel een beetje spannend. Ik ben benieuwd hoe alles gaat zijn, maar ik heb er vooral erg veel zin in. Ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met hoe alles nu is. Soms heb je gewoon zin in nieuwe dingen en nieuwe mensen, en dat heb ik echt wel op dit moment. Ik vind vier jaar op deze school lang genoeg, heb het onwijs leuk gehad maar ik ben toe aan nieuwe uitdagingen en nieuwe sociale contacten. Het is niet zo dat ik het niet leuk op school vind, ik heb een hele leuke klas maar dat is het dan ook wel zo'n beetje. Ik heb gewoon geen zin meer in deze school en de vakken vind ik ook niet echt leuk. Gelukkig is dat allemaal bijna verleden tijd. Best wel grappig, aangezien ik weet dat veel mensen nadat ze van de middelbare school af gaan toch altijd een beetje heimwee krijgen naar die tijd. Anyways, dat zien we dan wel weer. Ik ben vooral erg benieuwd welke contacten en vriendschappen strandden of welke stand houden en wat voor dit allemaal in de plaats komt.

Ik ben toegelaten op een nieuwe school, waar ik in februari ook een intake had. Helemaal top, ben blij dat ik een opleiding gevonden heb die ik helemaal zie zitten en waar ik ook echt naar uitkijk. Voor nu houd ik het allemaal nog even vaag, omdat ik als ik geslaagd ben en alles zeker is dat ik daar heen ga er graag een apart artikel over schrijf. No worries trouwens, heb nu al bijna 50% van mijn uiteindelijke examencijfers en ik sta voor elk vak wel rond/hoger een acht dus ik heb het volle vertrouwen. Je kakt nu wel in omdat je geen zin meer hebt, maar nog even volhouden en dan een big fissa. ;)

Afgelopen weekend liep ik trouwens een hele nare huidallergie op. Ik had een peeling gebruikt, die ik wat langer liet zitten dan normaal. En heb daarna er ook een creme op gedaan, maar mijn hele gezicht ging branden en de volgende dag werd ik wakker met allemaal blaasjes, bultjes en rode pijnlijke vlekken. Het was zelfs opgezwollen en enorm droog waardoor het dus ook weer super erg ging schilferen. Ik had allemaal kleine brandblaarjes en dat deed enorm zeer. Het is nu ruim een week later en gelukkig is het nu wel bijna weg. Wat een ellende allemaal. Ik had de ELF makeup look dus eigenlijk al in gepland voor deze week, maar omdat mijn huid er niet uitzag en make-up op smeren überhaupt niet zo'n slim idee was, komt de lente look iets later dan gepland/gehoopt online. Het zou dus na deze week zijn, dan is mijn huid hopelijk helemaal weer normaal, haha. Wat een ramp zeg.

Heb jij wel eens een allergische reactie gehad op beautyproducten?

Reacties

 1. Oooh wat heftig van die allergische reactie.. Dat is echt een grote nachtmerrie. Gelukkig gaat het nu beter. Veel succes met je tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super vervelend van je allergische reactie! Heel naar.. Succes met studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar stuk van je middelbare school hoor! Kan me nog zo goed herinneren dat ik helemaal klaar was met alles en echt uit keek naar iets nieuws. Komt helemaal goed! En die reactie is echt naar zeg, zo erg heb ik het gelukkig nooit gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes alvast met je examens, ik snap dat je daardoor niet echt aan bloggen toekomt.
  Ik heb trouwens - gelukkig - nog nooit een allergische reactie gehad. Lijkt me echt heel vervelend en pijnlijk! Gaat het nu wel wat beter?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog even volhouden! Komt allemaal goed! Bah die allergische reactie is zo rot :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap van je dat je nu al gemiddeld een 8 hebt gehaald! Succes nog verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een vervelende allergische reactie wel positief dat je bent aangenomen op een nieuwe school en school is idd heel belangrijk dus daarop focussen snappen we volledig

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands