social icons

search

more from the blog

Wereldkaarten voor aan de muur.

Ik ontving laatst een hele leuke wereldkaart van een webshop die maar liefst 50 verschillende wereldkaarten te koop aanbiedt. Met een wereldkaart aan de muur droom je alvast weg naar je volgende bestemming, praat je met je familie over al je fantastische vakanties én ben je verzekerd van een hippe wand. Er is enorm veel keuze, van historische wereldkaarten tot kinderwereldkaarten. Voor ieder wat wils! In dit artikel laat ik jullie zien welke wereldkaart ik uitkoos.

Over Wereldkaarten.nl
WereldKaarten.nl is een idee van de oprichters van de FotoCadeau-groep, met websites als onder andere FotoCadeau.nl, ArtyAnimals.nl, CanvasCompany.nl, FotoOpHout.nl & FotoOpAluminium.nl. De website WereldKaarten.nl werd in de zomer van 2016 gelanceerd. De eerste website www.canvascompany.nl werd eind 2004 gelanceerd. Tot april 2016 bestond de groep websites die tot de FotoCadeau.nl-groep behoren uit websites waar consumenten en bedrijven hun eigen foto of afbeelding op diverse materialen kunnen bestellen.

Achter de schermen werd door de oprichters, Marcel, Sierk en Halbe al langer gesproken over een andere tak van sport. Binnen deze tak wil de Fotocadeau.nl - groep zelf afbeeldingen aan gaan bieden via eigen websites, zo is het plan. In april 2016 wordt dit plan werkelijkheid omdat ArtyAnimals.nl en ArtyAnimals.de het levenslicht zien.WereldKaarten.nl is de tweede website van FotoCadeau.nl waarop afbeeldingen worden aangeboden. Klanten hebben de keuze uit vintage wereldkaarten, kinderwereldkaarten, hippe wereldkaarten en detail wereldkaarten, zoals we die kennen uit de atlas.

Bij de wereldkaarten kunnen allerlei accessoires besteld worden, zoals lijsten, ophangsystemen en prikvlaggetjes. Laat iedereen zien waar jij allemaal al bent geweest of wat je toekomst voor jouw in petto heeft!

Het is een hele mooie grote canvas, die de muur op een leuke manier opvult. Ik had een saaie ruimte boven mijn bed, deze wereldkaart past door de grijstinten gemakkelijk in elk interieur. Het staat erg leuk in mijn kamer en ik ben erg blij met de prikvlaggetjes, super leuk om hiermee bij te houden waar je al geweest bent, waar je nog heen wilt enz. In een doosje zitten maar liefst 100 prikvlaggetjes.

Ik koos voor de informatieve wereldkaart op canvas. een prachtige zwart/wereld wereldkaart met veel plaatsnamen en duidelijke lijnen die aangeven welk gedeelte welk land is. Het is een mooie stevige canvas, ziet er erg goed uit! Je kunt de wereldkaarten in verschillende grote bestellen, ik heb de 80x60 cm variant gekocht en je kunt er daarnaast ook nog voor kiezen om een lijst, ophangsysteem of prikvlaggetjes erbij te bestellen.

Ik raad je zeker aan om eens alle wereldkaarten te bekijken, ze hebben hele leuke wereldkaarten die in diverse interieurs passen. Daarnaast ook hele leuke voor kinderen, heel erg leuk om op de kinderkamers te hangen. Ik zag in de webshop ze binnenkort ook hele leuke land en stadskaarten gaan verkopen.

Met de tijdelijke kortingscode 'MD17ontvang je 25% moederdagkorting op de wereldkaarten van Wereldkaarten.nl.

*Bevat item(s) die ik ter review ontving.

Reacties

 1. Leuk zulke kaarten! Ik heb mijn vriend ook 1 cadeau gegeven die je kan in krassen. Hij was er ontzettend blij mee ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk ook met die vlaggetjes erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh zo tof! Vooral erg leuk met van die prikvlaggetjes. Dat vind ik altijd erg leuk om te zien, zeker als je dan al heel wat bezocht hebt!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook en wat handig en leuk die prikvlaggetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er wel erg gaaf uit! Ik zal dan wel alleen wachten tot de landkaarten te zijn, of een kaart van Europa ofzo. Verder dan dat ben ik niet echt van plan om heen te reizen (oké, behalve Japan dan).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wereldkaarten zijn altijd leuk. In boekvorm of poster. Het maakt eigenlijk niet eens uit. Ik heb nu een wereldkaart als sticker op de deur geplakt, bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh heel gaaf en wat leuk met die prik vlaggetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands