social icons

search

more from the blog

Tijd om weer aan de slag te gaan!

Gerelateerde afbeelding
Ik ben er heel even tussenuit geweest, door de examens ben ik de blogplanning een beetje uit het oog verloren en is de site even op een laag vuurtje komen te staan. Ik had het druk, geen zin, uitstelgedrag waardoor ik op het laatste moment veel moest doen & nadat mijn laatste examen voorbij was had ik even zin om helemaal niks te doen en vooral veel in de zon te chillen en alvast van mijn vakantie te genieten. Maar ik ga weer vol op aan de bak, heb weer de motivatie gevonden om met de blog aan de slag te gaan!

Wauw, ik kan het gewoon zeggen. Ik heb de examens overleefd! De afgelopen 2 jaar maakte ik al heel veel examens, maar de centrale examens waar ik al 4 jaar naar toe had gewerkt zijn nu ook voorbij! Ik heb nu gewoon maar liefst 3 maanden geen school. :) Heerlijk, ik hartje nu al deze zomervakantie.

Ik had de afgelopen paar maanden het even zwaar, en had nergens zin in. Gelukkig is op dit moment alles goed, heb veel plezier gehad de afgelopen tijd, en er zijn ook heel veel leuke andere dingen waar ik naar uitkijk. Een paar weken vakantie, het alles beslissende belletje waaruit blijkt dat ik geslaagd ben of niet, wat schoolfeestjes en de diploma uitreiking. Daarna lekker op vakantie met het gezin, nog wat weekjes vrij & finally beginnen aan een nieuwe opleiding!! Ik heb er zo onwijs veel zin in.

Hopelijk komt de blog flow weer helemaal terug, want ik had een flink lijstje met artikelideetjes. Ik ben van plan om weer wat outfitpost-pogingen te gaan wagen, en er liggen ook wat producten op me te wachten om te reviewen, te unboxen in artikelen, enz. Daarnaast wil ik ook veel meer persoonlijke artikelen online gaan zetten, heel leuk al die review artikelen en inspiratieposts maar ik vind het zelf altijd het leukste om wat meer de persoon achter de blog te leren kennen. Ik heb de aankomende maanden flink wat tijd. Dus dat beloofd wat! Ik heb zelfs zin om de lay-out onder handen te gaan nemen, en weer wat vernieuwing/nieuw leven in deze site te blazen. Stay tuned!

Vanaf nu komen er weer zo'n 3/4 artikelen in de week online.

Genieten jullie ook zo van dit heerlijke weer?

Liefs,

Reacties

  1. Wat fijn om te horen. Je ook geniet van het heerlijk weertje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands