social icons

search

more from the blog

Mega Boohoo shoplog.

Ik heb zo mega goed geshopt afgelopen week! Wauw. Boohoo had maar liefst 50% korting op alles, dus ik kon me niet meer inhouden. Toen ik al die leuke kledingstukken zag, kon ik het ook niet laten om een aantal dingen te bestellen. Een aantal werd meer, en toen eindigde ik met maar liefst 10 kleding items. De vakantie komt steeds dichterbij en ik vind het altijd wel fijn om voordat ik op vakantie ga wat zomerse en lekkerzittende kleding in te slaan. Ik was uit wat kleding gegroeid, of te wel gewoon te dikke bovenbenen en kont gekregen. Duss, time to shop!

Tien kledingstukken, oeps. Dat niet-shoppen is niks voor mij. ;) Maar ik moet eerlijk zeggen, ik heb wel echt prachtige items gescored voor echt prima prijsjes. Alles was dus voor 50% korting en dat is #1 te verleidelijk en #2 goed voor de portemonnee en #3 een cadeau aan mijzelf omdat ik geslaagd ben en ik niet blijer kan worden van een berg nieuwe kleding. Voor dit alles bij elkaar heb ik nog geen €100 betaald dus ik ben trots op mezelf!

Een super leuk 2-piece setje, bestaande uit een short en crop top. Mega leuk! Perfect voor op vakantie, handig samen te dragen of te mixen en matchen met andere items die ik al had. Daarnaast nog een super leuke (niet zo zomerse) tussen jas. Het is een dunne jas, die op de koude zomeravonden makkelijk over elke outfit heen kunnen. Als het 's avonds kouder word maar ik nog lekker buiten zit, blijf ik zo een beetje warm. Ook een prima jas voor in de herst!

De jurk der jurken! Deze vind ik zo mega tof! Op de foto's kun je jammer genoeg de stof niet zo zien. Het is een wat getextuurde stof met bloemenprint. Een wat langere jurk, met mooie open details op de rug. Deze heb ik speciaal gekocht voor een eindexamenfeestje, maar word sowieso daarna nog vaker gedragen!

Twee pastelkleurige tops met lange mouwen. Voor op de wat koudere dagen. Ik heb al heel veel croptops, tanktops en andere shirtjes maar echt leuke lange mouwen tops voor in de lente/zomer heb ik niet echt. Ze waren ook nog eens mega goedkoop en in mijn lievelings-pastelkleurtjes. Love!

Een tuinbroek! Mijn tweede. Ik kocht ergens begin lente een denim lichtblauwe tuinbroek met gaten bij de knieën. Die draag ik nu al zo veel en ik wilde ook al een zwarte, dus die heb ik nu ook aangeschaft. Hij was uiteindelijk nog maar €19 dus ik kon het niet laten om hem erbij te bestellen.

Twee trousers en een juimpsuit. Deze broeken zitten zo veel beter dan spijkerbroeken, ideaal voor op vakantie. Het voelt aan als een soort van sportbroek/slaapbroek. Heerlijk! Die gaan allebei mee op vakantie. Ik leef echt in zulke broeken als het net te koud is voor blote benen.

Dit was overigens mijn allereerste keer bij Boohoo bestellen. Omdat het nog niet binnen is, heb ik geen aan-foto's. Ik ga deze zomer weer vol aan de outfitposts en als het binnen is en alles zit goed en leuk, komt het vast nog wel voorbij in een outfitpost.

Wat was het laatste item wat jij kocht?

Reacties

  1. Ik ben benieuwd naar de outfitfoto's die je ervan gaat maken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk fashion items heb je besteld. Ik ben benieuwd naar de outfitfoto's
    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands