social icons

search

more from the blog

Telefoonhoesjes van Hoesjes-outlet.

Ik mocht weer wat telefoonhoesjes uitzoeken, wat ik altijd erg leuk vind om te doen. Een telefoon goed beschermen is belangrijk, wat is er dan beter om meteen voor een mooi hoesje te gaan. Ik heb persoonlijk al heel wat telefoonhoesjes, maar het is altijd leuk om een beetje af te wisselen. Ik koos dit keer voor wat neutralere hoesjes, geen felle kleuren of gekke printjes. In dit artikel laat ik de hoesjes zien en vertel ik wat ik van de kwaliteit vind. 


Deze drie hoesjes komen van de webshop Hoesjes-outlet.nl. Een webshop met onwijs veel toffe telefoonhoesjes voor allerlei bekende telefoons. Helemaal niet duur, groot assortiment en super snelle verzending. Deze drie hoesjes zijn alle drie voor de Samsung J3.

Het zijn alle drie kwalitatief hele goede telefoonhoesjes. Ze zien er goed uit, passen goed om de mobiel heen en alle randen zijn goed beschermd. 

Portemonnee Ingegraveerd Design Samsung Galaxy J3 (2016) Bruin - €21,99 16,99
Mooie portemonneehoes voor de Samsung Galaxy J3 of J3 (2016) met ingelegd patroon, die het midden en de zijkanten van deze kunstlederen hoes subtiele accenten geeft. De flipcover heeft tegelijk een handige portemonnee functie waardoor je pasjes en briefgeld makkelijk binnenin de hoes kunt opbergen. Ook kun je de flipcover openklappen en als een standaard gebruiken voor je Samsung Galaxy J3 (2016). Zo kun je makkelijk filmpjes bekijken als je zit te werken bijvoorbeeld. De hoes heeft een handgrip waardoor je deze makkelijk uit je tas kunt vissen en minder snel uit je handen kunt laten vallen. De flipcover zelf is stevig maar licht van gewicht en zit niet in de weg. Deze bruine Galaxy J3 (2016) flipcover biedt dus een mooi design, handige functionaliteit en de nodige bescherming aan je smartphone tegen krassen, stoten vuil en stof.

Comfycase Basic Flipcase Samsung Galaxy J3 (2016) Zwart - €14,99 11,99
Een strak gestijlde flipcover om je Samsung Galaxy J3 of Samsung Galaxy J3 (2016) mee te beschermen. De Comfycase Basic flipcover beschermt optimaal tegen beschadigingen en geeft je toestel bovendien een zakelijke, strakke look. Het hoesje klapt verticaal open en sluit via de lip aan de bovenzijde mooi af over je toestel. Zonder veel poespas, maar wel een heel strak hoesje!

Portemonnee Ingegraveerd Design Samsung Galaxy J3 (2016) Crème - €21,99 16,99
Mooie portemonneehoes voor de Samsung Galaxy J3 of J3 (2016) met ingelegd patroon, die het midden en de zijkanten van deze kunstlederen hoes subtiele accenten geeft. De flipcover heeft tegelijk een handige portemonnee functie waardoor je pasjes en briefgeld makkelijk binnenin de hoes kunt opbergen. Ook kun je de flipcover openklappen en als een standaard gebruiken voor je Samsung Galaxy J3 (2016). Zo kun je makkelijk filmpjes bekijken als je zit te werken bijvoorbeeld. De hoes heeft een handgrip waardoor je deze makkelijk uit je tas kunt vissen en minder snel uit je handen kunt laten vallen. De flipcover zelf is stevig maar licht van gewicht en zit niet in de weg. Deze crèmekleurige Galaxy J3 (2016) flipcover biedt dus een mooi design, handige functionaliteit en de nodige bescherming aan je smartphone tegen krassen, stoten vuil en stof.

Je kunt de hoesjes met madala opdruk ook schuinzetten, dit is super fijn en mega handig als je iets van een youtube video of netflixserie op je mobiel wilt kijken.

Gebruiken jullie telefoonhoesjes?
*Bevat item(s) die ik ter review. ontving

Reacties

  1. Leuke hoesjes! Mooie foto's heb je ervan gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dat witte en bruine hoesje echt onwijs mooi! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuke hoesje. Love soort dit hoesjes vooral de eerste en de deerde.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands