social icons

search

more from the blog

Trendsetter: Casio horloges.

Een horloge is naar mijn mening echt de belangrijkste accessoire, het staat niet alleen enorm stijvol, maar is ook nog eens super handig. Als je je mobiel even niet bij de hand hebt en de tijd is nergens te vinden kun je het gewoon van je pols aflezen. Handig tijdens de lessen, reizen or what so ever. Met een Casio horloge kan je veel meer dan alleen de tijd aflezen. In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwe liefde zien!

Casio horloges zijn helemaal terug van weg geweest, alles van vroeger komt weer terug. Echt weer helemaal trendy, je ziet ze ineens weer overal. Het lijkt alsof de Casio horloges nooit weg geweest zijn. 

Ik kreeg dit horloge toegestuurd door Horloge.nl, een fijne webshop met een aanbod van meer dan 100 verschillende merken. Dit Casio-horloge is één van de vele pareltjes die ze verkopen. Ze verkopen horloges voor dames, horloges voor heren en kinderhorloges van populaire merken als Casio, Swatch, Seiko, Fossil, Ice-Watch en Timex en trendy merken als Guess, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs en Tommy Hilfiger.

Het merk Casio
Casio is een merk met een bijzondere en lange geschiedenis, de oprichting begon al in 1946 toen het merk nog microscoop onderdelen produceerde. Normaal zijn horloges bedoeld om de tijd aan te geven, maar een Casio horloge heeft u veel meer te bieden. Een wereldklok, automatische kalender, stopwatch en wekker. In 1976 bracht Casio zijn allereerst horloges uit. Deze horloges waren al voorzien van meer dan 10 verschillende functionaliteiten. Tegenwoordig zijn deze horloges bekend om hun vernieuwing.

Casio Collectie LA670WEA-7EF horloge
Zilver en grijs Retro dameshorloge
Dit Casio horloge heeft een plastic kast met een diameter van 25mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een digitaal quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas. Het horloge is 3ATM. Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie.

Dit horloge heeft vier verschillende functies: Stopwatch, auto kalender, dagelijks alarm, preset timer.

Ik vind het echt een prachtig horloge, ik ben echt mega blij met met dit nieuwe pareltje. Ik heb hem al super vaak gedragen, elke examendag ging dit horloge trouw om! Erg goede kwaliteit, heel stevig en makkelijk aan te passen naar eigen polsomvang. Een heel mooi subtiel horloge, mooi zilver dat niet verkleurd.

Dit horloge is ook helemaal niet duur, dit horloge bestel je namelijk voor maar €34,90.

Draag jij vaak horloges?

*Ontvangen ter review

Reacties

 1. Wat een mooi horloge! Sinds 2 jaar draag ik elke dag een horloge, eerder kon ik zoiets om mijn arm niet echt handelen en nu kan ik niet meer zonder. Ik slaap er zelfs mee, echt bizar! Dit horloge ziet er mooi klassiek uit! Fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, zelfs er mee slapen! Dat vind ik zelf altijd erg vervelend. Ik slaap namelijk vaak met mijn hoofd op mijn hand/pols. ;)

   Verwijderen
 2. Wat een mooi horloge! Ik draag ook elke dag een horloge. Ik heb er nu een van My Jewellery :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. My Jewellery heeft hele mooie horloges! Tof merk/webshop!

   Verwijderen
 3. Mooi horloge en de formaat is echt ook perfect

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinds kort draag ik alleen maar een horloge. Vroeger moest ik er niets van hebben. Maar omdat ik nu wat vaker mijn mobiel wil laten liggen is een horloge ideaal. Ik heb een Casio horloge van mijn vader overgenomen die zelfs nog op zonne-energie functioneert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik vond het eerst ook helemaal niks, heb vrij dunne polsjes en het was altijd een gedoe om de goede voor mijn polsen te vinden. Wat tof dat dat Casio horloge op zonne-energie functioneert zeg!

   Verwijderen
 5. Erg mooi inderdaad! Ik draag mijn Guess horloge nu al 9 jaar al mis ik ondertussen wat steentjes. Jammer genoeg is het horloge niet meer te koop en dus ook niet meer te herstellen. Misschien toch wel tijd voor een nieuwe dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohwauw, negen jaar al! Jammer dat je steentjes bent gaan verliezen. Inderdaad wel eens tijd voor een nieuwe. Misschien is er een soort gelijk horloge op de markt?

   Verwijderen
 6. Wat is die gaaf! Zo'n oldschool gevoel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond deze horloges eerst echt helemaal niets, maar als je ze goed combineert zijn ze toch wel heel gaaf! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ze steeds meer leuk gaat vinden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze ook niet allemaal even mooi vind. De zilveren horloges vind ik persoonlijk ook veel leuker dan de gouden.

   Verwijderen
 8. Niet helemaal mijn stijl op het eerste gezicht maar hoe langer ik er naar kijk hoe toffer ik ze ga vinden! Super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Smaken verschillen én veranderen zo af en toe. ;)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands