social icons

search

more from the blog

Vaderdag cadeautip: 30 days challenge.

Hoe tof is dit? Een kubus met 30 verrassende uitdagingen om veel meer uit je dag te halen. Ik kwam dit tegen op de webshop Ditverzinjeniet.nl en werd gelijk enthousiast. Aangezien ik momenteel al vakantie heb, en daardoor ineens zeeën van tijd heb leek het mij wel leuk om zo'n 30 dagen challenge te gaan doen. Ik koos voor de fitness challenge (Lees toch nog even bikini-ready worden) maar er zijn ook nog een aantal andere DOIY 30 days challenges.

Het is een leuk concept, je trekt elke dag een kaartje uit de kubus en de opdracht die daar op staat moet je die dag voltooien. Elke keer iets anders, aangezien dit de 30 days fitness challenge variant is moet je denken aan sportieve opdrachten. Zoals ga 15 minuten hardlopen, doe 30 push ups, maak 50 squads , enz. Ik vind het enorm tof! Sportief, verrassend en elke dag iets anders. Dit moet wel 30 dagen vol te houden zijn!

Kubus met 30 verrassende uitdagingen
Ga jij graag een uitdaging aan? Dan is de 30 days challenge van DOIY wel wat voor jou. Deze kubus is gevuld met 30 verrassende uitdagingen. Je hebt de keuze uit verschillende boxen: fitness, chef, gelukkig leven en rustig leven. De fitness challenge is een serie van dertig oefeningen (per dag één oefening) die jou zullen helpen bij het krijgen van een fit lichaam. Met de chef box word je in dertig dagen uitgedaagd om elke dag een gerecht te maken, zoals eggs benedict of risotto. Elke uitdaging die je voltooid hebt, zorgt voor een boost van je zelfvertrouwen.
30 days challenge box

  • Kubus met 30 verrassende uitdagingen
  • Materiaal: papier
  • Leverbaar in de varianten: fitness, chef, rustig leven en gelukkig leven
  • Opdrachten zijn geschreven in het Engels
  • Vrolijk geïllustreerde opdrachten
  • Elke dag een kaartje uit de box trekken
  • En dan de opdracht ook voltooien natuurlijk
  • Houd jij het vol om alle opdrachten te doen?
  • Leuk om cadeau te geven
Ren je de hele dag achter de feiten aan met je drukke gezinsleven en kun je wel wat positieve invloeden gebruiken? De gelukkig leven challenge bevat dertig uitdagingen die zorgen voor geluk en wat extra vrolijkheid in het dagelijks leven. Perfect als je even een dipje hebt. Bereid je maar vast voor op hardop meezingen met je favoriete nummer of bubbelplastic laten knappen. Een heel geschikt cadeautje voor iemand met een gebroken hart.

Meteen een last minute cadeautip voor vaderdag, want dit is natuurlijk erg leuk om cadeau te doen. Mocht je nu een hele sportieve vader hebben is dit natuurlijk dé perfecte challenge. Is je paps wat minder sportief? Dan kun je ook voor de overige 30 days challenges kiezen, chef (voor elke dag een ander gerecht), gelukkig leven (voor als de dagen wat leuker mogen zijn en meer van het leven moet genieten) of relaxt leven (voor als hij wel een stapje terug mag doen). Voor iedere vader wat!

De DOIY 30 days challenge kubussen zijn te koop bij de webshop Ditverzinjeniet.nl en kosten €12,95 per stuk.

Wat geef jij je vader dit jaar voor vaderdag?
*Bevat item(s) die ik ter review ontving

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands