social icons

search

more from the blog

3 Dingen die je beter niet kunt doen.

Het leven is keuzes maken, het een is juist super verstandig om te doen. Het andere niet. Wat er voor een artikelidee in je naar boven kunt komen na een potje Bean Boozled spelen. Dit doe ik dus nóóit meer! Het leek me wel leuk om er een artikel over te schrijven. Wat je wel of niet wilt doen is natuurlijk helemaal aan jezelf, maar dit zijn een aantal dingen die ik zelf niet zo snel zou doen.

Bean Boozled spelen
Om maar meteen met de aanleiding van het artikel te beginnen. Mijn god wat is dit verschrikkelijk. Om dit op vakantie te proberen was een super spontaan idee. Ik had het helemaal nog nooit gedaan, maar mijn fuckit mentaliteit nam de overhand. Had ik het maar geweten, om spontaan te kotsen. Smaken zoals kots, snot en schimmelkaas in je mond zijn niet zo tof. Dit was een ongelooflijke hype, maar waarom dit een beetje afgezwakt is, ik begrijp het helemaal! Niet te doen. Heel leuk om in je vakantie te proberen, als je daarna tenminste nog een redelijke etenslust hebt. ;)

Bungeejumpen
Hebben jullie het ook laatst in het nieuws gehoord? Verschrikkelijk. Je touwtje zou maar afbreken als je nog ergens op tien meter hangt. Nou mijn niet gezien hoor, ben ik nu nog veel te scheiterig voor. Misschien later, maar nu zou ik dit echt nooit doen. Vooral de combinatie van super hoog én dan naar beneden vallen is niet mijn droomwens. Heel leuk dat mensen hier serieus plezier uit halen, ik zou het eerder als een nachtmerrie zien.

Met je haren los bij een (boor)machine
Als ik iets geleerd heb van de middelbare school waar ik opzat met het vak techniek. Is dat je je haren in een staart moet doen, en je dat maar beter ook gewoon kan doen. Niks is zo traumatisch om je haar in een machine gewikkeld te zien worden met een aantal kilometer per uur. Gewoon geen pretje. Om vervolgens de helft van je fashionable kapsel kwijt te zijn, met dank aan de geweldige schaar. Omdat het gewoon zo vast zat. Gelukkig is dit niet bij mij gebeurd, maar er zijn wel een aantal van dit soort accidentjes geweest. Doe niet zo eigenwijs, gooi er gewoon een elastiekje in.

Wat raad jij mensen af om beter niet te doen?

Reacties

 1. Haha Bean Boozled heb ik nog nooit gedaan.. Lijkt me wel bijzonder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bean Boozled is echt een drama, ik kan daar zo niet tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bean Boozled lijkt me juist best grappig, ook al is het zo vies! Bungeejumpen zou ik echt nooit doen, dood eng. En dat met je haar in een boormachine komen: brrrrr, wat naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ooit die Bean Boozled gekocht maar ik ben nog steeds te bang om het te proberen :') sommige smaken staan me echt tegen.
  En over die boormachine, je kan beter met elke klus je haar in een staart doen. Los haar zit steeds in de weg en is dus soms ook gevaarlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bean Boozled vond ik ook niet zo'n geslaagde actie om te doen. Wel gezellig dat wel. Maar die smaken nee... Ik raad het zelf af om te veel geld uit te geven aan standaard verzorgingsproducten. Zoals douchegel, shampoo en conditioner. Er is altijd wel iets van dit spul in de aanbieding bij de drogisterijen. Zonde om daar te veel geld aan uit te geven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah de Bean Boozled Challenge! Die had ik ook gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat Bean Boozled heb ik ook wel eens gespeeld haha! Bij mij ging het goed maar vrienden met wie ik het speelde moest soms echt bijna overgeven zo vies dat het was :')
  Schaatsen op natuurijs hier in Nederland is altijd iets waarvan ik denk dat je het gewoon beter niet kunt doen. Erdoor zakken en verlamd worden door de kou lijkt mij het ergste dat er is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb Bean Boozled destijds gekocht, maar durfde het vervolgens niet te spelen! Heb hem uiteindelijk weggegeven. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands